Norisi paguosti. Nėra porų, kurios nesipyksta, na nebent jau visai vienas kitam nerūpi

Norisi paguosti. Nėra porų, kurios nesipyksta, na nebent jau visai vienas kitam nerūpi
ir šiaip galiausiai ateina tas momentas kai pradisklaido hormonai ir turi pamilti žmogų jau širdimi, gal tai tiesiog santykių kalneliai. Na ir padaryk pertrauką, arba paleisk viską tėkmei. Aš jau kai nežinau ką daryt, plaukiu pasroviui
gyvenimas pats viską sudėlios. Žinau šeima, kur niekaip nepastojo, jis susirado kitą, gyveno jau su ja, o viena vakarą kažkaip jie susibego ir pasimylejo girti, gal ir skausmo, gal iš atgimusios aistros ir ką ir dukra
plauksiu dabar biski pasroviui..bet kazkaip nuotaikos nera net pabuciuot ryte atsisveikinant nesinori... atrodo nutruko kazkas... labai noreciau, kad greiciau tai praeitu, kad vel butu taip kaip anksciau...
Sveikos 😊
Gintare 🎈 užjaučiu ;( bet gal taip turi būti ? Aš nežinau dėl kokios jūs priežasties susipykot, bet jei dėl smurto ar neištikimybės, tai aš manau negalėčiau atleist, o visa kita išgyvenama
Linkiu neskubėt su bet kokiu sprendimu.
Viskas susitvarkys.
Jei nori parašyk Až
o as pasiguosiu... uzpuole kazkokia depresija
taigi kreipiausi i tradicines kinu medicinos klinika kurie padeda nevaisingoms poroms.. nustate diagnoze, 10 dienu geriau visokius nuovirus.. kaip ir tureciau dabar but laiminga ir laukt vaisingu dienu, bet atsitiko atvirksciai... toks jausmas, kad tas gydymas pakoregavo ne tik mano fizini kuna, bet ir atvere akis... dar praeita savaite labai stipriai susipykom su MB.. labai stipriai... jis atsiklaupes ant keliu maldavo atleist, nepalikt... atleidau... (neminesiu del ko).. bet manyje kazkas apsiverte... pradejau ji matyt kitom akim... atrodo kad nukrito roziniai akiniai ir pamaciau tikra vaizda..kuris man kelia abejoniu... todel dabar jau as pati nzn ar noriu pastot..
galvojau, kad buvau jautri del pms, bet pms praejo, o niekas nepasikeite.... jis jaucia kalte, jaucia kad kazkas negerai.. todel manau, kad laikinai sustabdau savo planavimus
![]()
atsiprasau, kad as cia su liudnom mintis nuo ryto, bet taip gulejo ant sirdies..
O kiek jūs laiko kartu ? Iš viso ? Jūs lyg turit vaiką, o jis ne ? Amžiaus skirtumas nedidelis ?
plauksiu dabar biski pasroviui..bet kazkaip nuotaikos nera
net pabuciuot ryte atsisveikinant nesinori... atrodo nutruko kazkas... labai noreciau, kad greiciau tai praeitu, kad vel butu taip kaip anksciau...
Man būna kosminis Pms, aš tikrai nepavydžiu visiems, kurie būna šalia manęs. O ir šiaip sunkus charakteris. Su vyru ir pykstamės ir taikomės, abu karštakošiai, aš dar ir isterikė. Būna dienų kai jo nekenčiu, matyt nenoriu, būna, kad labai myliu. Bendrai kalbant myliu ir visada laukiu grižtančio iš darbo
Anksčiau dar dažniau rėkdavau, priekaištaudavau, su metais supratau, kad tai nieko gero neduoda, reikia priimti žmogų, tokį koks jis yra, net ir su jo trūkumais ( yra išimčių ) , kitas dalykas elgtis taip kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi. Labai sunkus dalykas santuoka, kartais reikia ir nusileist. Niekada nebūna vienas kaltas ar vienas teisus. Čia didelis, sunkus, kasdienis darbas.
Bet gi mums moterims taip būna, o paskui praeina, tokiu, kad viskas susitvarkys
Sveikos 😊
Gintare 🎈 užjaučiu ;( bet gal taip turi būti ? Aš nežinau dėl kokios jūs priežasties susipykot, bet jei dėl smurto ar neištikimybės, tai aš manau negalėčiau atleist, o visa kita išgyvenama
Linkiu neskubėt su bet kokiu sprendimu.
Viskas susitvarkys.
Jei nori parašyk Až
Jis neturi vaiku, as turiu viena. Mes vienmeciai..
Man būna kosminis Pms, aš tikrai nepavydžiu visiems, kurie būna šalia manęs. O ir šiaip sunkus charakteris. Su vyru ir pykstamės ir taikomės, abu karštakošiai, aš dar ir isterikė. Būna dienų kai jo nekenčiu, matyt nenoriu, būna, kad labai myliu. Bendrai kalbant myliu ir visada laukiu grižtančio iš darbo
Anksčiau dar dažniau rėkdavau, priekaištaudavau, su metais supratau, kad tai nieko gero neduoda, reikia priimti žmogų, tokį koks jis yra, net ir su jo trūkumais ( yra išimčių ) , kitas dalykas elgtis taip kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi. Labai sunkus dalykas santuoka, kartais reikia ir nusileist. Niekada nebūna vienas kaltas ar vienas teisus. Čia didelis, sunkus, kasdienis darbas.
pas mus seimoj- jis isterikas. As uzaugus ramioj seimoj, mano pirmas vyras buvo ramus..niekad gyvenime nera pakeles balso. Nei jis nei as.. o dabartinis grynas isterikas ir todel as labai jautriai reaguoju. Manau, kad niekas neturi teises kelt balso pries kita..
Tada jums tikrai sunku. Aš užaugus rėkiančių šeimoj, o vyras irgi ramioj ir jis nesupranta tų rėkimų
pas mus seimoj- jis isterikas. As uzaugus ramioj seimoj, mano pirmas vyras buvo ramus..niekad gyvenime nera pakeles balso. Nei jis nei as.. o dabartinis grynas isterikas ir todel as labai jautriai reaguoju. Manau, kad niekas neturi teises kelt balso pries kita..