Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sulaukusios II    :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Čalykušu

Vis dar laukiančios II    :wub: 
04.28 eirona nelaukia mmm

05.10 -hal- nelaukia mmm
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
05.12 lauralina3 nelaukia mmm
05.17 Adelė 85 nelaukia mmm
05.20 Airisė laukia II

05.21 Ginkante nelaukia mmm
05.25 JusteS nelaukia mmm
05.28 jogaileee3 nelaukia mmm
05.30 _mimozza_ laukia mmm

06.01 Gintare0820 laukia II

06.02 Garbanelele laukia mmm

Atsakyti

Ačiū 🤭😊😊🌹

Atsakyti

Adele 85, 

Bus pirmas lelius :)

Viskas taip gan įdomiai... Mano vyras jau gan seniai norėjo  :nestuke​, aš vis priešinausi, kažkaip neįsivaizdavau savęs mama, vis galvojau, kad per anksti. Neperseniausiai, pavargus nuo to spaudimo, sutikau ir atrodo, kad kažkas apsivertė manyje. Labai laukiu to žirniuko :wub:

O bandyti dar tik pradėsime, ilgą laiką gėriau kt, pabaigiau sugerti, dabar 05.10 laukiu mm, o tada jau pradėsim ir nebelauksiu :) 

Atsakyti

Sėkmės planuose! Tikiuosi jums viskas pavyks labai greitai! 😊🌹😍🙏

Aš viena mėn bandžiau pažint save matuodama bt, ši karta po mm iškart ov testukus Dariausi, žiūrėsim kaip čia gausis🤭

Atsakyti

Aš dar gan jauna, 26 m. Su sveikata viskas kaip ir ok, tai tikėkimės, kad greitai pavyks :) Galvoju ar tik neprisidariau reikalų 6 metus kt gėrus :hmm:​ nors ginė sakė, kad čia dar neilgai ir viskas ok turėtų būti

Atsakyti

Viskas ir bus puikiai 😍 

Atsakyti

Dar turiu klausimą: ar verta nuo pirmo ciklo matuoti bkt ir sekti kada ov? Daryti testus? Ar pirmiausia kelis ciklus pabandyti paprastai ir tada imtis tokių veiksmų? :) 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Kiek daug čia visko įvyko kol nebuvau prisijungusi. 

Čalykušu, koks nemielas išbandymas buvo, džiaugiuosi, kad viskas susitvarkė, labai sveikinu ir laikau kumščius!  :blush-anim-cl:  Ir jūs visos merginos, kokios šaunuolės, pasikaustę šituo klausimu kaip reikiant... Aš tik skaitau ir googlinu jūsų vartojamus trumpinius  :geda:  :laugh:  Tookia kvailiukė jaučiuosi :D

Man mėnesinės vėluoja jau 13 d., testas nieko nerodo, šiandien vakare jau vizitas, labai tikiuosi sulaukti atsakymų iš ginekologės. Nors ir rečiau, bet vis tiek užeina maudimas pilvo apačioje, šioks toks pūtimas... Na, laukti liko nedaug :) 

Atsakyti

Sveikos :) man keistai pilvą pamaudžia, paduria. Jau mm diena neužilgo :) ryt gal testą darysiuos. 

Hal kada testuosies ? 

Lauralina, kaip jauties ? 

Vis dar laukiančios II    :wub: 

05.10 -hal- nelaukia mmm
05.12 Kategoriška nelaukia mmm
05.12 lauralina3 nelaukia mmm

Atsakyti

Aš viena mėn matavau temperatūrą, biskuti žalia tame reikale esu, bet pamačiau, kad mano ciklas 26d o visada galvojau, kad 28dienos. Tai automatiškai ov anksčiau vyksta, arba ne, nesu įsitikinus, bet šį mėnesį ov testukus pradėjau daryti nuo 8cd dienos, ir lyg ir teigiama ov pagavau 10cd,vadinas plius minus ov ir vyksta 12cd. 🤔

Tai tiek, man čia toks eksperimentas su savim, labai įdomu taip pažinti save :) 

Atsakyti

Kaip smagu, kad vis atsiranda naujų mergaičių  :) 

VeDo, viskas gerai dėl KT gėrimo. Aš 5 metus gėriau KT ir pastojau iš kart po jų nutraukimo :rolleyes: Tad palinkėsiu ir tau to paties. Manau tu nieko nesek ir nestebėk, o tiesiog atsipalaiduokit ir nesusikoncentruokit į planavimą. Mėgaukitės vienas kito meile  :) 

Pandos pusseserė, aš tokia pat kvailute jaučiausi kai pirmą kartą buvau nėščia ir įlindau į nėštukių pašnekesius. Tai man buvo tiek naujų frazių nežinomų  :D​ 

Atsakyti

Dar turiu klausimą: ar verta nuo pirmo ciklo matuoti bkt ir sekti kada ov? Daryti testus? Ar pirmiausia kelis ciklus pabandyti paprastai ir tada imtis tokių veiksmų? :)

rekomenduoju is pradziu per daug neapsikraut saves, nekelk itampos, geriau naturaliai planuok, pameginkit tikrai kelis ciklus paprastai, nes tie grafikai matavimai sukels daug lukesciu, kurie savo ruoztu skaudziu nusivylimu , jei nepavyks is pirmo :)

Atsakyti