Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Išrašė ir sinupreto. Sakė, kad būtinai antibiotikus gerčiau. Šiaip gydytoja gera, nerašo be reikalo :) gersiu, ką darysi. Ji geriau žino :) 

Atsakyti

Sveikos, bandžiau skaityti nuo pradžių, bet labai jau daug pašnekesių! :) norėčiau prisijungti į jūsų gretas ;) 

Su MB planuojame jau nuo spalio... kol kas nieko. Aną menesį turėjau labai įdomų nutikimą. Nesulaukusi mmm 06.19 d kitą dieną pasidariau testą ryte, iš Benų tą rožinį ir parodė vaiduoklį. Niekada nerodydavo vaiduoklių, net jeigu veluodavo kelias dienas. Apsidžiaugiau pati sau ramiai, nieko MB nesakiau, mažą ką...

Kitą rytą vėl pasidariau, vėl vaiduoklis, ir vakare dar, vėl vaiduoklis.. bet jau dariau iš Benu mėlyną.

Savaitgalį išvažiavome švesti Joninės. Stengiausi jokių sunkių dalykų nekilnoti ir panašiai. Tik va.. 06.23 d prasidėjo mmm ir skausmas pilvo apašioje toks tempimas. Visa sunerimau, prisikaičiau forumų. MMM buvo su krešuliais. Grįžusi namo, 06.25 nusipirkau testą paprastą žalią iš Eurovaistinės ir tą elektroninį. Deja.. bet abu neigiami :cray: . Tai manau, kad įvyko ankstyvas persileidimas... Taip pat man prieš metus ginekologė nustatė endometriozę, bet gydymo jokio neskyrė dar, liepė reguliariai su MB daryt ND. Tai dirbame taip kas 2-3 dienas. 

Rytoj iš ryto keliauju vėl pas ginekologę, žiūrėsiu ką matys ir ką pasakys. Ar galime toliau daryti ND ar palaukti kažkiek, jeigu iš tikrųjų buvo persileidimas.... 

Jau metus geriu folio rugštį ir porą mėn geriu D vitaminą, nes tyrimas parodė trūkumą.

Tai vat, tokie mūsų reikalai. Daug čia visko prirašiau  :rolleyes:

Gine patvirtino, kad buvo ,mikro persileidimas. Sako, reiškiasi nevaisingumo diagnozuoti negalima, nes galvojau dėl endometriozės gal (taip pat sakė jų visokių variantų būna, tai gali ir nedaryti įtakos  :4u: ).  Taip pat liepė ir vyrui duoti gerti folio rūgštį. Tai nupirkau kartu su nakvišų aliejumi sau  :) .  Ir sakė pasidaryti skydliaukės tyrimą, dėl viso pikto.

O dėl planavimo, tai sakė galime nelaukti, abrazijos nebuvo daryta, tai nemato reikalo stabdyti. Tai nusimato vėl ND galima sakyt jau nuo rytojaus, nes jau rodo vaisingas dienas  :wub:  bet sakė folikulo dar nemato, gal veliau ov bus?  :hmm:  ns turėtų būti po 4 dienų... 

Beja, ar naudojate kokią programėlę (telefone) sekti vaisingas dienas ir mmm? 

sveika, du dalykai pamastymui, 1- benu testai melagiai. 2- nestumo gine negalejo matyti, per mazas, speti, kad buvai pastojus galejo tik del gleivines isvesejimo,BET pas tave endometrioze kas reiskia jog gleivine pas tave isvesejus visada... nestumo galejo net ir nebuti ir keista kad gine zinodama  tokia beda is gleivines leidosau pasakyti kad mikto persileidimas. zinai kur matau problema? jai ipaisys tai i tavo ligos istorija tai tu turesi 2 metus (berods) bandyti naturaliai kol tave nusius i nevaisingumo klinika. su endometrioze, nezinau kokia stadija pas tave, tie du metai gali oi kiek daug zalos pridaryti... ar tikrai pasitiki savo gine?

Atsakyti

KATEGORISKA!! OMG!! na pagaliau nors kas nors pajudejo i prieki!! valio! o del FB.. dziaukis , kad tik nestumo testas , o ne kokia posla fotke visiem paziureti  :D  :D 

Atsakyti

dandelion- tikrai nebus O uz keturiu dienu jai net folikulo nemato..  ta prasme isvis jokio folikulo nemato visiskai..? pas kokia gine lankaisi jai nepaslaptis?

Atsakyti

sveika, du dalykai pamastymui, 1- benu testai melagiai. 2- nestumo gine negalejo matyti, per mazas, speti, kad buvai pastojus galejo tik del gleivines isvesejimo,BET pas tave endometrioze kas reiskia jog gleivine pas tave isvesejus visada... nestumo galejo net ir nebuti ir keista kad gine zinodama  tokia beda is gleivines leidosau pasakyti kad mikto persileidimas. zinai kur matau problema? jai ipaisys tai i tavo ligos istorija tai tu turesi 2 metus (berods) bandyti naturaliai kol tave nusius i nevaisingumo klinika. su endometrioze, nezinau kokia stadija pas tave, tie du metai gali oi kiek daug zalos pridaryti... ar tikrai pasitiki savo gine?

Sveika, 

pas ja eina mano sesuo, jau du vaikus turi, tai neturiu pagrindo nepasitikėti, be jokių komplikacijų viskas  :4u:  

Aš visada (beveik) benu testus dariausi, ir per tuos 8 bandymų mėnesius nei karto nebuvo nei vaiduoklio parodę.. nors, mmm veluodavo ir vos ne savaitę. Tai kodėl dabar net trys testai parodė vaiduoklius? :rolleyes: 

Požymiai pagal gine - mikro persileidimo. Menesinės buvo labai gausios ir su krešuliais, ko anksčiau nebūdavo. 

