Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(_mimozza_ @ 2019 07 23, 11:13)
<p>Na nėštukės sakykite kokie testai parodė teigiamą rezultatą, bei kiek dienų iki mmm buvo likę? smile.gif​ Reikia nusipirkti testų, nes testavimosi dieną būsiu išvykus, o ten nebus kaip jų gauti.</p>

Man parodė 9 dpo. Vip kasetė. Ir bitutės juostelė smile.gif abiejuose jau matėsi biggrin.gif tai gaunasi 4 dienos iki mmm smile.gif
Atsakyti

Sveikos :). Kažkaip nieko gero nejaučiu. Teplioja, šiandien iki pietų taip pilvą spazmavo, toks jausmas buvo, kad mmm pramušė, bet dar anksti. Kaip ir nesinorėtų tų testų gadinti, bet šeštadienį ryte prasitestuosiu, nes baidarėm plaukiam, tai vakare gal kokio vyno taurės norėsis. Na kad ramiau būtų :). Bet nesitikiu nieko. Tik įsitikinimui, kad dvejonių neliktų.

Atsakyti

Merginos, kas gadinat testukus? Tiek daug nelaukiamų mm dienų praėjo/ateina - laukiam gerų naujienų! bigsmile.gif


Papildyta:

_mimozza_ Aš užmačiau parašyta, kad jeigu žinai savo ovuliacijos dieną, tai galima testuotis 10DPO - ką manai? ax.gifKada žadi testuotis?

Tai va ar tikrai įvyko ov nežinau, nežinau tiksliai ir kada galėjo įvykti. Tik numanau pagal pojūčius kad galėjo įvykti 14 cd vakare ar net naktį. O gal 15 cd rytą. Planuoju penktadienį darytis. Pabaigsiu gerti duphastoną ketvirtadienį, o penktadienį iš ryto nt pasidarysiu. Mmm turėtų pasirodyti pirmadienį. 

Atsakyti

Sveikos. 

šiandien dar mmm neatėjo. Pagal planą 07.23 d   :ax:  Nuspirkau NT porą  :4u:  Tai jeigu iki ryto neateis mmm, tai pagadinsiu  :4u: Nes kažkaip nenoriu vakare darytis, vistiek ryte teisingiau rodys, jei ka...

Atsakyti

Sveikos. 

šiandien dar mmm neatėjo. Pagal planą 07.23 d   :ax:  Nuspirkau NT porą  :4u:  Tai jeigu iki ryto neateis mmm, tai pagadinsiu  :4u: Nes kažkaip nenoriu vakare darytis, vistiek ryte teisingiau rodys, jei ka...

Laikau kumštukus, kad mmm neateitų ir pamatytum II  :rolleyes: lauksim ryt žinių iš tavęs  :)​ 

Atsakyti

Labutis visoms mieloms moterytems! 

Kelias dienas skaiciau sita foruma, nes labai labai daug prisnekejot nuo metu pradzios :) susipazinau su jumis jums to nezinant :) ir dziaugiausi kartu ir asara nubraukiau kai buvo liudna. 

Tai va dabar apie mane. Turiu 2m dukryte ir norim jai broliuko/sesutes. Norim balandinuko, todel tik si menesi pradejom namu darbus. Ikisiol vartojau KT ir mmm nebuvo, tik menki patepliojimai, bet nei CD nereikejo skaiciuoti, vaisingas dienas jauciau labai aiskiai. Visada jausdavau kai nevartodavau KT. Nesu darius jokiu OT nei BKT. 

Su dukryte pastojau iskart. Tada namu darbus darem 14, 15 ir 16 CD. Po savaites turejom isvykt i baliu, tai pasidariau NT 20 ciklo diena ir buvo tuscias. Todel per baliu isgeriau daug sangrijos be sazines grauzaties. Bet atejo menesiniu laikas ir nieko nesulaukiau. Bet man jos niekada nebuvo reguliarios, todel jokiu itarimu neturejau. Visada mmm buvo ziauriai skausmingos, tada irgi pilva ziauriai skaudejo iki alpimu. Geriau ir ibupromo ir konjako, kas visada apmazindavo skausmus, bet takart negelbejo. Tiesa, iki menesiniu buvo nedidelis pakraujavimas, bet irgi nekreipiau i tai demesio, o pasirodo tada buvo implantacija. 

