Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas, ar kurios skridote nestumo metu atostogu? Ka manot apie tai  :4u:

Man pačiai neteko skristi nėštumo metu, bet kitos skraido  :) jei gerai jaučiasi nėštukė, bei nėštumas ne komplikuotas tai kodėl gi ne  :) 

Atsakyti

Labas rytas :) Kad ir kaip norėčiau pamatyti II, bet nt tuščias. Lyg matosi šešėlis, bet manau blykstė paryškino tą juostelę, nes plika akimi nič nieko nesimato. Bandžiau dar pafotkinti po 10 ir 20 min tai jau net ir su blykste nieko nebesimato. Tik tas vienkartinis šešėlis pasirodė. Dariausi bitutės juostelę, na ir ne su pirmu šlapimu, nes visai užmiršau apie testą

:oh: b10bde39eac9413e582530c4a3dd9d0d933.jpg[/URL]

Sveikos, liktais kazkoks seselis ir yra, gaila kad ne su rytiniu slapimu nes dabar atrodo dar viena gal reiktu pasidaryt. 

Sveikos :)

Mes dabar atostogaujam, remontuojam butą, tai visa nusikalus. Eisiu pirkti testo, pasižiūrėsim ką rodo. Pirmadienį toks jausmas buvo, kad jau pramuš mm, bet ne.. Nurimo viskas. Visą savaitę tokia pavargus jaučiuosi, atrodo, kad visą dieną galėčiau miegoti, nors pati nieko sunkiai nedarau. Norėtųsi, kad jau užkibtų. MB sakė, kad jei šį mėnesį nepavyks, tai per kitas vaisingas dienas imsim išeigines ir dirbsim ties ND  :D Rimtai nusiteikęs  :rolleyes:​ 

Kaip smagu kad vyras taip gerai nusiteikes, bet tikiuosi testas duos geras zinias ir nebereiks  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Mimozza, matau šešėlį, gal vistik ryt su rytiniu dar pasidaryk 4u.gif

Del skraidymo tikrai galima, antrame trimestre isvis no problem, pati skrisiu atostogų kai bus 27 sav smile.gif
Atsakyti

Reikės nt nusipirkti ir ryt pakartoti, nors iš tikro tai nieko nesitikiu tik ramiau gal bus.

Atsakyti

Man siandien taip skauda krutine, erzina jeigu kas prisiliecia. O ir pati vaikstau pikta kaip sirse, snypsciu ant visu. 

Nezinau ar ryt pavyks testa pasidaryt, nes vyras planuoja veliau eit i darba, tai neislaikysiu slapimo iki kol jis iseis :D

O as noriu be jo zinios pasidaryt, nes burbuliuos kad gadinu be reikalo. Net nezino kiek as ju esu sugadinus  :D​ 

Atsakyti

Katara, tai tu nesakyk kad darysi nt. Kaip nors paslapčia nusinešk į wc.

Aš irgi nusipirkau nt, MB net nesakiau kad neprisisvajotų.

Ryt pagadinsiu, nes tik kartą patepė ant popieriaus ir vėl tuščia 

Atsakyti

Del skraidymo tikrai galima, antrame trimestre isvis no problem, pati skrisiu atostogų kai bus 27 sav smile.gif

Aisku naivi as, kad is pirmo menesio sio pasiseks uzkibti... bet pergyvenu jei uzkibs tai spalio 29 d. mazai savaiciu butu.

Atsakyti

Kartok su rytiniu šlapimu. Bet Bitutė nejautrus.  siulau Pregnatest nusipirkt, man 10dpo parodė. Dar clear choice gan jautrus :) 

Labas rytas :) Kad ir kaip norėčiau pamatyti II, bet nt tuščias. Lyg matosi šešėlis, bet manau blykstė paryškino tą juostelę, nes plika akimi nič nieko nesimato. Bandžiau dar pafotkinti po 10 ir 20 min tai jau net ir su blykste nieko nebesimato. Tik tas vienkartinis šešėlis pasirodė. Dariausi bitutės juostelę, na ir ne su pirmu šlapimu, nes visai užmiršau apie testą :oh: b10bde39eac9413e582530c4a3dd9d0d933.jpg[/URL]
Atsakyti

Gavau jau kiaušidžių rezervo atsakymą. Tai tokio tikrai neaitikėjau  :D viršija net normą. Tik tai įrodo kad man foliai retai kada užauga ir neovuliuoja  :unsure:​ Bet stimuliuoti drąsiai galės su tokiu rezervu.

9a98fd3e58a55fbbc00ca49b98a21a52148.png

Atsakyti

Omg Mimoza! Mano tai uz apatines ribos tas  :D 

Atsakyti

Omg Mimoza! Mano tai uz apatines ribos tas  :D

Tikrai tokio nesitikėjau, tai bent jau čia bėdos nėra. Dabar reikės ovuliaciją kažkaip prisišaukti ir gleivinę užauginti, pas MB turtas geras. Tai dabar spalį susitiksim bet stimuliuoti neišeis nes aš skrisiu pas jį beveik iškart po mmm. Tai teks laukti gruodžio 

Atsakyti

Ah as vel ryte sugadinau dar viena  :fool: kaip nieko nerodo taip nerodo. Vaziuojam ryt su palapinem tai noresiu kokteiliuko, tai butu buve gerai zinot, gal reikia koki jautresni testa nusipirkt siandien ir su rytiniu slapimu pasidaryt. 

Mimozza, super bent jau tai atkrenta.

Tai ka laukiam rytojaus rezultatu.

Atsakyti