Truka man įprastai 6 dienas, tai po 3 dienų jau akivaizdus kraujavimo sumažėjimas budavo, o čia dabar iki pat paskutinės dienos nesibaigę... 

Sakiau, duosiu metus laiko, jeigu nieko nebus, eisim rimčiau tirtis, tikrai dviejų metų nelauksiu.  :4u:  

Atsakyti

dandelion- tikrai nebus O uz keturiu dienu jai net folikulo nemato..  ta prasme isvis jokio folikulo nemato visiskai..? pas kokia gine lankaisi jai nepaslaptis?

gyd. Bražėnienė. 

sakė nesimato dar. Buvo 10 cd kai tikrino. O šiaip manau gali vėluoti šį mėnesį mmm, nes belenkiek nervų ir streso apturėjau....  :cray:​ 

Atsakyti

gyd. Bražėnienė. 

sakė nesimato dar. Buvo 10 cd kai tikrino. O šiaip manau gali vėluoti šį mėnesį mmm, nes belenkiek nervų ir streso apturėjau....  :cray: 

gali buti anovulecinis ciklas tada..nes folikulas jau tikrai turetu bresti. neliudek labai  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 07 05, 15:12)
<p>Karina ir Liepa ar jau buvot pas ginę?  smile.gif  </p>

Labas, siandien buvau. Po persileidimo ten liko ar susidare kazkoks mazas darinukas ... Pirma pasake, kad menesi reikes saugotis ir tiketis,kad per sekancias mm issivalys. Jei neissivalys, tada jau reiketu daryti abrazija is karto po mm. Dar pasake, kad mato dideli ir grazu folikula. Paskui daugiau issikalbejus paaiskino, kad su tokiu dalyku moterys laukiasi ir isnesioja, bet pirmus 3 menesius buna didesne persileidimo rizika. Tai sake nuspresti patiems. Tai vat sedim dabar ir mastom ka daryt smile.gif Pries pradedant planuoti vaikeli pasidariau visus tyrimus ir viskas buvo nepriekaistinga, o vistiek persileidau. Garantiju niekada nebuna, kad issilaikys ar neissilaikys... O be to ir su MB dabar turesime laiko iki rugsejo kartu, nes siaip jis dirba uzsienyje ir yra sunkiau planuoti...
Klausiau ir del folio rugsties.. Sake, perdozuoti jos neimanoma,bet uztenka gerti iki pastojimo po 400, o pastojus-po 800. O praeita mano gine liepe man visa laika po 1000 gerti blink.gif

Kategoriska- DIDZIAUSI SVEIKINIMAI wub.gif 4u.gif

Atsiprasau, nespejau perskaityti kitu merginu postu, tai siandienai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VeDo @ 2019 07 05, 16:15)
<p>Mimozza, ačiū. Spėjau ir pati susiprasti, kad google galiu paieškoti smile.gif </p><p></p><p>Klausimas: žinau, kad dauguma čia jau turi vaikučių. Ar nė vienai neteko gerti antibiotikų nėštumo metu? Nesmagiai nosis bėgo visą savaitę, nuėjau pas gytoją šiandien, sakė, kad sinuso uždegimas. Išrašė antibiotikų. Sakiau, kad galiu lauktis, sakė tipo viskas ok. Ir kaip ir kategoriška sakė, kad testas dar gali nerodyti nėštumo. Bet baisu tuos antibiotikus gerti verysad.gif</p>

Pas mane buvo panaši situacija, lor išrašė antibiotikus, geldeliu uždegimui, na kažkas irgi čia panašaus, sakė jei pastojus viskas ok, bet nuėjau pas šeimos gyd. kita diena, sakau man jau geriau šiek tiek, sako megink negerti, ir negeriau ir issveikau. Aš antibiotikų išvis vengiu, nes paskui būna ligų maratonas. Jei gali mėginti išsisukti, megink be jų, nes paskui ligos gali lengviau lipti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 05 liepos 2019 - 18:46

Aš ir šiandien dariausi NT, tik kad ne tos firmos kaip vakar. Turiu dar viena toki kaip snd Dariaus ir dar 2 bitutes juosteles.  Ryskejimui stebėti reikia daryt NT kasdien ar kas 2 d ? 

Atsakyti

Buvau pas ginekologę. Duphaston išrašė. Stebėsiu save. BKT matuosiu ir uzsiskysiu ov. Testų ir darysiuos.. Tai tiek :) 

pirmadienį tyrima ta AMH matuotis norėjau, bet nusprendžiau, kad geriau žiūrėsiu šį ciklą ar vyksta ovuliacijos, jei ne, tada jau tirsiuos rimtai, su visais LH, FSH, AMH ir t.t. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 05 liepos 2019 - 20:39

Svekos  :) 

Aš ir šiandien dariausi NT, tik kad ne tos firmos kaip vakar. Turiu dar viena toki kaip snd Dariaus ir dar 2 bitutes juosteles.  Ryskejimui stebėti reikia daryt NT kasdien ar kas 2 d ? 

Geriausia tais pačiais testais stebėti ryškėjimą visą laiką ir kas dvi dienas  :) 

liepa, labai linkiu kad išsivalytų pats organizmas per mmm. Ir nereikėtų abrazijos. Man buvo likusi maža dalelytė placentos 🙈 tai ilgiau kraujavau ir nesupratau kodėl, tai lėkiau pas ginę ir pamatė per echo tą gabalėlį. Davė savaitę, kad pasišalintų, jei ne irgi būtų buvus abrazija. Bet kažkokiu būdu pats organizmas susitvarkė  :)​ 

Atsakyti