Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

:4u:  :4u:  as saviskiu baisiai laukiu  :D

as ramiai  :D   paskaiciavau kad kitos mmm kaip tik ant keliones i Graikija pareis  :D   :frusty:   sakiau MB, kad padarytu taip kad neateitu mmm graikijoj  :lol:   tai stengesi labai. Ziuresim kaip bus  :lol:​  

Kaip tu? Kas geresnio? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 08 liepos 2019 - 14:34

https://www.delfi.lt...i.d?id=68610118. Va ka radau, prisikynus kaip tik turiu 😁 reikia pagerti nuo visu prastu nuotaiku.

Sveikos  :)

Pandos pusseserė, kaip smagu kad sulaukei ov teigiamo, dabar palinkėsiu ir nt teigiamo  :rolleyes:

VeDo, ech tos mmm. Tikiu kaip tai erzina kai jos taip be reikalo paklysta ir ciklą iškraipo.  :unsure: Parašyk preliminariai kada nelauki mmm, pataisysiu sąrašėlį  :)

hal, kaip tu gyveni? Kada tavo mmm turi pasirodyti, oj tikiu kaip jos yra laukiamos  :rolleyes:

as ramiai  :D   paskaiciavau kad kitos mmm kaip tik ant keliones i Graikija pareis  :D   :frusty:   sakiau MB, kad padarytu taip kad neateitu mmm graikijoj  :lol:   tai stengesi labai. Ziuresim kaip bus  :lol:  

Kaip tu? Kas geresnio? 

Ss geriau panos, buvo irgi ziauriai juodas debesis ir labai sveikata pagriuvus buvo nes labai daug streso buvo, bet dabar siek tiek jau geriau 😊. Tiesa pasakius toks jausmas kad buvo OV pries kelias dienas kas butu nerealiai fantastiska!! Viena kiauside visiskai kapituliavus, bet viena po biskeli kruta tai va is jos ir yra vilties siek tiek kazka ispausti. Gal pagerus raudona dobila siek tiek pageres 🧐. 

Ginekologes ir zolininkes nuomones susikirto. Gine sake raudonas dobilas turi daugiausia estrogeno del to ji skire moterim menopauzes metu is vyram jo isvis negalima nebent prostatos vezio atveju. Zolininke pareiskia kad raudonas dobilas tik vyrams , o moterims reikia gerti balta dobila.. dar dave man placentos kazkoki skysti, biski siurpas krecia gerti 😂. Einu pasiskaityti dar apie savybes 🧐 gal kuti ka girdejus esat? 

Atsakyti

https://www.delfi.lt...i.d?id=68610118. Va ka radau, prisikynus kaip tik turiu 😁 reikia pagerti nuo visu prastu nuotaiku.

Ss geriau panos, buvo irgi ziauriai juodas debesis ir labai sveikata pagriuvus buvo nes labai daug streso buvo, bet dabar siek tiek jau geriau 😊. Tiesa pasakius toks jausmas kad buvo OV pries kelias dienas kas butu nerealiai fantastiska!! Viena kiauside visiskai kapituliavus, bet viena po biskeli kruta tai va is jos ir yra vilties siek tiek kazka ispausti. Gal pagerus raudona dobila siek tiek pageres 🧐. 

Ginekologes ir zolininkes nuomones susikirto. Gine sake raudonas dobilas turi daugiausia estrogeno del to ji skire moterim menopauzes metu is vyram jo isvis negalima nebent prostatos vezio atveju. Zolininke pareiskia kad raudonas dobilas tik vyrams , o moterims reikia gerti balta dobila.. dar dave man placentos kazkoki skysti, biski siurpas krecia gerti 😂. Einu pasiskaityti dar apie savybes 🧐 gal kuti ka girdejus esat? 

nu tu vis randi visokiu alternatyvu  :D  :4u:   as pries pora menesiu geriu kinu medicinos nuovirus skatinancius pastojima...bet kol kas nieko..  :unsure:  

dabar uzsikabinau uz Ajurvedos  :ax:   jie gan daug kalba apie vaiko pradejima.. si menesi viska darem kaip sako ajurveda (isskyrus 3 menesiu susilaikyma)  :ax:   man dar tik kelios dienos po OV bet maudzia nugara kaip pries menesines  :hmm:   idomiai kazkaip.  :hmm:​  

Atsakyti

Priedas  66353902_663059117503457_2735870553821806592_n.jpg   77,65KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  66018767_674575146347820_8493625709938343936_n.jpg   75,96KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  66323979_491444881661484_4693336666734067712_n.jpg   79,88KB   0 Parsiųsta kartų

nu tu vis randi visokiu alternatyvu  :D  :4u:   as pries pora menesiu geriu kinu medicinos nuovirus skatinancius pastojima...bet kol kas nieko..  :unsure:  

dabar uzsikabinau uz Ajurvedos  :ax:   jie gan daug kalba apie vaiko pradejima.. si menesi viska darem kaip sako ajurveda (isskyrus 3 menesiu susilaikyma)  :ax:   man dar tik kelios dienos po OV bet maudzia nugara kaip pries menesines  :hmm:   idomiai kazkaip.  :hmm:  

kad zinok neturiu kito pasirinkimo, chemijos man negalima, prastai su kepenim.. lieka tik visokios zoleles  :D

prisegiau foto jai idomu ka ten man dave. o ajurveda gerai, na kas blogiausia gali buti nuo jos? ogi nieko! ir kai pagalvoji labai jau teisingas ju poziuris i harmonija ir kuna..

