QUOTE(saturday @ 2020 12 28, 10:12)
Ant jos raso, kad skalbti, o ne valyti, bet as vis delsiu, bijau, kad nebeatrodys taip pat po skalbimo 🙂 parasykit kaip pavyko, jei skalbsit 🙂
32 degrees pukinukes pukai susoko i gumulus, nepadejo kamuoliukai, nezinau kaip ja ispurenti dabar 🤔
32 degrees pukinukes pukai susoko i gumulus, nepadejo kamuoliukai, nezinau kaip ja ispurenti dabar 🤔
tai vat as paskaiciau ir galvoju gal geriau plaut, nes valykloj man tuos odinius kantelius sudaze klaikiai, paskui vel nesiau, kad taisytu viska. sagas ispjausiu, kad nesusigadintu, o pacia saltai isplausiu. ten raso ir tumble dry cold, bet mano masina cold netumblina man rodos. tai pati gal isdziutu, nors jei patumblinciau butu zymiai puresne. TNF striuke kokia pasidare grazi kai isskalbiau ir isdziovinau

Papildyta:
QUOTE(Cypass @ 2020 12 28, 12:48)
Tommy Hilfiger vyriškos striukės su sintetiniu užpildu po kiek laiko sušoka į gabalus, ypač po džiovyklės, taip jau vyro striukę sugadinom. Turi dar dvi, tai tik skalbiam, bet ir tai atrodo, kad po kiek laiko sukris gabalais, nekokybiškas kažkoks užpildas. Kaina jų neatitinka kokybės 

gal per karsta temperatura ir tas uzpildas susilydo ir guzais susoka.