Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Merginos gavau siandienos rezultatus, priminsiu HCG dariaus sestadieni buvo 267,3 , kai tas pirmas daktarelis mane isgasdino. Siandien HCG 599,1, kaip ir kyla viskas, nezinau ar pakankamai. :) Kaip ir pataret pasidariau progesterona, kuris 32,2, i labarotorijos normas kaip ir nepataikau, 1 trimestre raso turetu buti nuo 35, bet per daug nepergyvenu. Jei kazkaip blogiau nepasijusiu tai esiu pas ta antraji daktara penktadieni, kaip ir suplanuota, dabar jis pasiziures ultragarsu, gal jau matysis puslele :) tai va tiek  :4u: 

Atsakyti

Hal, stiprybės tau  :4u: kai labai lauki ir nesulauki taip ilgai, tikiu, kad apima abejonės. Laikykis, mes su tavimi  :) 

Airisė, aš ir manau, kad tikrai mintys gali blokuoti. Kai pirmą kartą planavom buvo nusiteikimas toks, kad ai bandom, nes vis vien visi ginekologai prognozuoja sunkų pastojimą. O tuo metu konsultavomės dėl paskolos buto pirkimui tai tos mintys tikrai nebuvo sutelktos į leliuką. O kai sužinojom kad pastojau buvo lengvas šokas abiems, nes kad taip greit užkibs nesitikėjom.  :) 

Adele, o taip  :D  Poilsis nuo planavimo iki pat rugpjūčio, kai MB liepą grįš tiesiog džiaugsimės buvimu kartu. O dabar visas dėmesys man, nes save gan stipriai apleidau  :unsure: Rūpėjo tik dukros ir vyro interesai, o savo nugrūdau į galą.  :unsure: O dabar pirmoje vietoje aš, tada dukra ir tik tada vyras  :) 

Na, o dabar apie mano sportavimus, tai šakės kaip visur skauda  :oh:  :lol: bet nesustoju. O mankštinuosi, kol kas minimaliai kol išsikrutinsiu  :lol: darau pritūpimus, atsilenkimus, įtupstus ir lentą, tai kol kas man to užteks. Beje susiradau youtubėje kaip teisingai atlikti viską, nes dariau prieš tai neteisingai :oh:​ Gal kas nori jungtis?  :mirksiukas: 

Atsakyti

suprantu tave... as, zinok, irgi taip jauciuosi  :unsure:  jauciu, kad pradedu nuleist rankas..jeigu bus lemta tai pastosiu, o jeigu ne tai ir nereikia. 

Pas mane is vis kazkoks juodas periodas gyvenime.. pardavinejam mano ir ex buta kuriame augo mano sunus... sirdis plysta is skausmo... kiek meiles i ta buta ideta..kiekvienas kampas savas..nors ten jau negyvenu 2 metus..bet norejau kad jis butu  :unsure:   bet taip irgi neina, nes ten visos mano santaupos...kol jis neparduotas, tol negaliu pirkt nieko kito.. o taip noriu namo....  :wub:   

uch.. gaila. vistiek ten dug graziu akimirku praleista, kad ir kaip viskas baigesi. 

Sveikos :) man keistai pilvą pamaudžia, paduria. Jau mm diena neužilgo :) ryt gal testą darysiuos. 

Hal kada testuosies ? 

Lauralina, kaip jauties ? 

nesitestuosiu visai :D visa saviate kaip numirsu, greiciau mm pramustu atsigauciau.

Atsakyti

:4u: 

Na, o dabar apie mano sportavimus, tai šakės kaip visur skauda  :oh:  :lol: bet nesustoju. O mankštinuosi, kol kas minimaliai kol išsikrutinsiu  :lol: darau pritūpimus, atsilenkimus, įtupstus ir lentą, tai kol kas man to užteks. Beje susiradau youtubėje kaip teisingai atlikti viską, nes dariau prieš tai neteisingai :oh: Gal kas nori jungtis?  :mirksiukas:

Saunuole, kad sportuoji! svarbiausia nenustoti ir issiugdyti iproti! as visai gerai pasportuodavau nuo nauju metu, nors pries tai visiskai antisoortiska buvau :D dabar bijau kol

kas testi savo mankstas, pristabdziau, jei reikes kokio patarimo, parasyk!   :4u: 