Atsakyti

attachicon.gif66353902_663059117503457_2735870553821806592_n.jpgattachicon.gif66018767_674575146347820_8493625709938343936_n.jpgattachicon.gif66323979_491444881661484_4693336666734067712_n.jpg

kad zinok neturiu kito pasirinkimo, chemijos man negalima, prastai su kepenim.. lieka tik visokios zoleles  :D

prisegiau foto jai idomu ka ten man dave. o ajurveda gerai, na kas blogiausia gali buti nuo jos? ogi nieko! ir kai pagalvoji labai jau teisingas ju poziuris i harmonija ir kuna..

as anksciau labai pykdavau del Ajurvedos skirstymo- vyrai ir moterys. Kokie skirtumai  :D  o su amzium matyt protingesne pasidariau, feminizmas isgaravo ir pradejau galvot, kad teisingai jie sako  :D​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 08 liepos 2019 - 15:24

as irgi noreciau tokiu arbatu  :rolleyes:  reikes paziuret ar jie siuncia i uzsieni  :)​ 

Atsakyti

as anksciau labai pykdavau del Ajurvedos skirstymo- vyrai ir moterys. Kokie skirtumai  :D  o su amzium matyt protingesne pasidariau, feminizmas isgaravo ir pradejau galvot, kad teisingai jie sako  :D  

feminismas itariu niekur neisgaravo tu tiesiog ji nevisai taip supratai. jai skaitai angliskai paskaityk 50 shades of feminism, tau turetu laaabai patikti manau  :D .

Atsakyti

Sulaukusios II    :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3

Vis dar laukiančios II    :wub: 
06.05 lauralina3 nelaukia mmm
06.21 (:Buziukas:) nelaukia mmm
            VeDo nelaukia mmm
            Karina2209 nelaukia mmm
07.08 Nesulauke!!! :nestuke  :bis 
07.10 Airisė laukia II

07.19 Gintare0820  laukia II
07.21 pandos pusseserė nelaukia mmm

07.21 hal, laabai laukia!

07.... Ginkante nelaukia mmm
07.29 Garbanelele nelaukia mmm
07.30 _mimozza_ nelaukia mmm

Atsakyti

as irgi noreciau tokiu arbatu  :rolleyes:  reikes paziuret ar jie siuncia i uzsieni  :) 

sakiau einu pasiskaitysiu apie tu zoleliu nauda, sake ale atseit cia grynai tik 'dar zydinciom' moterim  :D  :rolleyes: 

Atsakyti

feminismas itariu niekur neisgaravo tu tiesiog ji nevisai taip supratai. jai skaitai angliskai paskaityk 50 shades of feminism, tau turetu laaabai patikti manau  :D .

nu gal  :hmm:   niekad nestudijavau feminizmo apibrezimo  :D   visada buvau uz moteris karjeristes, o dabar galvoju, kad moteris geriausiai jauciasi kurstydama namu zidini.. jokio streso..rami, turinti laiko sau  :wub:​  

Atsakyti

nu gal  :hmm:   niekad nestudijavau feminizmo apibrezimo  :D   visada buvau uz moteris karjeristes, o dabar galvoju, kad moteris geriausiai jauciasi kurstydama namu zidini.. jokio streso..rami, turinti laiko sau  :wub:  

oh tu visiskai teisi abiem atvejais! feminismas - tai yra moters teise/gebejimsas/galimybe/ pasirinkimas daryti tai ka ji NORI! ar tai butu karjera, ar vaiku auginimas, ar buti kosmonaute ar tiesiog nebuti niekuo  :wub: . feimizmas tai tiesiog teise moteriai pasrinkti ir gyventi tuo pisirikimu be visuomes normu, nuomones, ar priekaistu :wub: . deja zinesklaida iskreipe labai feminizmo veida kaip ir aisku visa kruva neapsisvietusiu zmoniu  :rolleyes: .

Atsakyti

oh tu visiskai teisi abiem atvejais! feminismas - tai yra moters teise/gebejimsas/galimybe/ pasirinkimas daryti tai ka ji NORI! ar tai butu karjera, ar vaiku auginimas, ar buti kosmonaute ar tiesiog nebuti niekuo  :wub: . feimizmas tai tiesiog teise moteriai pasrinkti ir gyventi tuo pisirikimu be visuomes normu, nuomones, ar priekaistu :wub: . deja zinesklaida iskreipe labai feminizmo veida kaip ir aisku visa kruva neapsisvietusiu zmoniu  :rolleyes: .

as labai noreciau suderint abu dalykus  :rolleyes:  dabar jauciu kad dirbu per daug... gristu namo kaip nuvarytas kuinas...paakiais pajuodusiais... noreciau dirbt tiek kiek noriu- pati nuspres..bet neiseina taip..  :unsure:   suku ir suku galva- ka galeciau tokio sugalvot, kad tai butu mano darbas, bet kartu teiktu malonuma  :wub:  ir nereiktu dirbt kazkam.. :huh2:​ 

Atsakyti