Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Nesukit galvos ir gerkite kokteiliuką. Gyvenkite įprastai. Kai zinoaite, kad laukiatės, tada ir pakeisit įpročius. Aš planuojant pirmą ir isgerdavau ( saikingai )  ir rūkiau, gimė sveika mergaitė. Dabar lygiai tas pats. Milijonai moterų rūko, geria ir viskas būna ok. Svarbu sužinojus mesti. 

Ah as vel ryte sugadinau dar viena  :fool: kaip nieko nerodo taip nerodo. Vaziuojam ryt su palapinem tai noresiu kokteiliuko, tai butu buve gerai zinot, gal reikia koki jautresni testa nusipirkt siandien ir su rytiniu slapimu pasidaryt. 

Mimozza, super bent jau tai atkrenta.

Tai ka laukiam rytojaus rezultatu.

Atsakyti

Ah as vel ryte sugadinau dar viena  :fool: kaip nieko nerodo taip nerodo. Vaziuojam ryt su palapinem tai noresiu kokteiliuko, tai butu buve gerai zinot, gal reikia koki jautresni testa nusipirkt siandien ir su rytiniu slapimu pasidaryt. 

Mimozza, super bent jau tai atkrenta.

Tai ka laukiam rytojaus rezultatu.

Tikrai drąsiai gali kokteiliuką išgerti, aš irgo neatsisakau retsykiais. Juk ne kasdien ir ne kibirais tas alkoholis vartojamas. Kitos laukia teigiamo rezultato metus, du net 5 ir 10 metų. Tai jei visko atsisakyti tai būtų tikrai depresija juoda ir gyvenimas imtų nebeteikti džiaugsmo (čia ne tik apie alko) Vakar irgi šampės išgėriau, nes nu testas neigiamas, mmm kaip ir buvo pasirodžiusios. Vakare taip dar sudvejojau ar ragauti ar ne dėl tų keistų mmm, bet ai neatsisakiau poros taurių. Nusipirkau 3 PregnaTest juosteles pagadinimui  :D Prasinešiu ryt kas kaip. Nusinešiu iškart į voniosvonios kambarį, kad netraškint ryt ryte ir pasidarysiu iškart kai nubusiu. Nes šiandien WC buvau 7 užsimiegojusi, tada apie pusė 9 kai užmiršau testą prigriebti. Dar atsigėriau ir tik apie pusė 10 pasidariau. Tai tos koncentracijos tikrai nebuvo  :oh: 

Atsakyti

Mimozza ir Kategoriska, tai taip jei nieko nerodys tai ir as neatsisakysiu  :D ir taip gyvenimas nera labai lengvas dar jei atsisakyti malonumu kai nieko nezinai tai tikrai depresija gali uzpulti.

Mimozza mano siandien rytas irgi labai panasus buvo, atsibudau apie 7 ryto nuejau i tuoleta ir net nepagalvojau apie NT, ir poto pasidariau tik apie 10 val, bet as nieko negeriau.

Atsakyti

Labas rytas. Sugadinau testa. Baltutelis  :unsure:

Atsibudau 6h ir keliausi testuotis, ziuriu, vyras nemiega. Taip bijojau kad nesugalvotu ateit i tulika kol as testuojuos, viskas krito is ranku :D 

Na dabar nesigadinsiu nervu ir negadinsiu NT. Palauksiu savaiteles. 

Vilties turiu, nes vakar sriubos prisivalgiau ir siandien ryte pilnutele pusle turejau, tai lb skystas meginys buvo :D

Atsakyti

Isdziuvo testas ir pasirode seselis, vilties padaugejo :D

Atsakyti

Labas rytas visoms  :) 

Isdziuvo testas ir pasirode seselis, vilties padaugejo :D

Reikia vertinti iki 5 min, max iki 10 min, nes labai labai daug testų palieka išdžiuvimo linijas, kurios teikia netikras viltis  :unsure: 

O mano testas baltutėlis.  :unsure:​ 

Atsakyti

Na jai juostele rozine, o ne pilka tada tikrai galima kazko tiketis, bet jai pilka tai isdziuvimas ir tiek.

mimoza , ko nevari uz pinigus pas gine? 30 euru kazkur su echo 🧐. Nereiketu laukti ir gal ka paskirtu kad tas tavo O sutvarkyti iki kada pas vyra leksi. 

Atsakyti

mimoza , ko nevari uz pinigus pas gine? 30 euru kazkur su echo 🧐. Nereiketu laukti ir gal ka paskirtu kad tas tavo O sutvarkyti iki kada pas vyra leksi. 

Mastau ir šitą variantą, tik mūsų mieste nėra gerų ginių kad ir privačiai. O aš bral nevairuojanti kad palėkt iki kokio Kauno ar Vilniaus  :oh: Pas vyrą lėksiu spalį trims savaitėms. 

Atsakyti

Buciau sakius varyk i Kauna pas mano gine.. as is Kedainiu pas ja lakstau, bet as su masina. Paziurek ar sunku tau dasigauti iki Antros Ligonines  :hmm: mazu paparasciau nei tikiesi.. nes dar du menesiai iki vyro, tikrai galima kazka nuveikti. Ir isvis kodel teisiu nesilaikai  :rolleyes:

Atsakyti

Buciau sakius varyk i Kauna pas mano gine.. as is Kedainiu pas ja lakstau, bet as su masina. Paziurek ar sunku tau dasigauti iki Antros Ligonines  :hmm: mazu paparasciau nei tikiesi.. nes dar du menesiai iki vyro, tikrai galima kazka nuveikti. Ir isvis kodel teisiu nesilaikai  :rolleyes:

Reikės pažiūrėti, o ten siuntimo reikia ar privačiai? O kokia ginės pavardė? Gal kaip nors susiorganizuočiau  :hmm: 

Apie teises geriau neklausk  :D aš jas turiu, bet nevairuoju jau gal 10 m. Labiau bijau nei noriu  :fool:  :fool:  :fool:​ 

Atsakyti

Nu tu duodi!! Pasiimk pamoku vel ir pradek! Kaip su vaikiuku darysi?? Be masinos kaip be ranku lt  :unsure:

Ilona Šilkaitiene, dirba motinos ir vaiko klinikoje ir Antroi Ligoninei. Jai ka duociau nr i pm, as pas ja jau 13 metu, buvau dingus 5 metam kai buvau uk, bandziau tam tarpe kitas gines tai jokiu graziu zodziu negaliu pasakyti :huh2:

Atsakyti

Man atrode kad rozine juostele, bet kaip is tikro buvo suzinosim po savaites :D

Atsakyti