HAL spurda ir man sirdele, laukiu rezultatu
Kategoriska, kodel neramina kad nepykina? Tai tu dziaukis
Aš su šitais pagavau vaiduoklį 10dpo. Jei laiku vertini ir spalva rausva, tai turbūt kabinasi 😍 sako, kad jie meta džiūvimo linijas, bet man kai nieko nebuvo nieko ir nerodė. Kai pastojau kartu su drauge daremes juos ir pas ją nebuvo Anei jokios antros linijos. Ryte padaryk sysiu į indelį ir lėk į Eurovaistines arba didesnę maxę testo pirkt.
as ta pigu zinai is Maxes paemiau, juostele Pregna ta ruzava. net nelabai jauciu zinok ir nufotkinsiu nes naktis ir ner apsvietimo, bet kad kazkas seseliuoja tai tikrai.. tik tiek kad sitie skaiciau irgi melageliai..
Katara , nu sako geriau jei pykina, auga gerai. Su dukra pykino ir mieguistumas buvo, o dabar kaip ne nėščia )
Katara , nu sako geriau jei pykina, auga gerai. Su dukra pykino ir mieguistumas buvo, o dabar kaip ne nėščia
)
Su dukryte nestumo isvis nejauciau pirma trimestra. Tik kad kas valanda sysiot vare, net ir nakti keldavaus.
Manau kad cia tik mitas del to pykinimo
O mano drauge praveme visus 9 menesius su abiem nestumais. Baisu i ja ziuret buvo, pati dziuvo, o pilvas augo. Tik paskutini menesi svoris soktelejo
Sveikutes. Katara, sveikinimai!!! Hal, labai laukiam ziniu!!! Mimoza, tau ziuriu panasiai kaip man buvo. Bet man cia del stimulivimo gal taip buvo. Imk baliona O pas mane normalios menesines buvo, dabar nelaukiu mmm rugpjucio 26.
Katara, jeigu viskas gerai, tai aisku galima eiti tik 10 sav. Bet as jauciu neislaukciau.
Labas rytas
Hal, kai mažiausiai to tikiesi tai taip ir nutinka Labai labai labai tikiuosi kad kibo tau
Pataisau sąrašėlį
Lucija, į sekantį ir tave jau trauksim, nes nepamenu kada tu nelaukei mmm dabar
Sulaukusios II
Vis dar laukiančios II
07.19 Gintare0820 laukia II
07.24 lauralina3 nelaukia mmm
08.03 VeDo nelaukia mmm
08.20 Karina2209 nelaukia mmm
08.22 pandos pusseserė nelaukia mmm
08.26 Airisė nelaukia mmm
08.27 Garbanelele nelaukia mmm
08.27 Dandelion fuzz nelaukia mmm
08.28 _mimozza_ ne/laukia mmm
08.30 CherryBlossom nelaukia mmm
00.00 -hal- tikiuosi ir nebesulauks mmm, o pamatys II
Aš su šitais pagavau vaiduoklį 10dpo. Jei laiku vertini ir spalva rausva, tai turbūt kabinasi 😍 sako, kad jie meta džiūvimo linijas, bet man kai nieko nebuvo nieko ir nerodė. Kai pastojau kartu su drauge daremes juos ir pas ją nebuvo Anei jokios antros linijos. Ryte padaryk sysiu į indelį ir lėk į Eurovaistines arba didesnę maxę testo pirkt.
Katara , nu sako geriau jei pykina, auga gerai. Su dukra pykino ir mieguistumas buvo, o dabar kaip ne nėščia
)
Kategoriška nebūtinai, kad jei pykina tai viskas gerai. Manęs su abiem pirmais nėštumais nei pykino, nei vėmiau. Kol pilvas nepradėjo matytis ir judesius jausti buvau, kaip nenėščia. Džiaukis, nors mane su trečiu pradėjo pykinti 9savaitėj. Ir vemti tada pradėjau. Viskas bus gerai.
Cia gal dar anksti klausineti, bet mano gine turi laisva vieta tik tada kai man jau bus 10 savaiciu. Ar ne per velu? Eit pas kazka prasytis anksciau kad apziuretu?
Kaip mano akušerė sakė, kuo vėliau tuo geriau. Tada jau ir širdelė plaka. Nes kai per anksti nueini, tai būna mato tik puslytę.