Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 30, 13:35)
Linamog , o kurioj skiltyje VMI ieskoti? blink.gif
Papildyta:
Tai blyn asilas draudejas nepranese, kad pasibaiges.  bash.gif  Gerai kad avarijos dar kokios nepadariau. unsure.gif

Tai pasirodo nuo p
lapkricio 15 pasibaiges.

Siaip tai ateina i emeila ir i telefona pranesimai, kad draudimas baigiasi. man pvz i emeila ateina del masinos draudimo, net anksciau ispejimas ax.gif ir aisku i telefona
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 30, 12:35)
Linamog , o kurioj skiltyje VMI ieskoti? blink.gif
Papildyta:
Tai blyn asilas draudejas nepranese, kad pasibaiges.  bash.gif  Gerai kad avarijos dar kokios nepadariau. unsure.gif

Tai pasirodo nuo p
lapkricio 15 pasibaiges.

per elektroninius valdzios vartus reikia jungtis. bet realiai ir pranesimai apie baudas pirmiausia ateina el. pastu ir i darboviete smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Damos smile.gif
pasidalinkite, kas bus patiekta ant nauju metu stalo?
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2020 12 30, 12:45)
Siaip tai ateina i emeila ir i telefona pranesimai, kad draudimas baigiasi. man pvz i emeila ateina del masinos draudimo, net anksciau ispejimas  ax.gif ir aisku i telefona

priklausomai kieno vardu automobilis. jei imones, tai vadybininkai buna paprastai ipareigoti informuoti ir jie pasirupina. yra tokiu, kurie primena el laisku, kuris gali nueit sopaman. nors mano asmenines auto draudima pernai prapypino. gavau dvi baudas, tai brokere apmokejo. suzinojau kad auto nedrausta kai bauda gavau biggrin.gif bet apmokejo todel, kad as jos prasiau, o ji pamirso unsure.gif siaip pas mane i telefono atmintine suvesti visi imanomi visu dokumentu ir draudimu ar panasiu dalyku terminai su savaites atsarga. tada niekad nieko nepamirstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 30, 11:35)
O nelendat per el.bankininkyste i mano VMI, ten gi visos baudos buna.
Peter dali kremu is tos dienos uzsakymu labai uzsivelino issiust.

Svarbu neatšaukė 😁 liuks
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 12 30, 12:49)
Sveikos, Damos smile.gif
pasidalinkite, kas bus patiekta ant nauju metu stalo?

užkandžiui austrės ir tuno tartaras, karštam aštunkojis man ir steikas vyrui biggrin.gif

o vaikams nežinau biggrin.gif makaronų išvirsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 12:54)
priklausomai kieno vardu automobilis. jei imones, tai vadybininkai buna paprastai ipareigoti informuoti ir jie pasirupina. yra tokiu, kurie primena el laisku, kuris gali nueit sopaman. nors mano asmenines auto draudima pernai prapypino. gavau dvi baudas, tai brokere apmokejo. suzinojau kad auto nedrausta kai bauda gavau biggrin.gif bet apmokejo todel, kad as jos prasiau, o ji pamirso  unsure.gif siaip pas mane i telefono atmintine suvesti visi imanomi visu dokumentu ir draudimu ar panasiu dalyku terminai su savaites atsarga. tada niekad nieko nepamirstu  ax.gif

turėjau kažkada brokerį, kuris užgerdavo. Konkrečiai užgerdavo ir gan ilgam. Bet visada labai geras kasko kainas pasiūlydavo biggrin.gif tai va su juo visuomet priminimus turėdavau užsistatyti ir jo jau prieš savaitę ieškoti biggrin.gif
dabartinis brokeris pavyzdukas, bet dabar lyg ir automatiškai ateina dar papildomai pranešimai.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 30, 13:08)
užkandžiui austrės ir tuno tartaras, karštam aštunkojis man ir steikas vyrui  biggrin.gif

Papildyta:
turėjau kažkada brokerį, kuris užgerdavo. Konkrečiai užgerdavo ir gan ilgam. Bet visada labai geras kasko kainas pasiūlydavo  biggrin.gif  tai va su juo visuomet priminimus turėdavau užsistatyti ir jo jau prieš savaitę ieškoti biggrin.gif
dabartinis brokeris pavyzdukas, bet dabar lyg ir automatiškai ateina dar papildomai pranešimai.

as vaikui kijevo kotleta, suaugusiems steikai. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 30, 13:08)
užkandžiui austrės ir tuno tartaras, karštam aštunkojis man ir steikas vyrui  biggrin.gif

Papildyta:
turėjau kažkada brokerį, kuris užgerdavo. Konkrečiai užgerdavo ir gan ilgam. Bet visada labai geras kasko kainas pasiūlydavo  biggrin.gif  tai va su juo visuomet priminimus turėdavau užsistatyti ir jo jau prieš savaitę ieškoti biggrin.gif

Iš kur austres imat? Žiū, neliks jų tuoj Vilniuj niekur, o iš Gourmet skyrelio Panoramoj po 5€ už štuką tai jau tikrai nemokėsim rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 30, 13:58)
Iš kur austres imat? Žiū, neliks jų tuoj Vilniuj niekur, o iš Gourmet skyrelio Panoramoj po 5€ už štuką tai jau tikrai nemokėsim rolleyes.gif.

Paprastai Selfishe, bet nebėra naujiems unsure.gif
Tai lėksiu į Šiaurės jūrą ir SeaSon. Tikiuosi gauti dar unsure.gif ar jau čia nebėra?
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 30, 13:58)

man ten jos pasvinkusios kazkokios fujjj
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 30, 14:03)
Paprastai Selfishe, bet nebėra naujiems  unsure.gif
Tai lėksiu į Šiaurės jūrą ir SeaSon. Tikiuosi gauti dar  unsure.gif  ar jau čia nebėra?

pagal tai ka maciau siandien ryte kalusimas ar liks ... pvz Promo eile teko atstovet zuvies skyriui visas mandrybes ispirkinedavo .

Prisipirkau brandintos jautienos steikam Naujiems , mazu baby bulvyciu razmarino,karamelizuotu svogunu ,bearnaise padaziuka pagaminsiu ir bus super duper...

Bet..... pasirodo negalima siemet ant sventinio stalo jautienos, nevalia jaucio pykdyt...tai vat dabar mysliju gal krevetem apsieit , o pirma diena jautiena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 30 gruodžio 2020 - 14:51
Parduodu per mergaites pirktus leginsus ir džemperiuką, abi dalys xs 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti