Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 11:48)
per elektroninius valdzios vartus reikia jungtis. bet realiai ir pranesimai apie baudas pirmiausia ateina el. pastu ir i darboviete smile.gif

Į kokia dar darbovietę? Kas čia per nesąmones , nebent darbovietėje deklaruota gyvenamoji vieta 😀
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2020 12 30, 11:49)
Sveikos, Damos smile.gif
pasidalinkite, kas bus patiekta ant nauju metu stalo?

Ivairių sūriu iš Vieno prancūzų sandėliuko ir prie jų tinkantis vynas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2020 12 30, 12:08)
užkandžiui austrės ir tuno tartaras, karštam aštunkojis man ir steikas vyrui  biggrin.gif

Pas mus Kucioms panasus meniu buvo biggrin.gif mano ir vaikas visa tai valgo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 gruodžio 2020 - 14:43
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 14:39)
Į kokia dar darbovietę? Kas čia per nesąmones , nebent darbovietėje deklaruota gyvenamoji vieta 😀
Papildyta:

Ivairių sūriu iš Vieno prancūzų sandėliuko ir prie jų tinkantis vynas smile.gif
Papildyta:

Pas mus Kucioms panasus meniu buvo  biggrin.gif  mano ir vaikas visa tai valgo  ax.gif

na kadangi as tas baudas toj darbovietej administruoju, tai zinau kur jos ateina. mano bauda atejo ir i mano darboviete.
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2020 12 30, 14:26)
pagal tai ka maciau siandien ryte kalusimas ar liks ... pvz Promo eile teko atstovet  zuvies skyriui visas mandrybes ispirkinedavo .

Prisipirkau brandintos jautienos steikam Naujiems , mazu baby bulvyciu razmarino,karamelizuotu svogunu ,bearnaise padaziuka pagaminsiu ir bus super duper...

Bet..... pasirodo negalima  siemet ant sventinio  stalo jautienos, nevalia jaucio pykdyt...tai vat  dabar mysliju gal krevetem apsieit , o pirma diena jautiena  biggrin.gif

joooo, nepykdykit manes biggrin.gif bet as pati valgysiu steikus biggrin.gif
Atsakyti

O ar yra laukianciu 688 prekiu  :huh2: ? Jas tureciau gauti rytoj. Bet aisku dalybos ne ryt ir ne poryt. Savaitgali planuoju. Tad labai raginu mokejimus iki savaitgalio atlikti, kad galetume pasidalinti.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 13:54)
na kadangi as tas baudas toj darbovietej administruoju, tai zinau kur jos ateina. mano bauda atejo ir i mano darboviete.

Nieko nesuprantu , tai jus asmenines darbuotoju baudas už eismo pažeidimus savais automobiliais administruojat ar darbiniais automobiliais ? Nes niekaip nesuprantu prie ko čia darboviete , jei aš savo asmeniniu auto ne darbo laiku padarau pažeidimą ir gaunu bauda , tai tik mano asmeninis reikalas ir jei persiųstu darbovietei, tai pažeistų mano privataus asmens teises .
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 15:21)
Nieko nesuprantu , tai jus asmenines darbuotoju baudas už eismo pažeidimus savais automobiliais administruojat  ar darbiniais automobiliais ? Nes niekaip nesuprantu prie ko čia darboviete , jei aš savo asmeniniu auto ne darbo laiku padarau pažeidimą ir gaunu bauda , tai tik mano asmeninis reikalas ir jei persiųstu darbovietei, tai pažeistų mano privataus asmens teises .

Aš neturėjau draudimo. Baudą gavau iš vmi elektrononiu laišku ir laišku į darbą.
Mūsų darbuotojai važiuoja savo asmeniniais auto, gauna laiškus ir į darbą ir per vmi.
Kai viršija greitį įmonės mašina gaunam tik elektronius laiškus į elektroninį paštą.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 12 30, 14:26)
pagal tai ka maciau siandien ryte kalusimas ar liks ... pvz Promo eile teko atstovet  zuvies skyriui visas mandrybes ispirkinedavo .

Prisipirkau brandintos jautienos steikam Naujiems , mazu baby bulvyciu razmarino,karamelizuotu svogunu ,bearnaise padaziuka pagaminsiu ir bus super duper...

Bet..... pasirodo negalima  siemet ant sventinio  stalo jautienos, nevalia jaucio pykdyt...tai vat  dabar mysliju gal krevetem apsieit , o pirma diena jautiena  biggrin.gif

O taip, nauji metai bus be austrių unsure.gif nebeturi niekas. Reiks daugiau jaučio kept steikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 14:25)

Mūsų darbuotojai važiuoja savo asmeniniais auto, gauna laiškus ir į darbą ir per vmi.

O tai kodel ne namų adresu gauna laiškus ? Niekaip nesuprantu, kodel į darboviete
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 15:37)
O tai kodel ne namų adresu gauna laiškus ? Niekaip nesuprantu, kodel į darboviete

Nesidomiu
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 16:21)
Nieko nesuprantu , tai jus asmenines darbuotoju baudas už eismo pažeidimus savais automobiliais administruojat  ar darbiniais automobiliais ? Nes niekaip nesuprantu prie ko čia darboviete , jei aš savo asmeniniu auto ne darbo laiku padarau pažeidimą ir gaunu bauda , tai tik mano asmeninis reikalas ir jei persiųstu darbovietei, tai pažeistų mano privataus asmens teises .

Tikrai siunčia į darbovietę mirksiukas.gif aš sykį gavau, net gėda buvo unsure.gif ypač dėl to, kad vyras mano mašiną netinkamoje vietoj buvo pastatęs.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 15:37)

Na JMD atveju nzn, nebent pagrindinį maila nurodo darbinį, o į darboviete siunčia kad ji nurodytų vairuotoją jei įmonės auto. Kažkaip mane vyras visada įduoda 🤣🤣🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 gruodžio 2020 - 15:51

Austrių maximoj pilna, mes kelias paėmėm šiandien paragaut ( esam ėmę ne kartą- viskas ok), o rytdienai pasiėme esam iš austrės.lt- gal dar turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 30 gruodžio 2020 - 16:09
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 30, 15:50)
Tikrai siunčia į darbovietę  mirksiukas.gif aš sykį gavau, net gėda buvo  unsure.gif ypač dėl to, kad vyras mano mašiną netinkamoje vietoj buvo pastatęs.

Lygiai taip pat buvo.
Atsakyti