Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 08:52)
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif

Nuo musu brito tai laaaabaai daug plauku ax.gif sukuojam, turiu 3 skirtingas sukas, bet vis tiek visur daug. Esu ir kazkokius vitaminus veterinaro pasiulytus pirkus. Keitem ir maista ne karta. Kiti sako, kad turi buti serimosi periodai, bet pas mus visus metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 02 03, 09:55)
Neišauklėjamas reikalas 🤣 mano tos pačios veislės vienas lipa, kitas ne 🤣 vienintelis dalykas, ko galima pasiekt, tai kad neliptų ant spintelių kai matot 🤣 o jei norės lipt, lips kai nematysit 🤭
Kol mažiukai ir jei rezervuosit mažą tikrai niekas neatspės, koks bus jo charakteris. O be to jis toliau formuojasi ir atvykus į naujus namus, prisitaiko ir katinukas prie naujų namų ir taisyklių, ir šeimininkai nauji.
Bet patikėkit, jei ta veislė jum pati pačiausia, jei laukiat to katino ir labai labai norit, tai niekas jums netrukdys ir neerzins, natūraliai prisitaikysit 🥰

na man pati pačiausia wub.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 03, 09:57)
Draskykles labai fainos superkatej. Bet, jei namie ner vietos, liuks ir ant sienos kiek auksciau fiksuojama kampine draskykle, svarbu kad katinas visu ugiu galetu pasitempt draskydamas, kitaip nebus malonumo ir draskys kitur.

Yra vietos, sočiai mirksiukas.gif

QUOTE(laurita99as @ 2021 02 03, 09:57)
Mums sakė, kai užlips ant spintelės, ar padarys ka netinkamo paiimti jį už pakarpos ir truputį palaikyti, kol pradės miaukti, sakė taip katės mamos daro, kai elgiasi kačiukai blogai. Kaip ir rašiau, nei tėvu, nei mūsu nieko nėra sudraskęs ir nieko nedrasko, na mūsiškiui tik durys uždarytos užkliūna, ko kai buvo mažas nebuvo ax.gif

labai labai ačiū visoms už informaciją. Jūs nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(magute @ 2021 02 03, 10:01)
Nuo musu brito tai laaaabaai daug plauku  ax.gif  sukuojam, turiu 3 skirtingas sukas, bet vis tiek visur daug. Esu ir kazkokius vitaminus veterinaro pasiulytus pirkus. Keitem ir maista ne karta. Kiti sako, kad turi buti serimosi periodai, bet pas mus visus metus  4u.gif

na turėsiu reikalų matau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 10:06)
na turėsiu reikalų matau rolleyes.gif

Nusiteikite, kad tai bus dar vienas vaikas. O kaip žinia, vaikai irgi škadų pridirba biggrin.gif Tik negalvokite, kad turėsite reikalų, galvokite, kad turėsite malonių rūpesčių. Mano vyras kartais pabamba, o man niekas netrukdo, nes švelnus kailiukas viską atperka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 08:55)
4u.gif

tai kad pasirinkimas labai mažas, bet imam tą kuris liko, visi rezervuoti ir laukti reikia metus ar du. Veisėja sakė, kad charakteris kol kas geras, na matysim biggrin.gif
Aš tikrai nemanau, kad jie ten maitinami prastu maistu..tiesiog domiuosi, kuris maistas tikrai kokybiškas. Gal ir nekeisiu, bet alternatyvų noriu turėt.

bandžiau žiūrėt ir kitas veisles, bet britų trumpaplaukiai man nuostabūs, o jau ta mėlyna-sidabrinė spalva wub.gif

Tonkinai, devonreksai, kornreksai, burmos, bombėjaus katės....abisinai dar mažai palyginus šeriasi...na sfinksai, tie iš viso neturi iš ko šertis biggrin.gif (bet "riebaluojasi"), na, bet britukai šeriasi labai.
Yra daug kokybiškų superpremium klasės maistų, ir kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Todėl mažiuką, pasiimtą iš veislyno katiną tikrai bent pusmetį dar šerkit tuo maistu, prie kurio buvo pripratintas veislyne. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 09:11)
Nusiteikite, kad tai bus dar vienas vaikas. O kaip žinia, vaikai irgi škadų pridirba biggrin.gif Tik negalvokite, kad turėsite reikalų, galvokite, kad turėsite malonių rūpesčių. Mano vyras kartais pabamba, o man niekas netrukdo, nes švelnus kailiukas viską atperka  wub.gif

