Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos,

As taipat neatsisakau alkoholio, daznai negeriu, bet kartais po kokteiliuka ar vyno taure. 

Pasidariau NT, taigi baltas baltas. Visaip bandziau iziureti, bet nieko, aisku dar kolkas tik 6DPO, bet turbut nesekmingas musu pirmasis bandymas  :unsure: 

Airiste aciu, ir linkiu kad butu II uz 5 dienu!

lucija, manau kad gali patarti pristabdyti planavimus, nors žiūrint kokie tie biologiniai vaistai. Paskaitinėjau apie ligos gydimą, tai jei paskirtų metotreksatą, prednizoloną tai tikrai patartina susilaikyti nuo planavimo su pirmaisiais 6 mėnesius, o su prednizolonu apie 3 mėn. Čia kalbu iš savo patirties, nes teko pačiai juos naudoti dėl kitos ligos. 

Jam israse infliximab, na ziuresim, lauksim kada galesim pasikalbeti su daktarais. 

As specialiai ju neperku, nes jau butu sugadinti.. Artimiausioj vaistinej dirba mano pazistama, tai pas ja nenoriu pirkti, bet kai bus galimybe nuvaziuot iki kitos vaistines tada pirksiu  :devil:

Cia kazkuria diena Mimoza rase apie pilvo spazmus, kurie panasus i kudikio judesius, tai po pirmojo nestumo as lb daznai jauciu tuos spazmus, kurie yra lygiai tokie patys kaip judesiai, net esu testa darius del tu "judesiu"  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Tu saunuole, as tai esu uzsisakiusi is Amazon ten ju gal 20 testuku, tai gadinu kada tik sirdis pageidzia  :frusty: 

Atsakyti

Airisė, tikiuosi organizmas sustos į vėžes ir nesublūs. O kada tau kita stimuliacija? 

Lucija, geriausiai atsakys tik daktarai, labai linkiu kad nereiktų nukelti planavimo, o jei prireiktų tai bent jau trumpam  :) 

Pasidariau šiandien kiaušidžių rezervo tyrimą, kitą savaitę turėtų jau būti atsakymai. Baisiai įdomu. Prolaktino nesidariau, nes jau buvau pasidariusi pasirodo ankščiau, tai buvo geras, net endo nesakė kad didokas. Jei rezervas bus geras, reikės spęsti bėdas dėl plonos gleivinės, kuri matyt silpnų mmm priežastis. 

Hal, o ar tikrino kiaušintakių pratekamumą tau? Nuo pirmo pastojimo praėjo jau šeši metai, kažin ar gali jie tapti nepratekami?  :hmm:​ galvoju prašytis gruodį stimuliacijos jei rezervas geras. Bet skaičiau, kad prieš stimuliacijas neprošal būtų pasitikrinti pratekamumą. 

Atsakyti

Pasidariau NT, taigi baltas baltas. Visaip bandziau iziureti, bet nieko, aisku dar kolkas tik 6DPO, bet turbut nesekmingas musu pirmasis bandymas  :unsure:

Tau ir neturi testas nieko rodyti 6DPO, juk dar nesiimplantavo zirnis, gimda net nezino ar tu nescia ar ne  :D 

Nusipirkau siandien VIP nestumo testa, bet neraso ant jo kokio jis jautrumo, arba as nerandu.

Gadinsiu NT sestadieni, nes siandien ir ryt vyrui iseigines, o as noriu privatumo  :D  tada jau bus 10 DPO, vis didesne tikimybe. Nors nesitikiu nieko, bet o gal  :D​ 

Atsakyti

Kažkokia paineva su mano mmm. :hmm:​ Vakar buvo tokios silpnos matėsi tik ant popieriaus ir trys lašai į paketą, šiandien į paketą tik du lašai ir viskas daugiau tik ant popieriaus matėsi. O nuo kokios pirmos ir baigėsi man jos. Kairę kiaušidę ir kairę krūtinę gan stipriai pamaudžia. Bral kaip erzina taip, pas ginę tik po mėnesio. 

Atsakyti

mimoza-o kodel taip velai pas gine? Tavo vietoje dabar eiciau, labai gerai matytu gleivine. Jai mm nera tai bus ypac plona, implantavimuisi jokiu sansu tokiu atveju. Jai kiausinelis ir apsivaisintu tai tiesiai “ i ora” nes nera jam net kur pasideti... 

pratekamumo nesidariau zinok, nebuvo tikslo nes tai gleivine siek tiek augo, kiausineliai visai nebrendo, paskui kiausineliai brendo o gleivine isvis sustojo augti. Sis menesis yra pirmasis po dvieju beveik metu kai turim realu sansa uzkibti. Kita menesi darysiuos vel kiausidziu rezerva ir jai pagereja atsakymai nieko nelauks ir skatinti bandysim. 

