Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 21:25)
Sakai per parą? Tai turiu vilties negauti biggrin.gif prieš kelias savaites papuoliau.
Stato Batore dabar kai apribojimai?!? Ten net neįmanoma ant 40 važiuot. Važiuoju ant 70 ir visi lenkia, bet dar nemačiau trikojo.

QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 21:35)
Nepasidurk, kai buvo naujai islietas asfaltas, mane “nushove”, kol stovejo laikini zenklai dar. Bet baudos taip ir neatsiunte, nuo spalio menesio tebelaukiu ax.gif.

QUOTE(keistuole @ 2020 12 29, 21:49)
iš trikojų ant smūgio pareina
jei jau tiek lauki, panašu nebesulauksi

Galiu nuraminti, tikrai gausit tongue.gif aš viršijau greiti liepos 30, nušovė trikojis, bauda gavau lapkričio mėn, jau irgi visi sakė, kad jau nebegausiu rolleyes.gif tai gerai , kad tik 15 eur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 13:27)
Nu bet kad ateina siuntos laiku.. Nevertinant Kalėdinio laiko, nors ir Va 18 d siunta jau Lt... Nelogiška būtų galvoti, kad nepailgėja siuntos gavimo laikas kai prisideda dar vienas taškas gavimo is kurio papildomai siunčiama į miestus 😁

dar nuo pardes priklauso ar viena siunta 18 jau pries savaite paemus, o kita 19 Peter kremuku dar negavus, nors kaip suprantu yra gavusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 12 29, 21:22)
aš tai pvz labai adekvačiai važiuoju, nu bet jie trikojus stato būtent ten, kur tiesus saugus kelias ir kaži kodėl pvz 70 ženklas stovi. o tu net nespausdama ramiai pravarai 90 ir viskas foto yra. Bauda irgi  cool.gif

Ir dar taip operatyviai viskas per parą.
Ne taip kaip anksčiau po 5 mėn laukdavau savo kvitukų

Gi juokauju aš, paci yr ne kartą nušovę. Irgi ne parą nepraeina kai baudos atkeliauja.

QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 29, 21:48)
Kazin ar trikojai fiksuoja jeigu masina be draudimo, blyn praziopsojau kad pasibaiges? ax.gif

Ir kai be diržų važiuoji pasaudo 😁 bet jau ten kaip suprantu policija iš mašinos rankiniu būdu. Mūsų baldininkai taip pagavo..

QUOTE(r@mke @ 2020 12 30, 01:14)
dar nuo pardes priklauso ar viena siunta 18 jau pries savaite paemus, o kita 19 Peter kremuku dar negavus, nors kaip suprantu yra gavusiu  ax.gif

Rašiau būtent apie RL kuriuos jau žinau kaip siunčia. Peter kremu net sąskaitos dar negavau...
Atsakyti
Laba, gal kas ruda dirza vyriska parduodat? 🙄
Atsakyti
Ar dar bus šiais metais skaičiukų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 29, 21:48)
Kazin ar trikojai fiksuoja jeigu masina be draudimo, blyn praziopsojau kad pasibaiges? ax.gif

taip. bent Vilniuje yra išmanios kameros, kurios fiksuoja ir diržus ir draudimus ir greitį ir juostas, žodžiu viską. prie kauno juk yra ir kartuvės, kur net ašis išmatuoja, apkrovas ir tt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 10:39)
taip. bent Vilniuje yra išmanios kameros, kurios fiksuoja ir diržus ir draudimus ir greitį ir juostas, žodžiu viską. prie kauno juk yra ir kartuvės, kur net ašis išmatuoja, apkrovas ir tt. biggrin.gif

Aga, jos nerealiai daug pažeidėjų fiksuoja 😁 man rodos link Jonavos važiuojant irgi tokios yra 😁
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 09:39)

Tai man sakes bus, visa menesi varinejau be draudimo. blink.gif Ir trikoju buvo ir kameru visur, py......, ir kasdien pro tas pacias. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 30, 12:11)
Tai man sakes bus, visa menesi varinejau be draudimo. blink.gif  Ir trikoju buvo ir kameru visur, py......, ir kasdien pro tas pacias. doh.gif

Recidyvistė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 21:35)
Nepasidurk, kai buvo naujai islietas asfaltas, mane “nushove”, kol stovejo laikini zenklai dar. Bet baudos taip ir neatsiunte, nuo spalio menesio tebelaukiu ax.gif.

O nelendat per el.bankininkyste i mano VMI, ten gi visos baudos buna.

QUOTE(spygliz @ 2020 12 30, 09:14)
Gi juokauju aš, paci yr ne kartą nušovę. Irgi ne parą nepraeina kai baudos atkeliauja.
Ir kai be diržų važiuoji pasaudo 😁 bet jau ten kaip suprantu policija iš  mašinos rankiniu būdu. Mūsų baldininkai taip pagavo..
Rašiau būtent apie RL kuriuos jau žinau kaip siunčia. Peter kremu net sąskaitos dar negavau...

Peter dali kremu is tos dienos uzsakymu labai uzsivelino issiust.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 30, 11:10)
Aga, jos nerealiai daug pažeidėjų fiksuoja 😁 man rodos link Jonavos važiuojant irgi tokios yra 😁

ir i klaipeda ir ant sienos, daug kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 30, 10:35)
O nelendat per el.bankininkyste i mano VMI, ten gi visos baudos buna.

Linamog , o kurioj skiltyje VMI ieskoti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 30, 10:14)
Recidyvistė  biggrin.gif

Tai blyn asilas draudejas nepranese, kad pasibaiges. bash.gif Gerai kad avarijos dar kokios nepadariau. unsure.gif

Tai pasirodo nuo p
lapkricio 15 pasibaiges.
Atsakyti