Po 8 dienu velavimo nusipirkau NT, bet jis kaip tycia buvo brokuotas ir neparode nei vienos juosteles, net kontrolines :DDD Vaziavau i darba jau su nerimu, darbe isvis apie nieka kita negalvojau, grizdama namo nusipirkau vel NT ir nelaukdama ryto pasidariau testa. O jis parode du riebiai raudonus bruksnius. Ir verkiau ir juokiausi ir bijojau ir dziaugiausi, vajezau kiek emociju uzpludo. Vyrui pasakiau verkdama su pasikukciojimais, nes buvo apemes nerimo jausmas :D tai tokia mano pirmo nestumo pradzios istorija.

Na o dabar net nezinau kada skaitosi mano pirmoji ciklo diena, tada kai pabaigiau gerti KT?

Pirmoji diena nutraukus vartojima buvo liepos 7. Appsas sako kad ovuliacija yra siandien (24d). 

Beje, apie gimdos kaklelio apciuopima nebuvau girdejus, is jusu isgirdau pirma karta. Tai snd pabandziau apciuopti ir jis buvo toks kaip aprasyme: buvo sunku pasiekti; pasiekus jautesi labai minkstas; o ta skylute plati ir paslanki, pasistengus galima ir pirsta ikist.

Vyro sulaukiau is darbo, dukryte uzmigdziau ir sakau - siandien butinai reikia daryt! Nes tris dienas nesigavo padaryt ND. 

Na o vyras pradejes jausti spaudima sustresavo ir sunkiai mums ten gavos. Kai darai tai tik su mintim kad greiciau isleistu sekla, tai pasidaro lb sunku :D nu bet siaip ne taip pavyko :D vyras uzmigo staigiai, o as jau nekantrauju :DDDDD

Tikiuosi neatsibodo jums skaityt, labai smulkiai as cia issipleciau, bet daugiau ner kam issipasakot :)

Atsakyti

Labas rytas visoms  :) 

Labutis visoms mieloms moterytems! 

Kelias dienas skaiciau sita foruma, nes labai labai daug prisnekejot nuo metu pradzios :) susipazinau su jumis jums to nezinant :) ir dziaugiausi kartu ir asara nubraukiau kai buvo liudna. 

Labai smagu, kad jungiesi į mūsų bendraminčių bei to paties tikslo siekiančių būrelį.  :4u:  Oho, na ir pradžia pirmojo nėštumo  :oh: Įsivaizduoju kiek streso patyrei ir kaip pergyvenai  :4u: Pirmoji ciklo diena yra pirma mėnesinių diena. Po KT sunku orientuotis kada ov įvyks, nes gali būti išsibalansavęs organizmas. Kai bus sekančios mmm, bus lengviau orientuotis. O dabar mėgaukitės vienas kitus kas antrą dieną, kasdien ar kaip jums norisi  :) Patarimas, niekada vyrui nesakyk apie vaisingas dienas, nes jie taip pat labai pergyvena ir jau nebesimėgauja, o nuolat galvoja kad tik pavyktų. Čia kalbu iš savo patirties, 

Atsakyti

mimoza- jai labai silpnos mm tai vadinasi neauga gleivine.. butinai pasidaryk del kiausidziu tyrima , kad neisekintum visai.

karina- na kaip as tave dabar apkabinciau. buvau sitoje juodoje duobeje kaip ir tu. pirmiausia tai tyrimus pasidaryk butinai visus per viena karta nuejus i anteja ir aisku kiausidziu rezerva butinai, mes gyvenam ne tais laikais , kad galetume viska palikti likimui jau vien del to kad mes patys save labai alinam deja...  ir SUSIRANDI ZOLININKE IR NUSIPERKI JONAZOLIU!!!! geri 3 savaites, KASDIENA! ir situ, nepyk, bet susiktu nuotaiku neliks. jonazole- saules zole, naudojama prastoms nuotaikoms, melancholijai, depresijai gyditi. man labai labai padejo,pacios manau matot nes buvau tikrai duobeje... as labai palaikau tas zoleles, ko nepalaikau, kad nesidarytum tyrimu pilnai nes pasekmes gali buti prastesnes nei nepastojimas. buckis tau grozi, nenukabink nosies.

