Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas. Ryte dariausi NT, tokį pat kaip vakar ir jis dvigubai ryškesnis ir dvigubai greičiau pasimatė antra juostelė 😍 tik BT pakrito iki 36.9, vakar buvo 37.0 , bet ryt Mm diena, gal todel. Tikiuosi netrūksta progesterono. Dar kas mane LB nervina, tai nemiga, šnd pabudau 1 nakties ir belekiek neužmigau, paskui 5 keliuosi BT matuot ir vėl neužmiegu :( vakar tas pats buvo :((( turėčiau miegot ištisai, o man nesimiega :(   

Svekos  :) Geriausia tais pačiais testais stebėti ryškėjimą visą laiką ir kas dvi dienas  :) liepa , labai linkiu kad išsivalytų pats organizmas per mmm. Ir nereikėtų abrazijos. Man buvo likusi maža dalelytė placentos 🙈 tai ilgiau kraujavau ir nesupratau kodėl, tai lėkiau pas ginę ir pamatė per echo tą gabalėlį. Davė savaitę, kad pasišalintų, jei ne irgi būtų buvus abrazija. Bet kažkokiu būdu pats organizmas susitvarkė  :)​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 06 liepos 2019 - 07:29
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 07 06, 07:44)
liepa, labai linkiu kad išsivalytų pats organizmas per mmm. Ir nereikėtų abrazijos. Man buvo likusi maža dalelytė placentos 🙈 tai ilgiau kraujavau ir nesupratau kodėl, tai lėkiau pas ginę ir pamatė per echo tą gabalėlį. Davė savaitę, kad pasišalintų, jei ne irgi būtų buvus abrazija. Bet kažkokiu būdu pats organizmas susitvarkė  smile.gif​ </p>

Labai dziaugiuosi,kad Tau nereikejo abrazijos smile.gif Tikiuosi,kad ir man jos neprireiks. Tik nezinau ka su planavimu daryti... Daktare sake, kad galime jo nestabdyti, tik jei uzkibtu, pirmus 3 men butu didesne persileidmo rizika... Antradieni isvykstame is Lietuvos ir grisime pries pat rugseji, tai sake, kai grisiu ateiti po menesiniu, kad paziuretu ar likes tas gabalelis,ar pasisalino, o jei pastociau-nesirodyti iki 7-8 savaites. Turbut kiek daktaru tiek ir nuomoniu butu sitoj situacijoj smile.gif
Atsakyti

Buvau pas ginekologę. Duphaston išrašė. Stebėsiu save. BKT matuosiu ir uzsiskysiu ov. Testų ir darysiuos.. Tai tiek :)

pirmadienį tyrima ta AMH matuotis norėjau, bet nusprendžiau, kad geriau žiūrėsiu šį ciklą ar vyksta ovuliacijos, jei ne, tada jau tirsiuos rimtai, su visais LH, FSH, AMH ir t.t. :)

o galima daugiau apie tuos tyrimus sužinoti?  :4u:​ 

Atsakyti

o galima daugiau apie tuos tyrimus sužinoti? :4u:
Štai šie rekomenduojami kai ilgesnį laiką nepastojama. Pagrinde merginos darosi 3,6 ir 7 punktu parašytus tyrimus :) 86b6f32569a22e7d47ba172dcf41236d50.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 06 liepos 2019 - 19:47

Sveikos!!!

Buvau ilgam dingusi, vis prisėsdavau parašyti, nebaigdavau ir likdavo... 