Būtent-malonūs rūpesčiai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 10:11)
Nusiteikite, kad tai bus dar vienas vaikas. O kaip žinia, vaikai irgi škadų pridirba biggrin.gif Tik negalvokite, kad turėsite reikalų, galvokite, kad turėsite malonių rūpesčių. Mano vyras kartais pabamba, o man niekas netrukdo, nes švelnus kailiukas viską atperka  wub.gif

malonūs rūpesčiai biggrin.gif na taip ir bus biggrin.gif

QUOTE(ylang @ 2021 02 03, 10:11)
Tonkinai, devonreksai, kornreksai, burmos, bombėjaus katės....abisinai dar mažai palyginus šeriasi...na sfinksai, tie iš viso neturi iš ko šertis biggrin.gif (bet "riebaluojasi"), na, bet britukai šeriasi labai.
Yra daug kokybiškų superpremium klasės maistų, ir kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Todėl mažiuką, pasiimtą iš veislyno katiną tikrai bent pusmetį dar šerkit tuo maistu, prie kurio buvo pripratintas veislyne.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2021 02 03, 09:52)
Man adblock tik pradzioj padejo, paskui vare vel reklamas. Pakeiciau mozilla ir chrome narsykles i Brave narsykle ir kompiuteryje, ir telefone. jokios reklamos, ramu dabar.

Taip, ir jau stebetinai ilga laika veikia be reklamu.. ;)
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 02 03, 12:15)

Burma irgi šeriasi. Nors aprašuose teigiama priešingai.
Bet gyvūnas yra gėris. Susitaikai su viskuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sexuali @ 2021 02 03, 09:19)
Burma irgi šeriasi. Nors aprašuose teigiama priešingai.
Bet gyvūnas yra gėris. Susitaikai su viskuo wub.gif

Labai minimaliai, plaukų nėra niekur 4u.gif nei ant rūbų, nei ant baldų, nei ant spintelių. Ko tikrai nebus su brituku.
O visiškai nesišeria tik pliki katinai, bet jie prakaituoja ir riebaluojasi, juos nuolat reikia maudyt. 4u.gif
Papildyta:
Apie šėrimasi štai šio veislyno laaabai gerai aprašyta biggrin.gif tinka daugeliui mažai besišeriančių veislių biggrin.gif
nectario
Ir visur ta pati tiesa, jei nori katino ir būtent tos ir ne kitos veislės, labai labai nori, na, netrukdys jums tie plaukai, prisitaikysit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 03 vasario 2021 - 10:22
Draskykles siūlau zooplus.de pirkti. Aš šlapią maistą irgi čia perku.

Pas mane britukė silver tabby wub.gif Tobulybė wub.gif Turiu ir laukinę, mažą radome netoli namų.. Tai, kai sako, gi pilnos prieglaudos - tai aš labai gerai pagalvočiau (laukinė yra laukinė). Čia ne į temą biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki, gal žinote ką nors apie 643 siuntą?

Atsakyti
turiu laisvu
https://www.michaelk...NB2U?color=0402
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 03 vasario 2021 - 12:06
QUOTE(laurita99as @ 2021 02 03, 10:30)
Mes turim brituka. Mano tėvai, pamatę  koks ramus ir geras irgi nusipirko, tik iš kito veislyno, tai charakteriai abieju visiškai skirtingi biggrin.gif  Mūsu labai labai ramus, tinginys,miegalius, ant spinteliu lipa tikrai( ant apatiniu, nes aukščiau tyngi šokti)tik tada kai mes nematom( randu plauku), nes nuo mažens neleidom, bet vistiek matyt per mažai auklėjom.Nieko nedraskydavo, kol neišsikraustėm į nama, dabar varo duris, visame name turi būti atidarytos durys. Pvz nueinu maudytis, girdžiu už duru jau braižo

Jooo musu katinas irgi durininkas biggrin.gif privalo visur durys buti atidarytos. Vonios irgi butinai. Vasara balkonas atidaras visada, tai rudeni sunkiai adaptavosi, ir jisai ir mes biggrin.gif

Ir tos plastmases irgi rupi labai, randa kokia lipnios juostos gabaliuka,tai ziurek jau burnoj. Siūlai irgi domina, virves visokios plastmasines.
Atsakyti