Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(gintare0820 @ 2019 05 08, 08:32)
<p>o as pasiguosiu... uzpuole kazkokia depresija  unsure.gif  taigi kreipiausi i tradicines kinu medicinos klinika kurie padeda nevaisingoms poroms.. nustate diagnoze, 10 dienu geriau visokius nuovirus.. kaip ir tureciau dabar but laiminga ir laukt vaisingu dienu, bet atsitiko atvirksciai... toks jausmas, kad tas gydymas pakoregavo ne tik mano fizini kuna, bet ir atvere akis... dar praeita savaite labai stipriai susipykom su MB.. labai stipriai...  jis atsiklaupes ant keliu maldavo atleist, nepalikt... atleidau... (neminesiu del ko).. bet manyje kazkas apsiverte... pradejau ji matyt kitom akim... atrodo kad nukrito roziniai akiniai ir pamaciau tikra vaizda..kuris man kelia abejoniu... todel dabar jau as pati nzn ar noriu pastot..  cry.gif  galvojau, kad buvau jautri del pms, bet pms praejo, o niekas nepasikeite.... jis jaucia kalte, jaucia kad kazkas negerai..  todel manau, kad laikinai sustabdau savo planavimus  verysad.gif  </p><p>atsiprasau, kad as cia su liudnom mintis nuo ryto, bet taip gulejo ant sirdies..</p>

Norisi paguosti. Nėra porų, kurios nesipyksta, na nebent jau visai vienas kitam nerūpi smile.gif ir šiaip galiausiai ateina tas momentas kai pradisklaido hormonai ir turi pamilti žmogų jau širdimi, gal tai tiesiog santykių kalneliai. Na ir padaryk pertrauką, arba paleisk viską tėkmei. Aš jau kai nežinau ką daryt, plaukiu pasroviui biggrin.gif gyvenimas pats viską sudėlios. Žinau šeima, kur niekaip nepastojo, jis susirado kitą, gyveno jau su ja, o viena vakarą kažkaip jie susibego ir pasimylejo girti, gal ir skausmo, gal iš atgimusios aistros ir ką ir dukra biggrin.gif
Atsakyti

Norisi paguosti. Nėra porų, kurios nesipyksta, na nebent jau visai vienas kitam nerūpi smile.gifir šiaip galiausiai ateina tas momentas kai pradisklaido hormonai ir turi pamilti žmogų jau širdimi, gal tai tiesiog santykių kalneliai. Na ir padaryk pertrauką, arba paleisk viską tėkmei. Aš jau kai nežinau ką daryt, plaukiu pasroviui biggrin.gifgyvenimas pats viską sudėlios. Žinau šeima, kur niekaip nepastojo, jis susirado kitą, gyveno jau su ja, o viena vakarą kažkaip jie susibego ir pasimylejo girti, gal ir skausmo, gal iš atgimusios aistros ir ką ir dukra biggrin.gif

plauksiu dabar biski pasroviui..bet kazkaip nuotaikos nera  :unsure:  net pabuciuot ryte atsisveikinant nesinori... atrodo nutruko kazkas... labai noreciau, kad greiciau tai praeitu, kad vel butu taip kaip anksciau...

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 05 08, 08:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72428157" data-time="1557294352"><div><p>Norisi paguosti. Nėra porų, kurios nesipyksta, na nebent jau visai vienas kitam nerūpi vartotojo įkelta nuotraukair šiaip galiausiai ateina tas momentas kai pradisklaido hormonai ir turi pamilti žmogų jau širdimi, gal tai tiesiog santykių kalneliai. Na ir padaryk pertrauką, arba paleisk viską tėkmei. Aš jau kai nežinau ką daryt, plaukiu pasroviui vartotojo įkelta nuotraukagyvenimas pats viską sudėlios. Žinau šeima, kur niekaip nepastojo, jis susirado kitą, gyveno jau su ja, o viena vakarą kažkaip jie susibego ir pasimylejo girti, gal ir skausmo, gal iš atgimusios aistros ir ką ir dukra vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>plauksiu dabar biski pasroviui..bet kazkaip nuotaikos nera  unsure.gif  net pabuciuot ryte atsisveikinant nesinori... atrodo nutruko kazkas... labai noreciau, kad greiciau tai praeitu, kad vel butu taip kaip anksciau...</p>

Bet gi mums moterims taip būna, o paskui praeina, tokiu, kad viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti

Bet gi mums moterims taip būna, o paskui praeina, tokiu, kad viskas susitvarkys smile.gif

labai tikiuosi  :angel_not:   bet si menesi planavimu nebus.. palauksiu biski..

Atsakyti

Sveikos 😊

Gintare 🎈  užjaučiu ;( bet gal taip turi būti ? Aš nežinau dėl kokios jūs priežasties susipykot, bet jei dėl smurto ar neištikimybės, tai aš manau negalėčiau atleist, o visa kita išgyvenama :) 

Linkiu neskubėt su bet kokiu sprendimu. 

Viskas susitvarkys. 

Jei nori parašyk Až :) 

o as pasiguosiu... uzpuole kazkokia depresija  :unsure:  taigi kreipiausi i tradicines kinu medicinos klinika kurie padeda nevaisingoms poroms.. nustate diagnoze, 10 dienu geriau visokius nuovirus.. kaip ir tureciau dabar but laiminga ir laukt vaisingu dienu, bet atsitiko atvirksciai... toks jausmas, kad tas gydymas pakoregavo ne tik mano fizini kuna, bet ir atvere akis... dar praeita savaite labai stipriai susipykom su MB.. labai stipriai...  jis atsiklaupes ant keliu maldavo atleist, nepalikt... atleidau... (neminesiu del ko).. bet manyje kazkas apsiverte... pradejau ji matyt kitom akim... atrodo kad nukrito roziniai akiniai ir pamaciau tikra vaizda..kuris man kelia abejoniu... todel dabar jau as pati nzn ar noriu pastot..  :cry2:  galvojau, kad buvau jautri del pms, bet pms praejo, o niekas nepasikeite.... jis jaucia kalte, jaucia kad kazkas negerai..  todel manau, kad laikinai sustabdau savo planavimus  :(  

atsiprasau, kad as cia su liudnom mintis nuo ryto, bet taip gulejo ant sirdies..