Prisipirkau ovuliacijos testų, dariausi nuo praeito šeštadienio ir pagaliaaaau parodė man ryyškų ryškų apatinį brūkšnelį! 😀 Gal juokingai skamba džiaugsmas, bet kai aštuonias dienas nieko nerodė, o pagal programėles jau senokai turėjo būti, buvom kiek sunerimę :) tai va, dabar lauksim kito ryškaus antro brūkšnelio po dviejų savaičių😅

O aš einu skaityt kas naujo per tą laiką įvyko!🌷

Atsakyti

Labas rytas :) atsikeliau kaip visada 4.50, pasimatavau BT, ji visai nebloga 36.9, vakar nusipirkau NT, galvoju padarysiu " ant durniaus ". Šiandien 10dpo, didelių vilčių neturėjau. Na ir kai šitaip nebesvaigsti ir neturi daug vilties įvyksta stebuklas 😍 ogi testas teigiamas ! ♥️ Antra juostelė išlindo per beveik 2min. Tai manau testas tikrai nemeluoja, nes aš šitos firmos darius kelis ir niekad nieko nebūdavo :) dabar įdomioji dalis  :) Pastojau lygiai po 10 metų pertraukos, tą patį mėnesi, beveik tom pačiom dienom. ( Su dukra paskutinės mėnesinės buvo birželio 11d, dabar birželio 9 dz stebiuos savo ciklo reguliarumu :) ) Gimdymo data ir vėl kovas, jei viskas gerai turesiu du kovinukus 😍 dar vakar su drauge pasijuokėm, kad būtų bajeris jei užkibtų šį mėnesį, tai turėčiau 2010 ir 2020 gimimo kovinukus :)

dar netikiu, bet jau šypsena tai buvo, ir ašarą nubraukiau. Siunčiu visoms virusiuką ! :nestuke​   c62da9e92d080db31d5cf1198065f4c4731.jpg[/URL][/img]

Kategoriška, labai, labai sveikinu ir džiaugiuosi dėl tavęs. 

Atsakyti

Sveikos :) 

Mano mm atėjo į svečius. Kitų nelauksim, tik nežinau kada, nes 9 dienas vėlavo šį kartą.. 

Atsakyti

Mano mm atėjo į svečius. Kitų nelauksim, tik nežinau kada, nes 9 dienas vėlavo šį kartą.. 

:4u:  :4u:​ 

Atsakyti

:4u:  :4u:  as saviskiu baisiai laukiu  :D 

gintare- kaip tu? 

Atsakyti

Labas rytas. Ryte dariausi NT, tokį pat kaip vakar ir jis dvigubai ryškesnis ir dvigubai greičiau pasimatė antra juostelė 😍 tik BT pakrito iki 36.9, vakar buvo 37.0 , bet ryt Mm diena, gal todel. Tikiuosi netrūksta progesterono. Dar kas mane LB nervina, tai nemiga, šnd pabudau 1 nakties ir belekiek neužmigau, paskui 5 keliuosi BT matuot ir vėl neužmiegu :( vakar tas pats buvo :((( turėčiau miegot ištisai, o man nesimiega :(   

na kaip, ar ryskejat? jai ka nulek kraujuka prisiduok  :4u: 

Atsakyti

Buvau pas ginekologę. Duphaston išrašė. Stebėsiu save. BKT matuosiu ir uzsiskysiu ov. Testų ir darysiuos.. Tai tiek :)

pirmadienį tyrima ta AMH matuotis norėjau, bet nusprendžiau, kad geriau žiūrėsiu šį ciklą ar vyksta ovuliacijos, jei ne, tada jau tirsiuos rimtai, su visais LH, FSH, AMH ir t.t. :)

o kodel israse duphastona? neauga gleivine?

Atsakyti

Sveikos  :) 

Pandos pusseserė, kaip smagu kad sulaukei ov teigiamo, dabar palinkėsiu ir nt teigiamo  :rolleyes: 

VeDo, ech tos mmm. Tikiu kaip tai erzina kai jos taip be reikalo paklysta ir ciklą iškraipo.  :unsure: Parašyk preliminariai kada nelauki mmm, pataisysiu sąrašėlį  :) 

hal, kaip tu gyveni? Kada tavo mmm turi pasirodyti, oj tikiu kaip jos yra laukiamos  :rolleyes: 

Atsakyti