Atsakyti

Mimoza, taip ir bandysim, paskui bus matyt :) 

P. S. Aš tavo didžiausia fanė  :rolleyes:

kažkaip 'lipo' man tavo pasisakymai ir mintys. Kažkurį vakarą skaičiau forumiuką šitą, tavo mm artėjo, tai skaičiau iki kol parašei, kad mm atėjo, laikiau kumščius, kad užkibtų, nuėjau miegot gal pirmą nakties :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2019 05 07, 14:06)
<p>Merginos gavau siandienos rezultatus, priminsiu HCG dariaus sestadieni buvo 267,3 , kai tas pirmas daktarelis mane isgasdino. Siandien HCG 599,1, kaip ir kyla viskas, nezinau ar pakankamai. smile.gif Kaip ir pataret pasidariau progesterona, kuris 32,2, i labarotorijos normas kaip ir nepataikau, 1 trimestre raso turetu buti nuo 35, bet per daug nepergyvenu. Jei kazkaip blogiau nepasijusiu tai esiu pas ta antraji daktara penktadieni, kaip ir suplanuota, dabar jis pasiziures ultragarsu, gal jau matysis puslele smile.gif tai va tiek  4u.gif </p>

Smagu, kad auga hcg, gal ir ne sparčiai, bet čia jau gyd pakomentuos, tikrai tikėk, kad viskas bus gerai 4u.gif

Aš anksčiau buvau labai užsikabinus sportuoti, ėjau į salę ir buvau pasiekus gerų rezultatų, negalėjau be to gyventi... bet metus laiko esu visiškai apleidus sportą, dėl gausybės darbų ir visokių asmeninių reikalų, kurie reikalavo laiko dienoje. Tikrai labai palaikau ir gerbiu žmonės kurie pagaliau prisiruošia tai daryti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 07 gegužės 2019 - 16:05

:4u:

Saunuole, kad sportuoji! svarbiausia nenustoti ir issiugdyti iproti! as visai gerai pasportuodavau nuo nauju metu, nors pries tai visiskai antisoortiska buvau :D dabar bijau kol

kas testi savo mankstas, pristabdziau, jei reikes kokio patarimo, parasyk!   :4u:

Jau norėjau mesti jau sekančią dieną  :oh:Bet dukrytė privertė, sako einam sportuoti. O jau vakar ir šiandien daug lengviau ir po daugiau pratimų padarau  :bigsmile: O tu žinoma, pailsėk, tegul sau tvirčiau kabinasi žirniukas. Beje HCG nenusimanau, bet lyg gražiai paaugo, o PRG galėtų būt aukštesnis, manau dėl to ir tepliojo. 

Mimoza, taip ir bandysim, paskui bus matyt :)

P. S. Aš tavo didžiausia fanė  :rolleyes:

kažkaip 'lipo' man tavo pasisakymai ir mintys. Kažkurį vakarą skaičiau forumiuką šitą, tavo mm artėjo, tai skaičiau iki kol parašei, kad mm atėjo, laikiau kumščius, kad užkibtų, nuėjau miegot gal pirmą nakties :hmm:​ 

Net nuraudau, ačiū už palaikymą  :4u: 

Atsakyti

Taigi, aš jau po vizito... Pasirodo, mėnesinės užsilaikė dėl trūkusios cistos ir esančio laisvojo skysčio...   :(  :(  :(  :sad: 

Gydytoja minėjo, kad yra tikimybė, kad vėliau kažkas užsimezgė ir kad galiu lauktis, bet man labiau kaip paguoda skambėjo. Išrašė duphaston, nurodė gerti 10 d. ir laukti mėnesinių.... Tai štai, nuo ryt pradėsiu gerti ir lauksiu mėnesinių. Kelis kartus pakartojo, kad jei ir laukiuosi, tabletės nieko nepakenks. Tik aš kažkaip išėjau nepaklausus... Kaip manot, kada galima toliau 'dirbti' ties projektėliu? :4u:  Ir dabar klausimas jums, daugiau suprantančioms, nuo ko pradėti savęs pažinimą?  :hmm:  Turiu omeny, nuo ko reiktų pradėti sekti ir žymėtis, stebėti, kad žinotum kada maždaug galima pagauti tinkamiausią momentą? Nenoriu pradžiai per daug apsikraut, bet nuo kažko vis tiek reikia pradėti...  :) O gal yra kur nors teisinga informacija patalpinta? Nes matau, kad esu nelabai teisingų straipsnių esu paskaičiusi...

Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(pandos pusseserė @ 2019 05 07, 19:02)
<p>Taigi, aš jau po vizito... Pasirodo, mėnesinės užsilaikė dėl trūkusios cistos ir esančio laisvojo skysčio...   verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sad.gif </p><p>Gydytoja minėjo, kad yra tikimybė, kad vėliau kažkas užsimezgė ir kad galiu lauktis, bet man labiau kaip paguoda skambėjo. Išrašė duphaston, nurodė gerti 10 d. ir laukti mėnesinių.... Tai štai, nuo ryt pradėsiu gerti ir lauksiu mėnesinių. Kelis kartus pakartojo, kad jei ir laukiuosi, tabletės nieko nepakenks. Tik aš kažkaip išėjau nepaklausus... Kaip manot, kada galima toliau 'dirbti' ties projektėliu? 4u.gif  Ir dabar klausimas jums, daugiau suprantančioms, nuo ko pradėti savęs pažinimą?  hmm.gif  Turiu omeny, nuo ko reiktų pradėti sekti ir žymėtis, stebėti, kad žinotum kada maždaug galima pagauti tinkamiausią momentą? Nenoriu pradžiai per daug apsikraut, bet nuo kažko vis tiek reikia pradėti...  smile.gif O gal yra kur nors teisinga informacija patalpinta? Nes matau, kad esu nelabai teisingų straipsnių esu paskaičiusi...</p><p>Ačiū!</p><p></p>

Na darbuotis reikėtų ko gero po mėnesinių, jų reikia sulaukti, kad ciklas vėl prasidėtų ir imtum auginti folikula ir tt. O save pažinti jei jau taip rimtai pradėti tai gal Tėvų darželio programėlė, ten prie skaiciuokliu yra raudonasis kalendorius, jame žymėti tai ko prašo, ten ir Temperatūra ir gleives ir tt, kažką gali žymėti kažko ne, bet man pvz tai labai padeda ir įdomu tuo pačiu. Straipsnių yra daug, nežinau kas yra neteisingi straipsniai, Google įvedus ar apie ovuliaciją ar apie bazines temperaturos matavimą išmeta labai panašius ir teisingus straipsnius. Gal tik kiek mažiau reiktų skaityti kokius senus forumus, nes ten tai pievų radau prirašyta biggrin.gif youtubeje daug info, anglų kalba labai fainu informatyviu video yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 07 gegužės 2019 - 18:12

Pandos pusseserė, dabar ir aišku kur tos mmm pradingo. O duphaston tikrai nepakenks jei ir lauksies. Aš pati jį geriu ciklo reguliavimui :) O dėl savęs pažinimo tai pirmame psl yra kelios nuorodos. Gal pagelbės  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pandos pussesere  :4u:​ 

Atsakyti

o as pasiguosiu... uzpuole kazkokia depresija  :unsure:  taigi kreipiausi i tradicines kinu medicinos klinika kurie padeda nevaisingoms poroms.. nustate diagnoze, 10 dienu geriau visokius nuovirus.. kaip ir tureciau dabar but laiminga ir laukt vaisingu dienu, bet atsitiko atvirksciai... toks jausmas, kad tas gydymas pakoregavo ne tik mano fizini kuna, bet ir atvere akis... dar praeita savaite labai stipriai susipykom su MB.. labai stipriai...  jis atsiklaupes ant keliu maldavo atleist, nepalikt... atleidau... (neminesiu del ko).. bet manyje kazkas apsiverte... pradejau ji matyt kitom akim... atrodo kad nukrito roziniai akiniai ir pamaciau tikra vaizda..kuris man kelia abejoniu... todel dabar jau as pati nzn ar noriu pastot..  :cry2:  galvojau, kad buvau jautri del pms, bet pms praejo, o niekas nepasikeite.... jis jaucia kalte, jaucia kad kazkas negerai..  todel manau, kad laikinai sustabdau savo planavimus  :(  

atsiprasau, kad as cia su liudnom mintis nuo ryto, bet taip gulejo ant sirdies..

Atsakyti