Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 27, 21:15)
Nu vat su daugeliu +/- susirašom atskirai. Reik daryt bendrą pliurpalyną  biggrin.gif

darom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 27, 20:18)

Aš nemoku 🙈
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 27, 20:24)
Jai į vaiberį rašyt- kai į kapines skambint  biggrin.gif

Tikrai taip, rašykit į messengeri, vtas dar gyvas

QUOTE(Egluzek @ 2020 12 27, 20:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72758388" data-time="1609089875"><div><p>Jai į vaiberį rašyt- kai į kapines skambint vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aha kas cia per vyber grupsas  bigsmile.gif </p>

Mes jau seniai pažįstamos 😁 ne grupė o šiaip individualiai

QUOTE(JMD @ 2020 12 27, 20:53)
Ir maneee ir maneeee  biggrin.gif

Su tavim whatsapp bendrauju 🤣
Atsakyti
Tai kas čia be jūsų pliurps, jei i viber, messenger ir whatsaap susibursit unsure.gif .Visus pliurpalus čia neškit, temutė numirs be jūsų . Mes ir viską norim žinot tongue.gif
Atsakyti
O dėl chat, tai nereik nieko kurt, yra gi Facebook sukurtas merginų, kasdien po naują temą galima uzvest ir pliurpt jei noro yra 😁 bet man smf prie širdies 😁
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 27, 21:26)
O dėl chat, tai nereik nieko kurt, yra gi Facebook sukurtas merginų, kasdien po naują temą galima uzvest ir pliurpt jei noro yra 😁 bet man smf prie širdies 😁

Nenaudoju fb, nekenčiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 27, 22:26)
Nenaudoju fb, nekenčiu.

Veltui, ten tikrai gerų akcijų merginos įmeta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 27, 22:33)
Veltui, ten tikrai gerų akcijų merginos įmeta  ax.gif

Va va ir kartais nesuseku 2 vietų fb ir smf nes dažniausiai pasiūlymai skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 27, 18:15)
Klausimą turiu  unsure.gif  gal kas bandėt pendletoną skalbt  blink.gif mažu nieko jam nenutiko???? nenoriu vėl valyklon nešt,  kad dar kartą sugadintų tie nemokšos  unsure.gif

Ant jos raso, kad skalbti, o ne valyti, bet as vis delsiu, bijau, kad nebeatrodys taip pat po skalbimo 🙂 parasykit kaip pavyko, jei skalbsit 🙂

32 degrees pukinukes pukai susoko i gumulus, nepadejo kamuoliukai, nezinau kaip ja ispurenti dabar 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturday: 28 gruodžio 2020 - 10:14
QUOTE(saturday @ 2020 12 28, 11:12)
Ant jos raso, kad skalbti, o ne valyti, bet as vis delsiu, bijau, kad nebeatrodys taip pat po skalbimo 🙂 parasykit kaip pavyko, jei skalbsit 🙂
32 degrees pukinukes pukai susoko i gumulus, nepadejo kamuoliukai, nezinau kaip ja ispurenti dabar 🤔

Pabandykit dar ilgiau padziovint.
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2020 12 28, 11:12)

man kaip tik valykla labiau sugadina pūkines negu skalbimas. Po valyklos CG visai kitaip atrodo, gailiuosi, kad nešiau valyt. Dabar visada skalbiu, bet užteko vieno kart valykloje.

QUOTE(Gafsa @ 2020 12 28, 13:18)
Pabandykit dar ilgiau padziovint.

jei natūralūs pūkai, tai padėtų, bet jei sintetika, jaučiu, kad ne. Aš taip tėčio striukę esu sugadinus su sintetiniu užpildu. Visa į gabalus sušoko. Tai vargau su rankytėmis, bandžiau gražiai išskirstyti tą užpildą, bet vis tiek liko daug tuščių vietų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 28, 13:27)
jei natūralūs pūkai, tai padėtų, bet jei sintetika, jaučiu, kad ne. Aš taip tėčio striukę esu sugadinus su sintetiniu užpildu. Visa į gabalus sušoko. Tai vargau su rankytėmis, bandžiau gražiai išskirstyti tą užpildą, bet vis tiek liko daug tuščių vietų.

Tommy Hilfiger vyriškos striukės su sintetiniu užpildu po kiek laiko sušoka į gabalus, ypač po džiovyklės, taip jau vyro striukę sugadinom. Turi dar dvi, tai tik skalbiam, bet ir tai atrodo, kad po kiek laiko sukris gabalais, nekokybiškas kažkoks užpildas. Kaina jų neatitinka kokybės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 28 gruodžio 2020 - 12:49