Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas,

Parkeliavo manosios  :( Tad dabar nežinau net ar nelauksiu ar visgi lauksiu sekančių mmm. MB iškeliauja 12 cd., nebent įvyks kažkoks stebuklas ir ov įvyks kokią 14 cd bei plaukikai išgyvens iki jos.

Sulaukusios II  :wub:​ 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška

Vis dar laukiančios II  :wub: 
07.19 Gintare0820 laukia II
07.21 pandos pusseserė nelaukia mmm
07.24 lauralina3 nelaukia mmm
08.03 VeDo nelaukia mmm
08.04 CherryBlossom nelaukia mmm
08.07 Katara nelaukia mmm
08.20 Karina2209 nelaukia mmm
08.27 Garbanelele nelaukia mmm
08.27 Dandelion fuzz nelaukia mmm
08.27 _mimozza_ ne/laukia mmm
00.00 Airisė nežino ko ir kada laukia
00.00 -hal-

Ahh _mimozza_  :4u:  Kada dazniausiai ivyksta tavo ov?

Atsakyti

Apkritai islauzymas, zinai kur eini ir pasuka spranda kad traksteletu? Stubura taip pat 😃, tai va ten buvau. 

Labai labai grazus 😍😍😍

mimoza neliudek❤

Supratau, esu apie tai girdejusi, bet nesu patyrusi. Neskamba patraukliai, bet galbut man visai reiktu, dirbu is namu tai kartais jauciuosi tokia sumedyjusi  :oh:​ 

Atsakyti

Ahh _mimozza_  :4u:  Kada dazniausiai ivyksta tavo ov?

Iš tikro net nežinau  :oh: Man PKS tai nežinia iš vis kada ta ov vyksta. Ovuliacijos testai dažnai rodo abi ryškias, nes pasirodo prie PKS dažnai būna LH padidėjęs tai netiesą jie rodo  :oh: o BKT nematuoju, nes naktim tenka keltis dažnai. 

Atsakyti

Labutis. Siandien 7 DPO. O mam su kiekviena diena vis labiau vaidenasi nestumai  :lol: 

Kaimyne vakar atsinese buteli sampano. O as nenorejau gerti, nors visada su ja po taure isgerdavom. Nenorejau jos itarinejimu, tai galvoju labai letai gurksnosiu po truputi, kol iseis namo. Bet sugalvojom eiti su vaikais i lauka, as jos taure supyliau i vienkartini puodeli, o saviske ispyliau i kriaukle, pasakiau kad lb norejau gert, tai vienu mauku isgeriau  :lol:​ 

Atsakyti

Iš tikro net nežinau  :oh: Man PKS tai nežinia iš vis kada ta ov vyksta. Ovuliacijos testai dažnai rodo abi ryškias, nes pasirodo prie PKS dažnai būna LH padidėjęs tai netiesą jie rodo  :oh: o BKT nematuoju, nes naktim tenka keltis dažnai. 

Supratau, sunku kai neaisku kada vyksta OV. Siaip man irgi pries kokius 5 metus sake kad gali buti PKS, bet poto pas kitus dakturus ejau sake nera. Tai taip ir likau nesupratus. Nezinojau kad su PKS buna LH padidejes, tai dabar ir as biski sunerimau, reikes biski atsakingiau panaudot OV testukus ir gal temperatura pasimatuot. 

Kaip ir sakei, turbut extra tyrimukai nepamaisys. 

Labutis. Siandien 7 DPO. O mam su kiekviena diena vis labiau vaidenasi nestumai  :lol:

Kaimyne vakar atsinese buteli sampano. O as nenorejau gerti, nors visada su ja po taure isgerdavom. Nenorejau jos itarinejimu, tai galvoju labai letai gurksnosiu po truputi, kol iseis namo. Bet sugalvojom eiti su vaikais i lauka, as jos taure supyliau i vienkartini puodeli, o saviske ispyliau i kriaukle, pasakiau kad lb norejau gert, tai vienu mauku isgeriau  :lol:​ 

Sveika, zinau ta jausma  :lol:​  Kada NT pradesi gadinti?

Atsakyti

Galbut is jusu kas nors yra susidure su Krono liga ir planavimu pastoti? Mano partneriui nesenai pripazino, ir realiai reikes jam ilga laika lasintis biologinius vaistus. Taipogi priskyre antibiotiku gerti. Ka manot? Dabar gal reiktu mums susilaikyti. Mes tik viena menesi temeginom kolkas pastoti, todel bus labai gaila jei reiks nutraukti ar pertrauka padaryti. Zinoma per sekanti vizita pas daktara pakalbesim apie tai, bet noreciau ir jusu nuomones jei kas esate susidure su tuo. 

