Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nuo katino dantų kompo laidas buvo du kartus check-perkąstas, ausinukai bent keli nukentėjo, į skudurėlius minkštosios dalys kur į ausis kišasi, durims gresia perdažymas nuo nugramdymo, nuo pūkų gelbsti robotas-siurblys, nuo laipiojimo ant stalviršių ir mėtymo smulkmenų iš atvirų lentynų niekas negelbsti, čia jau nuo dėmesio trūkumo pareina biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 02 03, 08:35)
Merginos, aš ne į temą. Čia visos neseniai apie adblock rašėt, patarkit kas nors, kokią beįsidiegiu (samsungas, naršyklę chrome naudoju), neveikia nei viena. Kaip varė reklamos, taip varo. Kažką matyt ne taip padarau.

Ublock bandykit
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 02 02, 22:46)
Ačiū už siuntinį komandai!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Uniqlo striukė puiki, https://www.uniqlo.c...8SMA003000.html
o Peterthomas kremas su dovanėle laukia išbandymo biggrin.gif

Gal galetumete pasirodyt 4u.gif ax.gif As vis pažiuriu i ja,bet abejoju del ilgio,ar dengia dupse ax.gif
Atsakyti
Nordic boots

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 03, 10:31)
Draskykles siūlau zooplus.de pirkti. Aš šlapią maistą irgi čia perku.

Pas mane britukė silver tabby  wub.gif Tobulybė wub.gif Turiu ir laukinę, mažą radome netoli namų.. Tai, kai sako, gi pilnos prieglaudos - tai aš labai gerai pagalvočiau (laukinė yra laukinė). Čia ne į temą  biggrin.gif

Mano laukinė yra nuostabiausia ever. Dar tokios draugiškos katytės nesu mačiusi. Ir labai protinga. Dabar mokom eiti į klozetą. Yra puikių kačių ir tarp veislinių, ir tarp laukinių bigsmile.gif Bėda su veislinėm, kad paveldi genetines ligas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 13:08)
Mano laukinė yra nuostabiausia ever. Dar tokios draugiškos katytės nesu mačiusi. Ir labai protinga. Dabar mokom eiti į klozetą. Yra puikių kačių ir tarp veislinių, ir tarp laukinių bigsmile.gif Bėda su veislinėm, kad paveldi genetines ligas unsure.gif

mano is statybu istraukta taip pat buvo pati graziausia, geriausia, protingiausia, mylimiausia wub.gif wub.gif ir nesirgo iki senatves.
Atsakyti
Na pasiskaičiau apie kates tiek, kad tikrai nenorėsiu biggrin.gif , šuo tiek "rūpesčių" niekad nepridarytų ax.gif nei drasko, nei stalais ar lentynom vaikštinėja ir plastmasių neėda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 14:08)

QUOTE(JMD @ 2021 02 03, 14:26)
mano is statybu istraukta taip pat buvo pati graziausia, geriausia, protingiausia, mylimiausia  wub.gif  wub.gif ir nesirgo iki senatves.

Tikrai tikiu. Mūsų gera, bet ji ne tokie miela, kai ateina svečiai, linkusi iš pradžių nuošaliau būti. Nors auga su mumis nuo 4 savaičių (pagal veterinarą). Ir šikną riebią turi, o britukė saikingai valgo, prisižiūri formas.

QUOTE(regal @ 2021 02 03, 14:32)
Na pasiskaičiau apie kates tiek, kad tikrai nenorėsiu  biggrin.gif , šuo tiek "rūpesčių" niekad nepridarytų ax.gif nei drasko, nei stalais ar lentynom vaikštinėja ir plastmasių neėda bigsmile.gif

Na jau na jau.. Nereikia suabsoliutinti.
Katės pas mus nieko nepridarė, net nesišeria, nematau jokių plaukų, nebent ant juodų rūbų, jei paimsi ant rankų.

Turėjau (dar pas tėvus, kai maža) koker spanielį. Tai nuo nagų ir durys nukentėjo, ir tapetai ėjo velniop. Aišku, kai mažas. Užaugęs tai nė skanėsto nuo žemės nepaims, jei neleisim.

Man su katėm - JOKIO vargo, JOKIŲ rūpesčių. Važiuoji atostogaut, palieki namuose, ateina giminės - pakeičia kraiką, pamaitina. Ramu ax.gif

Visiškai nesuprantu palyginimo su vaiku. Nenormaliai nuskambėjo, švelniai tariant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 vasario 2021 - 13:40
prisijunkit dar kas su kremu,gaunasi po $38
https://www.petertho...EbS8OtdubRiOZME

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 02 03, 12:31)
Nuo katino dantų kompo laidas buvo du kartus check-perkąstas, ausinukai bent keli nukentėjo, į skudurėlius minkštosios dalys kur į ausis kišasi, durims gresia perdažymas nuo nugramdymo, nuo pūkų gelbsti robotas-siurblys, nuo laipiojimo ant stalviršių ir mėtymo smulkmenų iš atvirų lentynų niekas negelbsti, čia jau nuo dėmesio trūkumo pareina biggrin.gif.

Bet tavo gi ryzas wub.gif jie visi naglos mordos wub.gif

QUOTE(regal @ 2021 02 03, 13:32)
Na pasiskaičiau apie kates tiek, kad tikrai nenorėsiu  biggrin.gif , šuo tiek "rūpesčių" niekad nepridarytų ax.gif nei drasko, nei stalais ar lentynom vaikštinėja ir plastmasių neėda bigsmile.gif

Cha. Ir as pries kokius 10 metu dar taip sakiau. Kol pas draugus su skotais nesusipažinau. Dabar tik galiu pasakyt, kol nesutinki savo katino, neturi supratimo kokie katino privalumai wub.gif praktiskai didele murkianti tablete nuo visu bedu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 12:08)
Bėda su veislinėm, kad paveldi genetines ligas unsure.gif

Absoliuti netiesa, veisejai veisia, kergia sveikus gyvunus. Cia beda su tom "veislinem", kurios pirktos is daugintoju, kur neeaisku ka su kuo kergia ir kiek ilgai ta kate gimdo. Pas dauginojus ir senos kates gimdo, sukergtos su bala zino kuo, va jum ir "paveldimos genetines ligos".
Taip pat yra veisliu, linkusiu i tam tikras ligas, kur jau grynai veisles bruozas, ne paveldimumas, tai reik lb pasidomet, pries perkant ir renkatis gyvuna. Cia tiek su sunim, tiek su katem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 02 03, 12:32)

O aš niekad nenorėčiau šuns, su jais vienus minusus matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 03, 15:57)
Bet tavo gi ryzas  wub.gif jie visi naglos mordos  wub.gif
Cha. Ir as pries kokius 10 metu dar taip sakiau. Kol pas draugus su skotais nesusipažinau. Dabar tik galiu pasakyt, kol nesutinki savo katino, neturi supratimo kokie katino privalumai  wub.gif praktiskai didele murkianti tablete nuo visu bedu.

kas yra skotai?
Atsakyti