mano mm normalios, tiksliau normalesnes, 5 dienos!! ir kad ir negausios bet visa kita jau normaliau, vadinasi raudonasis dobilas veikia tikrai. ir siaip nuo tu zoliu nuotaika, energija, savijauta gryzo. ir aisku gryzo noras seksui ir dregme. ne matyt organizmas buvo tiek be hormonu, kad ten viskas sustoja buvo. mb kaip katinas vaiksto  :angel_not:  :D  :D .

o darbar ukininkes nuotykiai- sode pasisodinau i viena lysve metas, levandas, ciobrelius ir bazilika. na sudygo man viskas  :wub:  smagu, laukiu kol paaugs :rolleyes:  ale ziuriu kiek daug kazkokiu trauklapiu priaugo  :hmm:  as juos vis raunu raunu.. o jie vis dyksta dyksta  :blink:  nesuprantu. priroviau visa kruva, ispesiau paskutini ir tada tik BAM!!!  visas levandas isroviau !!!! :D  :D  na durna glusa ir baznycioje musa tikrai  :D  :D mama juokesi uz pilvo susiemus ir liepe niekam nepasakoti  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

buna panos ir man liudnu dienu pilnu rupescio, bet kai pradejau purtyti sveikata radau viso to priezastis todel vsada sakysiu esat moterys ir privalote save myleti, o didziause meile sau tai yra pasirupinti savimi  :wub: . visi linke prastas nuotaikas, pasyvuma, liudnuma, pykti nurasyti kaip moteriska prieda, bet istikro taip nera panos.. organizmas kencia ir isreiskia taip kaip gali, jai jauciat, kad nesijauciat pilnai savimi ieskokit priezasties. jus gi zinot kaip man prastai buvo, matet kad ir dingau. o va jums ir atsakymai, labai prasta kepenu veikla, priesmenopauzinis prasidejas del hormonu trukumo, staigiai nukritusi gelezis ir vitaminas D, B grupe labai zemam lygije buvo. uztat emocijos kaip audra buvo ir buvo juodas dbesis. pradejau kantriai lopyti save ir galiu pasakyti pagaliau grystu i save :wub:  ir as saves buvau labai pasiilgus labai labai :wub: . tiesa dar super greitai pavargstu, bet pasivysiu ir cia siek tiek. priaigau svorio ne sjau buvo kritiskai nukrites.  rupinkites savimi grazuoles nes esat to vertos  :wub:  ir labai labai aciu uz grazius zodziu, pagloste sirdele  :angel2: .

Atsakyti

  :) Patarimas, niekada vyrui nesakyk apie vaisingas dienas, nes jie taip pat labai pergyvena ir jau nebesimėgauja, o nuolat galvoja kad tik pavyktų. Čia kalbu iš savo patirties, 

geriausias budas tai nueiti i sekshopa ir nusipirkti koki skudureli  :D  veiksmas garantuotas  :rolleyes: 

Atsakyti

Hal, taip ir darysiu dėl rezervo, sulauksiu mmm ir 3 cd varysiu darytis. Kaip gera skaityti, kad atsigauni  :rolleyes: Aš savęs ir ankščiau nemylėjau, save nustumdavau į trečią planą  :unsure: jau kuris laikas vis labiau sau dėmesio skiriu  :) 

geriausias budas tai nueiti i sekshopa ir nusipirkti koki skudureli  :D  veiksmas garantuotas  :rolleyes:

O taip mes pamėgę paįvairinti savo gyvenimėlį  :D 

O pas mane nieko kažko ypatingo ir nevyksta. Retsykiais pamaudžia kiaušides, pilvą pučia belenkaip  :oh: praverstų bezdakelnės tai tikrai  :lol:  :lol:  :lol: Bet kas keisčiausia tai spuogų ant veido neatsirado  :hmm: nes šiaip visada prieš dvi savaites jų pridygsta milijonas ir vaikštau nusėta giluminiais spuogais  :oh:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

šiandien dar mmm neatėjo. Pagal planą 07.23 d   :ax:  Nuspirkau NT porą  :4u:  Tai jeigu iki ryto neateis mmm, tai pagadinsiu  :4u: Nes kažkaip nenoriu vakare darytis, vistiek ryte teisingiau rodys, jei ka...

Kaip tu? Ar dareisi testuką?

Atsakyti