Atsakyti

O kiek jūs laiko kartu ? Iš viso ? Jūs lyg turit vaiką, o jis ne ? Amžiaus skirtumas nedidelis ? 

plauksiu dabar biski pasroviui..bet kazkaip nuotaikos nera  :unsure:  net pabuciuot ryte atsisveikinant nesinori... atrodo nutruko kazkas... labai noreciau, kad greiciau tai praeitu, kad vel butu taip kaip anksciau...

Atsakyti

Man būna kosminis Pms, aš tikrai nepavydžiu visiems, kurie būna šalia manęs. O ir šiaip sunkus charakteris. Su vyru ir pykstamės ir taikomės, abu karštakošiai, aš dar ir isterikė. Būna dienų kai jo nekenčiu, matyt nenoriu, būna, kad labai myliu. Bendrai kalbant myliu ir visada laukiu grižtančio iš darbo :) 

Anksčiau dar dažniau rėkdavau, priekaištaudavau, su metais supratau, kad tai nieko gero neduoda, reikia priimti žmogų, tokį koks jis yra, net ir su jo trūkumais ( yra išimčių ) , kitas dalykas elgtis taip kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi. Labai sunkus dalykas santuoka, kartais reikia ir nusileist. Niekada nebūna vienas kaltas ar vienas teisus. Čia didelis, sunkus, kasdienis darbas. 

Atsakyti

Sveikos 😊

Gintare 🎈  užjaučiu ;( bet gal taip turi būti ? Aš nežinau dėl kokios jūs priežasties susipykot, bet jei dėl smurto ar neištikimybės, tai aš manau negalėčiau atleist, o visa kita išgyvenama :)

Linkiu neskubėt su bet kokiu sprendimu. 

Viskas susitvarkys. 

Jei nori parašyk Až :)

Jis neturi vaiku, as turiu viena. Mes vienmeciai..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 08 gegužės 2019 - 09:39

prirasiau, bet istryniau. Neskleisiu cia savo blogu emociju  :D   Linkiu visoms greiciau tapt  :nestuke   o as padarysiu pertraukele. 

Atsakyti

Man būna kosminis Pms, aš tikrai nepavydžiu visiems, kurie būna šalia manęs. O ir šiaip sunkus charakteris. Su vyru ir pykstamės ir taikomės, abu karštakošiai, aš dar ir isterikė. Būna dienų kai jo nekenčiu, matyt nenoriu, būna, kad labai myliu. Bendrai kalbant myliu ir visada laukiu grižtančio iš darbo :)

Anksčiau dar dažniau rėkdavau, priekaištaudavau, su metais supratau, kad tai nieko gero neduoda, reikia priimti žmogų, tokį koks jis yra, net ir su jo trūkumais ( yra išimčių ) , kitas dalykas elgtis taip kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi. Labai sunkus dalykas santuoka, kartais reikia ir nusileist. Niekada nebūna vienas kaltas ar vienas teisus. Čia didelis, sunkus, kasdienis darbas. 

pas mus seimoj- jis isterikas. As uzaugus ramioj seimoj, mano pirmas vyras buvo ramus..niekad gyvenime nera pakeles balso. Nei jis nei as.. o dabartinis grynas isterikas ir todel as labai jautriai reaguoju. Manau, kad niekas neturi teises kelt balso pries kita..

Atsakyti

Tada jums tikrai sunku. Aš užaugus rėkiančių šeimoj, o vyras irgi ramioj ir jis nesupranta tų rėkimų 

pas mus seimoj- jis isterikas. As uzaugus ramioj seimoj, mano pirmas vyras buvo ramus..niekad gyvenime nera pakeles balso. Nei jis nei as.. o dabartinis grynas isterikas ir todel as labai jautriai reaguoju. Manau, kad niekas neturi teises kelt balso pries kita..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 08 gegužės 2019 - 11:06
Pas mane ta pati situacija ir pastarieji nesutarimai būtent dėl pakelto tono, mano vyras tuo savo pakeltu tonu viską aiškina, ir mane tai varo iš proto, vaikystėje buvo nelengva turėjau durna tėvą... Alkoholika... Man taip norisi namuose ramybės. Bet esmė tame, kad jis visiškai nėra agresyvus, jis tiesiog kl garsiakalbis, o jei ima ginti savo nuomonę atrodo lyg koliotusi, bet jam atrodo, kad jis visiškai normaliai kalba. Kai pažinau jo šeima supratau, kad jie visi taip tarpusavyje bendrauja, ištisai dėl ko nors ginčijasi ir taip perrekinedami vieni kitus... O dieve... Man norisi bėgti. Šias Velykas vos ištveriau jų visas diskusijas biggrin.gif o galiausiai viską išsakiau ir sakiau, daugiau nevažiuosiu, nes nemokat tiesiog bendrauti, viską reikia užginčyti ir paneigti biggrin.gif tai vat, koki pasirodo skirtumai šeimose ir kaip sunku tuomet paaiškinti kitam, kad tu tai viską kitaip priimi ir matai nei kitas.
Atsakyti