Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas 

ech, atejo pas mane tos nelabosios siandien.. dar vienas menuo ir nieko  :cry2:  :cry2:

:4u:  :4u:  :4u: 

Įiandien mano testukas tuščias  :cry2:  :cry2:   :cray: nors mažai tikėjausi pamatyti II, bet vistiek maža viltis ruseno. Dabar apmastymuos gal dar šiandien išgerti duphastono ir ryt pakartoti  :hmm: Man su pirmu nėštumu ilgai nepasirodė. Pamenu kai pamačiau II, bėgau kraują pasidaryti o ten jau buvo skaičiukai apie 900. Tada dariausi bitutės kasetę, bet čia jau prieš 6 metus. O viso jų sugadinau 4 kas antrą dieną dariausi. Bet ot durna vis vien tikiuosi dar  :oh: 

Atsakyti
Dandelion fuzz 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Katara Tikrai ima pyktis, kai kitos 'ups' ir yra, o čia atrodo stengiesi ir nieko... Aš dar skaičiau knygą, kurioj buvo nagrinėjamas abortų klausimas, tai vos galėjau skaityt atrodė, kad galiu iš pykčio apsiverkt - kaip nesąžininga, duoda toms, kurios nenori, o kurios nori toms neduoda cray.gif Reikia matomai laikytis tos taisyklės, kad kai negalvoji užsiimi kitais reikalais, tai ir gaunasi tada - bet kaip pritaikyti praktikoj, tai aš nežinau - aš nieko daugiau taip nenoriu rolleyes.gif

_mimozza_ Niekas neprarasta, kol neatsivilko raudonoji ragana mirksiukas.gif Tuo labiau vilties yra, jeigu jau su pirmu vaikučiu taip buvo - gali ir vėl pasikartoti. Laikau kumštukus 4u.gif

Man tai šiandien ant smegenų debesis užslinko ir pasidariau NT 8DPO - rezultatą pačios galit atspėt doh.gif hah.gif
Papildyta:

Katara Tikrai ima pyktis, kai kitos 'ups' ir yra, o čia atrodo stengiesi ir nieko... Aš dar skaičiau knygą, kurioj buvo nagrinėjamas abortų klausimas, tai vos galėjau skaityt atrodė, kad galiu iš pykčio apsiverkt - kaip nesąžininga, duoda toms, kurios nenori, o kurios nori toms neduoda cray.gif Reikia matomai laikytis tos taisyklės, kad kai negalvoji užsiimi kitais reikalais, tai ir gaunasi tada - bet kaip pritaikyti praktikoj, tai aš nežinau - aš nieko daugiau taip nenoriu rolleyes.gif

_mimozza_ Niekas neprarasta, kol neatsivilko raudonoji ragana mirksiukas.gif Tuo labiau vilties yra, jeigu jau su pirmu vaikučiu taip buvo - gali ir vėl pasikartoti. Laikau kumštukus 4u.gif

Man tai šiandien ant smegenų debesis užslinko ir pasidariau NT 8DPO - rezultatą pačios galit atspėt doh.gif hah.gif
Papildyta:

Atsakyti

:yahoo: tik is gines!! Gleivine ideali, folikulas TOBULAS, turetu ryt poryt sprogti  :yahoo:  va tai jums ir zoleliu galia!! 

Atsakyti

Kas del vyru, juodai nepritariu. Cia mano antra santuoka, pirmoje irgi praleidau labai ilga laika, galiu pasakyti kad tai ka paraset tai yra zmogaus egoizmas ir isluikimas bei nepagarba kitam zmogui kaip zmogui. Visi propjaunam grybo, bet tai jai toks elgesys nuolatinis tai fakas tam zmogui juodas ir tai kad kiausus turi tai nepasiteisinimas. As ziauriai stipraus budo ir uz tokius cirkus juodai atsilyginciau o tada toki morala gautu.. nuleisciau visa krauja kaip drakula kokia. Santykiuose tarp poros, draugu, net kaimynu svarbiausia pagarba  :B 

