QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 08:55)
tai kad pasirinkimas labai mažas, bet imam tą kuris liko, visi rezervuoti ir laukti reikia metus ar du. Veisėja sakė, kad charakteris kol kas geras, na matysim
Aš tikrai nemanau, kad jie ten maitinami prastu maistu..tiesiog domiuosi, kuris maistas tikrai kokybiškas. Gal ir nekeisiu, bet alternatyvų noriu turėt.
bandžiau žiūrėt ir kitas veisles, bet britų trumpaplaukiai man nuostabūs, o jau ta mėlyna-sidabrinė spalva
Tonkinai, devonreksai, kornreksai, burmos, bombėjaus katės....abisinai dar mažai palyginus šeriasi...na sfinksai, tie iš viso neturi iš ko šertis

(bet "riebaluojasi"), na, bet britukai šeriasi labai.
Yra daug kokybiškų superpremium klasės maistų, ir kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Todėl mažiuką, pasiimtą iš veislyno katiną tikrai bent pusmetį dar šerkit tuo maistu, prie kurio buvo pripratintas veislyne.
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 09:11)
Nusiteikite, kad tai bus dar vienas vaikas. O kaip žinia, vaikai irgi škadų pridirba

Tik negalvokite, kad turėsite reikalų, galvokite, kad turėsite malonių rūpesčių. Mano vyras kartais pabamba, o man niekas netrukdo, nes švelnus kailiukas viską atperka
Būtent-malonūs rūpesčiai!!!