Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, merginos. Kaip džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų kompanijos :) tikiuosi priimsite ir mane :) Atėjo laikas kada pagaliau ir aš galiu sau leisti planuoti antrą vaikelį, esu labai dėkinga gyvenimui, vien tik už šią galimybę. Antras mėnuo jau esame darbymetyje, šį mėnesį, turiu nuojautą, kad užkibo, beliko tik laukti. :)

Atsakyti

sius mane su kamera ziuret kas ten gimdoj yra, kadangi buvo isoperuota mioma ir polipai..jie ir gali but priezastis. Ir ttuo paciu- praplaus kiausintakius. Jeigu tai nepades o kamera parodys kad viskas gerai- sius daryti dibtini apvaisinima.. kadangi man jau 37 metai ir nera ko laukt. Kadangi draugas svedas ir mes gyvenam kartu- apvaisinimas nemokamas  :angel_not:​  

Kaip šaunu, kad daktarai nenumojo ranka  :) Labai tikiuosi, kad greit pavyks sulaukti džiugių naujienų. Kiek teko girdėti tas kiaušintakių praplovimas daug kam padeda, jei daugiau nėra kitokių trukdžių. 

Atsakyti

Sveikos, merginos. Kaip džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų kompanijos :) tikiuosi priimsite ir mane :) Atėjo laikas kada pagaliau ir aš galiu sau leisti planuoti antrą vaikelį, esu labai dėkinga gyvenimui, vien tik už šią galimybę. Antras mėnuo jau esame darbymetyje, šį mėnesį, turiu nuojautą, kad užkibo, beliko tik laukti. :)

Sveika,  :4u: žinoma, kad priimsime. Linkiu, kad nuojauta pasitvirtintų  :) 

Atsakyti

labai sunku laukti mm, kad galėciau pasidaryti NT. gal žinote kokių būdų, kaip galima būtų greiciau sužinoti?

Atsakyti

Kaip šaunu, kad daktarai nenumojo ranka  :) Labai tikiuosi, kad greit pavyks sulaukti džiugių naujienų. Kiek teko girdėti tas kiaušintakių praplovimas daug kam padeda, jei daugiau nėra kitokių trukdžių. 

aha..bet gydytoja sake, kad ji itaria kad mioma kuri isitvirtinus i gimdos sienele gali buti priezastis... man jos didesne puse pasalino, o ta dalis kuri iaugus i gimda- likus..  :unsure:  bet as optimistiskai nusiteikus  :rolleyes:  zinau kad tikrai turesiu dar leliuka  :wub:​  

Atsakyti

Juste Havva- sveika prisijungus  :4u:​  

Atsakyti

labai sunku laukti mm, kad galėciau pasidaryti NT. gal žinote kokių būdų, kaip galima būtų greiciau sužinoti?

O kada turi būti mmm?

Atsakyti

aha..bet gydytoja sake, kad ji itaria kad mioma kuri isitvirtinus i gimdos sienele gali buti priezastis... man jos didesne puse pasalino, o ta dalis kuri iaugus i gimda- likus..  :unsure:  bet as optimistiskai nusiteikus  :rolleyes:  zinau kad tikrai turesiu dar leliuka  :wub:​  

Vajė  :unsure: Superinis tavo nusiteikimas  :wub:​ 

Atsakyti

Oi dar tikrai negreitai. Po 10dienų. Bet jau visą laiką kasdien stengiamės visaip:) taip tikiuosi,kad užkibo. O sužinot taip norisi :)

Atsakyti

Gintare0820- man nestumo metu praeita savaite pasake jog turiu mioma vidineje sieneleje. Nesuprantu kaip jos nemate. Pas ginek einu kas pusmeti... bet sake nekenkia pastojimui dvi ginekologes. Tai taip ir nesuprantu. O ganetinai didele ji. Kaip gerai, kad nemokamas! Nes taip brangu.. 

Atsakyti

Sveikos ;)  pas mane nieko naujo. 

Gintarė. Mano draugė su mioma ir pastojo ir sėkmingai išnešiojo ir pagimdė. :)

Atsakyti

Aciu merginos  :4u:   gydytoja kuri operavo irgi sake, kad nebus jokiu problemu, o gine vakar pareiske kad gali but problema..  :unsure:   is vis man ji labai nepatiko... neisiu pas ja daugiau.. kazkokia nemaloni. Pasakiau, kad noriu pasidaryt keleta tyrimu, tai pareiske- vaziuok i lietuva ir daryt, cia nedarom tokiu  :blink:  taip nuotaika sugadino... bet stengiuosi neuzsiciklint ties tuo. Yra svarbesniu dalyku.. 

Atsakyti