Atsakyti

Labas visoms :) Aš laikausi puikiai. Nuotaika puiki, nes pabuvau kaime pas vyro tėvus, mėlynes rinkau, gėlynus ravejau. Tiesiog mano nuotaika, kai aš būnu gamtoj visada puiki. Ir nesiruošiu gert kažkokių žolelių, kad nuotaika pakelt, mano manymu reikia tiesiog daugiau daryti tai ką mėgsti. Čia tik mano nuomonė. Šį mėnesį mėnesinės buvo labai gausios, niekada dar tokiu neturėjau. Nuo 10CD darysiuos ov. Testukus :) Šiandien sužinojau, kad pastojo mūsų su vyru draugai, bet jie laukė net 10 metu, jinai grupe turi ir šiaip ligota, bet pastojo. Labai džiaugiuosi dėl jų, kadangi niekas nesitikėjo kad jiems pavyks, bet aš visada sakiau, kad jie turės sunų, nežinau dėl ko, bet turėjau tokia nuojautą, žiūrėsim kaip bus :) Hal, dėl vyro pilnai pritariu, pagarba turi būti. Mano vyras ant manęs nei vieno blogo žodžio nėra pasakęs. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina2209: 26 liepos 2019 - 16:54

Labas, man jau šešėlį parodė one styp nt. Paskui dariaus amedi žalią berods ir benų rožinį tai jie jau ryškiai parodė. Šešėlis buvo 10d. po ov, o ryškiai jau 12 d. po ov.

Atsakyti

:yahoo: tik is gines!! Gleivine ideali, folikulas TOBULAS, turetu ryt poryt sprogti  :yahoo:  va tai jums ir zoleliu galia!! 

Dar kartą primink ką gėrei iš žolelių? :)

Atsakyti

Mimoza geriau ta arbata kur sakiau jai pameni is adeles, damasko berods vadinasi, as dabar ne namie tai negaliu paziureti, ir jonazoliu arbata. Kadangi kiausidziu tyrimas prastas geriau raudonaji dobila, gine liepe, nes jis pilnas estrogenu ir stai rezultatas 😍. Pagaliau turim realu sansa pastoti! 

Atsakyti

Mimoza geriau ta arbata kur sakiau jai pameni is adeles, damasko berods vadinasi, as dabar ne namie tai negaliu paziureti, ir jonazoliu arbata. Kadangi kiausidziu tyrimas prastas geriau raudonaji dobila, gine liepe, nes jis pilnas estrogenu ir stai rezultatas 😍. Pagaliau turim realu sansa pastoti! 

Kad jonažales ir raudoną dobilą gėrei pamenu. Susiradau ką tu dar gėrei mūsų temutėje  :) tai Damasko rožė ir buvai įkėlus Vaisgina, o tu jį gėrei irgi? 

Atsakyti

Labas rytas visoms!! Ar priimsite i buri savo? Trumpai apie mane mane: esu 30 metu, turiu viena dukryte, jai beveik 11 metu. Ir siuo metu Su vyru galvojam pradet antra, bijau tai nerealiai, nes zinau kas laukia. Dabar jau toks laisvas gyvenimas istikro... Kaip susitvarkyt su savo baimem nezinau :frusty: gazdina viskas, pradedant bemiegem naktim, darzelis- ligos, darbas - biulioteniai, baigiant figuros pokyciais...

Atsakyti

NEIDA sveika prisijungusi!  :victory2: 

Man siandien dar tik 5 DPO, o as jau noriu gadint NT  :lol:  gerai kad neturiu nusipirkus, nes jau turbut ir gandinciau del pazaidimo. Vyras irgi klausineja, ar dar nieko nejauciu  :D  sakau kad ir butu uzkibe, dar nieko nejausciau.

Vakar buvom susitike su draugais ir drauge padare man stipru kokteili. As atsisakiau, tai jinai puole sveikint mane  :lol: sakau, dar nera ko sveikint, dar tik valau organizma  :D 

Atsakyti

Sveikos. Parsivilko mano mėmės. Jau nebedaug ir prasidės treti metai laukimo, t.y. nuo lapkričio. Et kodėl viskas taip sudėtinga...

Sulaukusios II   :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška

Vis dar laukiančios II   :wub: