Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Lucija, ten tas vaiduoklis toks 50 ant 50, skaityk kaip nieko, nes pasimate tik isdziuvus testui, o musu planuojanciu fantazija laki :D

Nusipirkau Depe testa, einu gadint, nors ir toli grazu ne rytinis  :blink:

Labas, na be reikalo vaiduoklių tikrai nemėto 😀

Atsakyti

Turbut jau galima kelti tosta? Sulciu :D :sutinku:

Super, labai, labai sveikinu. Atrodo jau beveik šeši mėn. praėjo po to vaizdo kaip išvydau du brūkšniukus, bet pamačius jūsiškį testą lengvi šiurpuliulai per kūną nubėgo. Lengvo laukimo 🥰🥰🥰

Atsakyti

Jau šeši mėnesiai praėjo ? Eina sau kaip bėga laikas :O 

Kiek pamenu Jums šitoje temoje pavyko ? 

Super, labai, labai sveikinu. Atrodo jau beveik šeši mėn. praėjo po to vaizdo kaip išvydau du brūkšniukus, bet pamačius jūsiškį testą lengvi šiurpuliulai per kūną nubėgo. Lengvo laukimo 🥰🥰🥰

Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2019 08 06, 10:56)
<p>Jau šeši mėnesiai praėjo ? Eina sau kaip bėga laikas :O </p><p>Kiek pamenu Jums šitoje temoje pavyko ? </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="svajojanti27" data-cid="72479383" data-time="1565075915"><div><p>Super, labai, labai sveikinu. Atrodo jau beveik šeši mėn. praėjo po to vaizdo kaip išvydau du brūkšniukus, bet pamačius jūsiškį testą lengvi šiurpuliulai per kūną nubėgo. Lengvo laukimo 🥰🥰🥰</p></div></blockquote><p></p>

Kategoriška, laikas skrieja. Pradės ir tau lėkti. Man pačiai jau penktas mėnuo.
P.s. sveikinimai, kad viskas gerai bigsmile.gif
Ir naujai nėštukei sveikinimai mirksiukas.gif
O kitoms sėkmės, tikiu ir linkiu kad kuo greičiau pavyktų bigsmile.gif
Atsakyti

mimoza, nu pasisek tu man taip  :unsure:  :huh2: 

Atsakyti

Jau šeši mėnesiai praėjo ? Eina sau kaip bėga laikas :O 

Kiek pamenu Jums šitoje temoje pavyko ? 

Na taip šioje temoje iš ketvirto ciklo pavyko. Taip laikas lekia greitai. O kaip pati laikais?

Atsakyti

Man 9-10 dpo.. proes dvi dienas dariausi pregna ruzava, balta visiskai mergos. Dabar pabandziau vakare pasidaryti.. nu blyn lyg kazkoks vaiduokliukas GAL bando lyst  :blink: . *****. 

Atsakyti

Neseniai rašiau :)  Man 8 sav, vakar buvau pas gine, širdelė plaka. Praktiškai nepykina, kas mane lb ilgai neramino..

Na taip šioje temoje iš ketvirto ciklo pavyko. Taip laikas lekia greitai. O kaip pati laikais?
HAL , imesk tą vaiduokli ;))

Kartok ryte, o dar geriau ketvirtadienio rytą. Pirk Pregna juostelę :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 06 rugpjūčio 2019 - 20:56

Neseniai rašiau :)  Man 8 sav, vakar buvau pas gine, širdelė plaka. Praktiškai nepykina, kas mane lb ilgai neramino..

HAL , imesk tą vaiduokli ;))

Kartok ryte, o dar geriau ketvirtadienio rytą. Pirk Pregna juostelę :)

as ta pigu zinai is Maxes paemiau, juostele Pregna ta ruzava. net nelabai jauciu zinok ir nufotkinsiu nes naktis ir ner apsvietimo, bet kad kazkas seseliuoja tai tikrai.. tik tiek kad sitie skaiciau irgi melageliai..

Atsakyti

as ta pigu zinai is Maxes paemiau, juostele Pregna ta ruzava. net nelabai jauciu zinok ir nufotkinsiu nes naktis ir ner apsvietimo, bet kad kazkas seseliuoja tai tikrai.. tik tiek kad sitie skaiciau irgi melageliai..

Laikau kumštukus už tave  :) aš dariausi jau du pregnos ružavas juosteles, tai abiejuose nebuvo nei šešėlio, net po 20 min nič nieko. Tai galimas dalykas kad užkibo tau  :wub:​ 

Atsakyti

pano jai po dvieju metu uzkibo tai as valerijankes eisiu uostyti nes kapec. man rodos istiks panikos priepolis koks  :blink: 

Atsakyti

pradziuvus islindo normalesnis vaiduokliukas.. neturiu testo rytui, reikes i parde mauti. sakes. eina sau.  :blink:  :blink: 

Atsakyti