Atsakyti

Sveikos.

hal, daremis tyrimus ir as, ir MB. As visus hormoninius is kraujo, ir pratekamuma dare. Viskas puikiai. Neaiskios kilmes nevaisingumas. :( 

Mimoza, kaip keistai, bandyk dar testa pasidaryt.

Aciu uz palinkejima. Tai vat nezinau ka cia daryt, planavau rugseji pratest, nes si menesi dar danti viena susitvarkyt reik, tai nenoriu rizikuot, bet durne gi, tiek laiko nepastoju, mazai sansu kad cia bac ir yra. Ale besisauganti ir Dievas saugo, ar kaip ten sakoma :) Tai va, jeigu viskas gerai, tai rugseji.

Na o as siandien jau sulaukiau tepliojimo. Ciklas isvis 22 dienos. Teplioja kiek daugiau nei praeita karta, paziuresiu, jeigu vel nepramus tai skambinsiu ryt gydytojai, mazu pavyks koki pirmadieni apsilankyt.

***** blemba, moters gyvenimas. Menesines yra - blogai, nera - irgi blogai. Zodziu... :D

Atsakyti

Hal, tik tada gavau vizitą  :oh: mano ginė dirba tik kartą per savaitę. Tai jei ir pakliūčiau tai tik antradienį, o jei kur kitur tai irgi pirmadienį tik, nes ryt išvykus būsiu.

Airisė, nt turiu gal rimtai pagadinti  :hmm:​ 

Atsakyti

Tau ir neturi testas nieko rodyti 6DPO, juk dar nesiimplantavo zirnis, gimda net nezino ar tu nescia ar ne  :D

Nusipirkau siandien VIP nestumo testa, bet neraso ant jo kokio jis jautrumo, arba as nerandu.

Gadinsiu NT sestadieni, nes siandien ir ryt vyrui iseigines, o as noriu privatumo  :D  tada jau bus 10 DPO, vis didesne tikimybe. Nors nesitikiu nieko, bet o gal  :D​ 

:D  :D zinau bet galvoju o gallll... 

As irgi darau kai mano vyras dirba, poto tik vakare pasakau  :D ai as labiau ta baltuma patirineju nei jis  :D 

Linkiu kad sestadieni tavo butu teigiamas! as irgi pameginsiu dar karta  :lol: 

Pastebejau kad man isskiru nemazai dabar baltu, nezinau ar cia taip visada budavo ar kaip. Ankciau beveik nekreipdavau demesio, o dabar viska matau  :oh: 

_mimozza_ as tokia megstanti pagadint, tai sakyciau del savo ramumo pasidaryk, nes gine labai dar toli.

-hal- kaip liux kad viskas po biskuti juda i prieki! 

Airiste tikrai tas moters gyvenimas, toks paradoksas kartais.

Atsakyti

Būtinai pasidaryk NT, gal implantacinis kraujavimas :) 

Hal, tik tada gavau vizitą  :oh: mano ginė dirba tik kartą per savaitę. Tai jei ir pakliūčiau tai tik antradienį, o jei kur kitur tai irgi pirmadienį tik, nes ryt išvykus būsiu.

Airisė, nt turiu gal rimtai pagadinti  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas, ar kurios skridote nestumo metu atostogu? Ka manot apie tai  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :) Kad ir kaip norėčiau pamatyti II, bet nt tuščias. Lyg matosi šešėlis, bet manau blykstė paryškino tą juostelę, nes plika akimi nič nieko nesimato. Bandžiau dar pafotkinti po 10 ir 20 min tai jau net ir su blykste nieko nebesimato. Tik tas vienkartinis šešėlis pasirodė. Dariausi bitutės juostelę, na ir ne su pirmu šlapimu, nes visai užmiršau apie testą

:oh: b10bde39eac9413e582530c4a3dd9d0d933.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos :) 

Mes dabar atostogaujam, remontuojam butą, tai visa nusikalus. Eisiu pirkti testo, pasižiūrėsim ką rodo. Pirmadienį toks jausmas buvo, kad jau pramuš mm, bet ne.. Nurimo viskas. Visą savaitę tokia pavargus jaučiuosi, atrodo, kad visą dieną galėčiau miegoti, nors pati nieko sunkiai nedarau. Norėtųsi, kad jau užkibtų. MB sakė, kad jei šį mėnesį nepavyks, tai per kitas vaisingas dienas imsim išeigines ir dirbsim ties ND  :D Rimtai nusiteikęs  :rolleyes:​ 

Atsakyti