Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Pridesiu save :)

Sulaukusios II    :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška

Vis dar laukiančios II    :wub: 
07.19 Gintare0820 laukia II
07.21 pandos pusseserė nelaukia mmm
07.23 Dandelion fuzz nelaukia mmm
07.24 lauralina3 nelaukia mmm
07.29 _mimozza_ nelaukia mmm
08.03 VeDo nelaukia mmm
08.04 CherryBlossom nelaukia mmm
08.20 Karina2209 nelaukia mmm

08.27 Garbanelele nelaukia mmm
00.00 Airisė nežino ko ir kada laukia
00.00 -hal-

08.07 Katara nelaukia mmm

Atsakyti

Mimoza- vaisginos nespejau pagerti as dar. 

Naujai mergytei labas  :4u: , man rodos tu baimiu turim visi. O apie laisva gyvenima tai taip.. as apie tai nuolat pagalvoju nes dabar tai absoliuciai laisvi esam ir tas nerealiai smagu  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

*NeiDa* sveika prisijungus  :4u:

Garbanelele  :4u:  :4u:  :4u: 

Aš mmm ryt sulauksiu, nes penktadienį dar išgėriau duphastoną tai viena diena nusikėlė. O mmm tikrai sulauksiu, nes testuką vakar kartojau, o ten tik viena juostelė  :cry2: Žiauriai liūdna, nes ateinantį ciklą MB jau iškeliaus prieš pat vaisingą laikotarpį  :unsure: Tad nusikels planavimas į spalį  :(​ 

Atsakyti

Vyras guodzia- sako laikinai :) aha sakau... man tas geras gyvenimas prasidejo kai durka i pirma klase isejo :))) 

Atsakyti

Sveikos,

Sita forumiuka jau skaitau gal puse savaites, visgi 271 puslapiai! Labai dziaugiuosi del visu sulauktu II  :yahoo:  kas vis dar laukiate  :4u: 

Galbut priimsit ir mane i savo gretas? Man 28 metai ir pradejom su MB planuoti pirma vaikeli si menesi. Kadangi artinasi 30 jauciuosi siek tiek bauginamai, nes giminese yra kam buvo sunku pastoti, o kam ir nepavyko  :unsure: 

Bandziau OV testukus BT matuoti, bet nelabai atsakingai.. OV kaip ir teigiama gavau 21CD, tai padarem ta diena ND.. poto kazkaip pavarge buvom ir nebesigavo.. zinau kad mazai vilciu kad gausis is pirmo menesio bet mmm nelaukiamos 08.05.. Laukiu nesulaukiu kada galesiu gadinti NT :geda: 

Gal kas siandien pagadinot NT?

Atsakyti

Sveikos naujokės prisijungusios  :rev: 

_mimozza_  :4u:  :4u:  :4u:  kaip suprantu tave.

Kita menesi kaip tik per vaisingas dienas gaunasi, kad atostogu i kaima isvaziuoju.. ir maza tikimybe kad atlikus ND vos pora kartu per jas kas nors gausis  :unsure: 

Bet vigi kitų mmm nelaukiu dabar 08.27 d  :rolleyes: 

Atsakyti

Aciu! 

Na tereikia maziau nei kruopos, tai manau jei per vaisingas dienas ND bent kelis kartus padaryti tai jau yra ne mazas sansas  :ax:​ 

Atsakyti

Aciu! 

Na tereikia maziau nei kruopos, tai manau jei per vaisingas dienas ND bent kelis kartus padaryti tai jau yra ne mazas sansas  :ax:​ 

mes ta kruopa jau bus 10 menesi bandom pagauti  :4u:​ 

Atsakyti

Sako iki 12 menesiu yra normalu, o poto jau kokius tyrimukus galima pasidaryt.. tikiu kad sis menuo bus lemtingas ir nudziugins su II  :nestuke Laukiam kada galesim gadinti tuo NT :ax:​ 

Atsakyti

lucija_, sveika prisijungus  :4u: 

_mimozza_  :4u:  :4u:  :4u:  kaip suprantu tave.

Kita menesi kaip tik per vaisingas dienas gaunasi, kad atostogu i kaima isvaziuoju.. ir maza tikimybe kad atlikus ND vos pora kartu per jas kas nors gausis  :unsure:

Bet vigi kitų mmm nelaukiu dabar 08.27 d  :rolleyes:

Gal tik tiek tereiks  :rolleyes:

Ryt pataisysiu sąrašėlį  :)​ 

Atsakyti

Aciu _mimozza_ !

As perdaug turbut pasineriau i visus siuos planavimus nes man atrodo kad jauciu pilvo apacioje tempima ir taip kazkokius idomius "kutenimus". Manau kad tikrai dar nelabai kazka imanoma jausti nes dar tik 3DPO, nebent as jos negerai apkaiciavus.  :fool:  Ar cia man vienai taip vaidenasi is to didelio noro?

Atsakyti

Beje, gal galite naujokei paaiskinti kaip cituoti?  :unsure: 

Atsakyti