Atsakyti

lucija, manau kad gali patarti pristabdyti planavimus, nors žiūrint kokie tie biologiniai vaistai. Paskaitinėjau apie ligos gydimą, tai jei paskirtų metotreksatą, prednizoloną tai tikrai patartina susilaikyti nuo planavimo su pirmaisiais 6 mėnesius, o su prednizolonu apie 3 mėn. Čia kalbu iš savo patirties, nes teko pačiai juos naudoti dėl kitos ligos. 

Atsakyti

Sveika, zinau ta jausma  :lol:​  Kada NT pradesi gadinti?

As specialiai ju neperku, nes jau butu sugadinti.. Artimiausioj vaistinej dirba mano pazistama, tai pas ja nenoriu pirkti, bet kai bus galimybe nuvaziuot iki kitos vaistines tada pirksiu  :devil: 

Cia kazkuria diena Mimoza rase apie pilvo spazmus, kurie panasus i kudikio judesius, tai po pirmojo nestumo as lb daznai jauciu tuos spazmus, kurie yra lygiai tokie patys kaip judesiai, net esu testa darius del tu "judesiu"  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Katara, aš irgi tuos spazmus pradėjau jausti tik po pirmo nėštumo  :lol: kartais ir aš pagalvodavau mažu nėščia ir spardytis jau pradėjo :oh:  :lol: , bet protas nugalėdavo kad taip būti negali nes gi KT sąžiningai geriu  :D​  

Atsakyti

Labas vakaras, mielosios. 

Oj ir pasijuokiau, ir paliudejau kartu su jumis skaitant tuos kelis puslapius, kuriuos priraset. Uzsukau paziureti kaip jums sekasi. Tikejausi jau sveikint ka nors. Mimoza tau priklauso  :4u: Ir kitoms, kurias aplanke liudesiukas  :4u:  :4u:  :4u: 

Taip pat sveikinu naujas mergaites. Linkiu neuzsibuti.  :) 

Na o as laukiu kas cia bus. Ar ateis pagaliau mano dienos ar vel koks durnizmas uzeis. :hmm:  Liko 5 dienos, pagal viska. O kaip bus - pamatysim. 

Beje, as irgi kartais pagalvodavau - “o gal as nescia ir jau jauciu judesiukus?” Ne nu durnai kazkaip, bet ta smegenine nezinia ko prisigalvoja.  :D 

As nors ir planuojam - alkoholio neatsisakau. Siaip as nesu didele jo megeja, bet taure vyno ar kokteiliuka isgeriu su malonumu. Kazkaip nesinori stabdyti gyvenimo vien del to, kad planuoji. Tada jis pas mane stovetu jau belenkiek laiko. :unsure: 

Atsakyti

Airise dareisi kokius tyrimus? Nepyk jai jau rasiai, nepamenu visko 🧐.

panos taip susalau lauke vakare, na ir atveso! 

Katara- duodi :D  as buciau pasiurbciojus  :D  isproteciau jai reiketu viska stabdyti, kol nematau II tol gyvenu iprastini gyvenima  :rolleyes: 

Atsakyti

Katara, aš irgi tuos spazmus pradėjau jausti tik po pirmo nėštumo  :lol: kartais ir aš pagalvodavau mažu nėščia ir spardytis jau pradėjo :oh:  :lol: , bet protas nugalėdavo kad taip būti negali nes gi KT sąžiningai geriu  :D​  

Tai va, o as savo damute ilgai maitinau ir beveik pusantru metu mmm neturejau, todel tie judesiukai amzinai man galvojimus keldavo. Nesisaugojom su vyru, tiksliau saugojomes NLA budu, vaisingu dienu nezinojau, tai negali zinot  :D  dar kaip tik buvau girdejus kelias istorijas, kai moterys suzinodavo apie nestuma 4-5 menesy, o mano pilvas ilga laika buvo didelis, tik neseniai numeciau  :D 

Katara- duodi :D  as buciau pasiurbciojus  :D  isproteciau jai reiketu viska stabdyti, kol nematau II tol gyvenu iprastini gyvenima  :rolleyes:

Jeigu ten butu ne sampanas, o kazkas ka as megstu, tai nebuciau ispylus, buciau pasimegavus. Bet sampes nelb megstu, tai kazkaip nebuvo gaila. Isvalgiau braskes is jos ir rugstys sukilo. Nors su rugstim problemu as tik nestumo metu turejau - vel asociacija  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti