Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 27, 18:15)
Laaabas, draugaitės  biggrin.gif  wub.gif

Kaip.išsilaikiusios?  ax.gif

Klausimą turiu  unsure.gif  gal kas bandėt pendletoną skalbt  blink.gif mažu nieko jam nenutiko???? nenoriu vėl valyklon nešt,  kad dar kartą sugadintų tie nemokšos  unsure.gif

Skalbiau, tik aisku, be kailiuko biggrin.gif, nieko nenutiko, puikiai issiskalbe.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 28, 20:27)
Skalbiau, tik aisku, be kailiuko biggrin.gif, nieko nenutiko, puikiai issiskalbe.

Ačiūūū. Džiovinai? Bijau kad tos kišenės kur apkantytos oda sutrūkinės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 28, 21:45)
Ačiūūū. Džiovinai? Bijau kad tos kišenės kur apkantytos oda sutrūkinės  unsure.gif

Pas ją ir skalbyklė kaip mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 28, 21:19)
Pas ją ir skalbyklė kaip mano  biggrin.gif

Aaaaaaaaaaa biggrin.gif ponel biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esate pirkę belaidžius pakrovėjus, kad ir mašinoje kaip laikiklis būtų?
Kažko tokio su magsafe ieškau, kad pakrautų greitai ir mašinoje patogu būtų naudot:
https://www.magsafe....reless-charger/

Įdomu ar patogu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 28, 21:43)
Gal kas esate pirkę belaidžius pakrovėjus, kad ir mašinoje kaip laikiklis būtų?
Kažko tokio su magsafe ieškau, kad pakrautų greitai ir mašinoje patogu būtų naudot:
https://www.magsafe....reless-charger/

Įdomu ar patogu.

Man ant grotelių kažkaip durnai. Žiemą kaista vasarą šąla tas telefonas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 28, 20:45)
Ačiūūū. Džiovinai? Bijau kad tos kišenės kur apkantytos oda sutrūkinės  unsure.gif

Džiovinau, su kamuoliukais, viskas čiki. Ten tų režimų nepamenu, bet atitaikiau. Gafsos skalbyklė kaip mano tongue.gif.
Atsakyti
Gal kas kokia kuprinyte nauja turi pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 28, 22:16)
Džiovinau, su kamuoliukais, viskas čiki. Ten tų režimų nepamenu, bet atitaikiau. Gafsos skalbyklė kaip mano tongue.gif.

Mano tokia pat tongue.gif
Atsakyti
Ar kas perka amazon.de kavą? Kokią? Lyg kada kalbėta buvo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2020 12 28, 11:12)
Ant jos raso, kad skalbti, o ne valyti, bet as vis delsiu, bijau, kad nebeatrodys taip pat po skalbimo 🙂 parasykit kaip pavyko, jei skalbsit 🙂
32 degrees pukinukes pukai susoko i gumulus, nepadejo kamuoliukai, nezinau kaip ja ispurenti dabar 🤔

Priejau isvados, kad jei nekokybiskas puku uzpildas, tai susigadina, taip vyro viena BR sugadinau, i gabalus sushoko, kiek skalbiau po to, nepasiskirsto pukai vienodai, o kitas striukes UCB, CK ir dar kruva kitu skalbiu pati, dziovyklej su kamuoliukais isdziovinu ir puikiai atrodo. O sintepono, dar nei viena nera suskokus gabalais .. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 29 gruodžio 2020 - 01:07
Ar dar bus gruodžio 18 d. skaičių?
Atsakyti