Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos,

Visos kurios sulauke mm po  :4u:  :4u:  :4u: 

Mano taipat visi testai buvo baltuteliai ir vakar pradejo teplioti kai i tuoleta nueinu. Kadangi man visada sitaip menesines prasideda, tai manau kad uz dienos bus pilnos. Bet iskilo man nauja problema, vakar pradejo skaudeti viena krutine labai, ir atsibudusi radau kaip kad kazkas butu isbege is spenelio, man nera taip buve. Ir siandien antra krutine skauda, jauciasi kaip kad butu uzdegimas. Uz keliu valandu eisiu pas daktara, nes prisiskaicius internete matau kad gali kazkas buti rimciau. Juolab kad man pries pora dienu israse antibiotiku kur buvo mazas uzdegimas operuotoje zaizdoje ant pilvo, bijau kad nebutu persimetusi infekcija. 

Hal, viskas ok, viska supratom. As turbut daug klaidu darau, nes lietuviskoje mokykloje tik 5 klases baigiau, tai irgi iskart atsiprasau uz tai  :) 

Katara, labai tu kantri, as jau buciau dar gadinusi jei vaiduokli buciau pamacius!

Atsakyti

Lucija, ten tas vaiduoklis toks 50 ant 50, skaityk kaip nieko, nes pasimate tik isdziuvus testui, o musu planuojanciu fantazija laki :D

Nusipirkau Depe testa, einu gadint, nors ir toli grazu ne rytinis  :blink: 

Atsakyti

Turbut jau galima kelti tosta? Sulciu :D :sutinku:

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katara: 05 rugpjūčio 2019 - 12:37

katara, valioooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! :wub:  :wub:  :wub: 

cherry blossom- varyk pas gine. tegu va dabar kaip mm pasiziuri i gleivine kuri kaip ir speji greiciausiai bus neegzistuojanti, nieko nepriplanuosi su tokia nes niekas ir neisitvirtins net uzkibus. ir pasidaryk hormonus jai dar nedarius, cia jau bent jau mano patarimas toks butu.  :4u: 

Atsakyti

Turbut jau galima kelti tosta? Sulciu :D :sutinku:

Katara, sveikinimai!!! Labai dziugu  :yahoo:​ 

Atsakyti

Katara sveikinimai  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Aciu, mergaites! Jus pirmosios ir kol kas vieninteles zinot! :wub: 

Vyrui vakare pasakys dukryte "as busiu sese!"  :super: 

Tik dabar neramu, kad tik viskas gerai butu, kad sekmingai viskas  :mastau:​ 

Atsakyti

Katara, viskas bus gerai  :)​ 

Atsakyti
Katara yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

-hal- ačiū už patarimą, reikėjo padrąsinimo, kad neprisisvaigstu, kad problema smile.gif
Atsakyti

Katara - kaip dziugu!!!!   :ploja2: 

Atsakyti

Katara yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif

-hal- ačiū už patarimą, reikėjo padrąsinimo, kad neprisisvaigstu, kad problema smile.gif

ner uz ka, pas mane tas pats buvo uztat ir sakau kad neverta svaistyti laiko ir laukti  :4u: 

Atsakyti

Einu ryt pas ginę, nez tikrai nesuprantu savo organizmo. :hmm:​ Papulius vis paskauda, kiaušides irgi suduria karts nuo karto. Nuo vakar atsirado KB gleivių. Šiandien jų irgi gausiai buvo, o vakare du kartus su jomis buvo šviežio kraujo siūlelių o dabar va vėl viskas ok. Nu tikrai nesuprantu, man taip pirną kartą. Jei užskaityti tą pusantros dienos tepliojimą kaip mmm (čia tas patepliojimas po 11 d. duphastono gėrimo) tai šiandien 6 cd. O jei prirašyti prie organizmo sudurniavimo tai šiandien 36 cd.  

Atsakyti