Lucija, ten tas vaiduoklis toks 50 ant 50, skaityk kaip nieko, nes pasimate tik isdziuvus testui, o musu planuojanciu fantazija laki
Nusipirkau Depe testa, einu gadint, nors ir toli grazu ne rytinis
Labas, na be reikalo vaiduoklių tikrai nemėto 😀
Jau šeši mėnesiai praėjo ? Eina sau kaip bėga laikas :O
Kiek pamenu Jums šitoje temoje pavyko ?
Super, labai, labai sveikinu. Atrodo jau beveik šeši mėn. praėjo po to vaizdo kaip išvydau du brūkšniukus, bet pamačius jūsiškį testą lengvi šiurpuliulai per kūną nubėgo. Lengvo laukimo 🥰🥰🥰
Neseniai rašiau Man 8 sav, vakar buvau pas gine, širdelė plaka. Praktiškai nepykina, kas mane lb ilgai neramino..
Na taip šioje temoje iš ketvirto ciklo pavyko. Taip laikas lekia greitai. O kaip pati laikais?HAL , imesk tą vaiduokli ;))
Kartok ryte, o dar geriau ketvirtadienio rytą. Pirk Pregna juostelę
Neseniai rašiau
HAL , imesk tą vaiduokli ;))Man 8 sav, vakar buvau pas gine, širdelė plaka. Praktiškai nepykina, kas mane lb ilgai neramino..
Kartok ryte, o dar geriau ketvirtadienio rytą. Pirk Pregna juostelę
as ta pigu zinai is Maxes paemiau, juostele Pregna ta ruzava. net nelabai jauciu zinok ir nufotkinsiu nes naktis ir ner apsvietimo, bet kad kazkas seseliuoja tai tikrai.. tik tiek kad sitie skaiciau irgi melageliai..
as ta pigu zinai is Maxes paemiau, juostele Pregna ta ruzava. net nelabai jauciu zinok ir nufotkinsiu nes naktis ir ner apsvietimo, bet kad kazkas seseliuoja tai tikrai.. tik tiek kad sitie skaiciau irgi melageliai..
Laikau kumštukus už tave aš dariausi jau du pregnos ružavas juosteles, tai abiejuose nebuvo nei šešėlio, net po 20 min nič nieko. Tai galimas dalykas kad užkibo tau