Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Einu ryt pas ginę, nez tikrai nesuprantu savo organizmo. :hmm: Papulius vis paskauda, kiaušides irgi suduria karts nuo karto. Nuo vakar atsirado KB gleivių. Šiandien jų irgi gausiai buvo, o vakare du kartus su jomis buvo šviežio kraujo siūlelių o dabar va vėl viskas ok. Nu tikrai nesuprantu, man taip pirną kartą. Jei užskaityti tą pusantros dienos tepliojimą kaip mmm (čia tas patepliojimas po 11 d. duphastono gėrimo) tai šiandien 6 cd. O jei prirašyti prie organizmo sudurniavimo tai šiandien 36 cd.  

Hmmm.. gali buti ir velyva implantacija zinok. Vis testuokis del visa ko 🧐 des dupha gerei tai zinai. 

Atsakyti

Hmmm.. gali buti ir velyva implantacija zinok. Vis testuokis del visa ko 🧐 des dupha gerei tai zinai. 

Jau pasidėjau testą į vonios kambarį, nes irgi apie tai pagalvojau

Atsakyti

Turbut jau galima kelti tosta? Sulciu :D :sutinku:

Katara,  sveikinu !🎈🎈🎈 Tai bent rekordininke, tik atėjai čia ir yra  :)

Sveikos :)

:)  Aš šiandien buvau pas gine pirmą kartą. Darė echo, mačiau savo buožgalviuką 😍 Bus vienas lelius, pagal echo 8 sav 1 d.  Mačiau kaip plaka širdelė 😍 gavau nuotraukėlę :) kadangi mano mm kaip laikrodis, tai ir mažylio dydis 100 proc atitinka pagal laiką :) vizitas mane apramino, nes mažai požymių jaučiu.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 05 rugpjūčio 2019 - 21:43

Mimozza, laikau kumscius kuo stipriausiai!  :heart: 

As ryt is ryto irgi darysiu pakartotini.

Vyras kaip apsidziauge suzinojes! Nors ir planuotai ir tiketasi, bet vis tiek tokia naujiena jam buvo dziaugsminga! Vis klause ar tikrai ar tikrai, nes bijojo kad pasakysiu "bajeris!"  :lol: 

O rytoj eisiu i viso kuno masaza. Buvau gavus dovanu kupona, tai ryt isnaudosiu pagaliau  :yahoo: 

Del to bijojimo, kai laukiausi su pirmaja dukryte, tai zinojau kad viskas bus gerai ir del nieko nesijaudinau. O dabar kazko vis prisigalvoju nesamoniu ir baimes visokios apima. :blink:​ 

Atsakyti

Katara,  sveikinu !🎈🎈🎈 Tai bent rekordininke, tik atėjai čia ir yra  :)

Sveikos :)

:)  Aš šiandien buvau pas gine pirmą kartą. Darė echo, mačiau savo buožgalviuką 😍 Bus vienas lelius, pagal echo 8 sav 1 d.  Mačiau kaip plaka širdelė 😍 gavau nuotraukėlę :) kadangi mano mm kaip laikrodis, tai ir mažylio dydis 100 proc atitinka pagal laiką :) vizitas mane apramino, nes mažai požymių jaučiu.. 

Kategoriska, aciu :D

O skaitant tavo pasakojima apie buozgalviuka ir sirdele taip apima gilus jausmas  :wub:  :wub:   :wub:​ 

Atsakyti

Vyras kaip apsidziauge suzinojes! Nors ir planuotai ir tiketasi, bet vis tiek tokia naujiena jam buvo dziaugsminga! Vis klause ar tikrai ar tikrai, nes bijojo kad pasakysiu "bajeris!"  :lol:

O rytoj eisiu i viso kuno masaza. Buvau gavus dovanu kupona, tai ryt isnaudosiu pagaliau  :yahoo:

Del to bijojimo, kai laukiausi su pirmaja dukryte, tai zinojau kad viskas bus gerai ir del nieko nesijaudinau. O dabar kazko vis prisigalvoju nesamoniu ir baimes visokios apima. :blink:​ 

Kaip miela!

Manau naturalu jaudintis ir kazkiek baimes jausti. As ypac jauciu kad su kiekvienais metais i viska rimciau ziuriu, ir tu baimiu kazkaip apie viska padaugeja. Nesijaudink, dziaukis ir viskas bus ok  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaip miela!

Manau naturalu jaudintis ir kazkiek baimes jausti. As ypac jauciu kad su kiekvienais metais i viska rimciau ziuriu, ir tu baimiu kazkaip apie viska padaugeja. Nesijaudink, dziaukis ir viskas bus ok  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Visų pirma testas neigiamas  :dry2: O dabar važiuoju pas ginę  :) 

Kategoriška, kaip faina kad jau matei ir išgirdai širdelę  :wub: Linkiu sklandaus nėštumo  :rolleyes: 

Katara, gal jau dareisi testuką? Jei jau ne rytinis buvo toks gražus, tai šiandien tikras ryškuolis turi būti  :)​ 

Atsakyti

Katara, gal jau dareisi testuką? Jei jau ne rytinis buvo toks gražus, tai šiandien tikras ryškuolis turi būti  :)​ 

Labas rytas. 

Testa dariausi kitoki nei vakar, tai juostele blankesne nei vakar, bet tikrai matoma. Jau buvau issigandus, nes ilgiau neatsirado. Zodziu, pamoka tokia, kad gaudant vaiduoklius reikia naudoti tuos pacius testus, o ne skirtingu firmu. 

O del neigiamo testo Mimozza  :4u:  :heart:​ 

Atsakyti

Mimoza prasinesk po gines tik  :hmm: 

Atsakyti

Mimoza prasinesk po gines tik  :hmm:

Oj bral bral, bus man pamoka einant pas daktarą neregistruotai pasiskambinti prieš tai ir pasiklausti ar dirbs\dirba, nes nueinu ir sako atostogauja  :oh:​ Jei nori ateik ketvirtadienį pas kitą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 06 rugpjūčio 2019 - 08:31
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 08 06, 07:49)
<p>Labas rytas  smile.gif </p><p>Visų pirma testas neigiamas  dry.gif O dabar važiuoju pas ginę  smile.gif </p><p><strong>Kategoriška</strong>, kaip faina kad jau matei ir išgirdai širdelę  wub.gif Linkiu sklandaus nėštumo  rolleyes.gif </p><p><strong>Katara</strong>, gal jau dareisi testuką? Jei jau ne rytinis buvo toks gražus, tai šiandien tikras ryškuolis turi būti  smile.gif​ </p>

Mimmoza, jei tie siūlai kraujo buvo implantacija, testas dar nerodys, reikia bent rodos apie 4, 5 dienų smile.gif

Sveikinimai Katarai!!!! 4u.gif
Atsakyti