Sveikos,
As taipat neatsisakau alkoholio, daznai negeriu, bet kartais po kokteiliuka ar vyno taure.
Pasidariau NT, taigi baltas baltas. Visaip bandziau iziureti, bet nieko, aisku dar kolkas tik 6DPO, bet turbut nesekmingas musu pirmasis bandymas
Airiste aciu, ir linkiu kad butu II uz 5 dienu!
lucija, manau kad gali patarti pristabdyti planavimus, nors žiūrint kokie tie biologiniai vaistai. Paskaitinėjau apie ligos gydimą, tai jei paskirtų metotreksatą, prednizoloną tai tikrai patartina susilaikyti nuo planavimo su pirmaisiais 6 mėnesius, o su prednizolonu apie 3 mėn. Čia kalbu iš savo patirties, nes teko pačiai juos naudoti dėl kitos ligos.
Jam israse infliximab, na ziuresim, lauksim kada galesim pasikalbeti su daktarais.
As specialiai ju neperku, nes jau butu sugadinti.. Artimiausioj vaistinej dirba mano pazistama, tai pas ja nenoriu pirkti, bet kai bus galimybe nuvaziuot iki kitos vaistines tada pirksiu
Cia kazkuria diena Mimoza rase apie pilvo spazmus, kurie panasus i kudikio judesius, tai po pirmojo nestumo as lb daznai jauciu tuos spazmus, kurie yra lygiai tokie patys kaip judesiai, net esu testa darius del tu "judesiu"
![]()
![]()
Tu saunuole, as tai esu uzsisakiusi is Amazon ten ju gal 20 testuku, tai gadinu kada tik sirdis pageidzia