Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Negali žinot, gal labai kokia superjautri mergaitė, kuri labai bijo tik mama neiškomunikavo normaliai. Gali taip būt.

mes baldus baigiam pasikeist nes na vis įdomiau doh.gifĮ kitą valstybę tai bijau. Na nebent iki vasaros leis privačiai vakcinuotis.
Kaip gerai, kad mano jau gimnazistė, nežinau net kaip ten kas jungiasi. Bet mes ir į darželį nevedėm nuo rudens. Sutinku, kad nuotolinis yra blogai verysad.gif

Ir nuotolinis darbas blogai, baigiu nuo proto nusokti viena tarp 4 sienu  :D kazkur skaiciau kad va vienisi zmones jau metus laiko svajoja apie normalia antros puses paieska. Tas tiesa. Ir ne visi jauni zmones susitikineja, mes susitinkam tik lauke su draugais ir visi saugomes ir ne vienas nesirgom ir kitu neuzkretem. Daug dalyku siuo metu yra labai blogai bet ir artimus zmones palaidomoj tai nezinau kas blogiau:mirtis ar nauja realybe  :huh2: o del kelioniu tai bandom. Ten kur vaziuoju tai susirgimu praktiskai nera o ir mes vaziuojam realiai but lauke del veiklos savo. Bet siame pasaulyje jau niekuo negali but uztikrintas tai dar kolkas nelabai tikiu :D 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72787609"> Bet kas būtų iš nuotolinio, jei tėvai nepadėtų vaikams? Aišku, yra labai gabių, kurie patys, tėvai visai nesikiša. Bet, spėju, minimum pusei vaikų tėvai padeda mokytis. Tai va toks ir nuotolis - dalinai tėvų nuopelnas.</blockquote> Bet norint tureti gerus rezultatus, niekada neuzteko mokyklos. Nesvarbu nuotolinis ar ne. As pvz pagrindinius dalykus lankiau papildomai ir tevai mokejo pinigus korepetitoriam nes kartu sedet laiko neturejo.

Tiesa smile.gif Mano dukra pirmune, bet leidziu anglu, lietuviu papildomai. Leisciau ir matke, bet mokytoja nuotoliniu neveda pamoku. Ir dar dirbam savarankiskai, su vyru esam pasiskirste, as lietuviu ir anglu, vyras - matematika ir pasaulio pazinima. Labai dziaugiuosi, kad dukra lanko choreografijos mokykla, soka 3 k per savaite po 2,5 valandos, tai nors fizinis aktyvumas nenukentejo.
Labai laukiu, kad griztu vaikas i mokykla, nes kaip bebutu gaila, rezultatai nukencia, kitaip ir buti negali, na galbut su tam tikromis
isimtimis... 4u.gif
Atsakyti

Tiesa smile.gifMano dukra pirmune, bet leidziu anglu, lietuviu papildomai. Leisciau ir matke, bet mokytoja nuotoliniu neveda pamoku. Ir dar dirbam savarankiskai, su vyru esam pasiskirste, as lietuviu ir anglu, vyras - matematika ir pasaulio pazinima. Labai dziaugiuosi, kad dukra lanko choreografijos mokykla, soka 3 k per savaite po 2,5 valandos, tai nors fizinis aktyvumas nenukentejo. Labai laukiu, kad griztu vaikas i mokykla, nes kaip bebutu gaila, rezultatai nukencia, kitaip ir buti negali, na galbut su tam tikromis isimtimis... 4u.gif
mokykla baigiau pries 20 metu, senokai, gal kazkas ir pasikeite bet tada buvo tokia konkurencija kad jei norejau istot i univera ir nors mokiausi geriausioje miesto mokykloje be korepetitoriaus buciau nepatempusi nei kruvio nei islaikiusi egzaminus taip kad kazkur istot. Bet nebuvau as pirmune, buvau visada vidutinioke ir vakarelius megau, kaip normalus jaunas zmogus. Dabar bet salygos mokytis geresnes nes barai nedirba 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 vasario 2021 - 12:58
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:40)
Bet norint tureti gerus rezultatus, niekada neuzteko mokyklos. Nesvarbu nuotolinis ar ne. As pvz pagrindinius dalykus lankiau papildomai ir tevai mokejo pinigus korepetitoriam nes kartu sedet laiko neturejo.

Nesutinku. Baigiau visiškai eilinę mokyklą, niekas su manim nesėdėjo, su klasiokais irgi; paskutiniais metais mėnesiui susiradau korepetitorių, kad kiek suorientuotų chemijoj, į ką atkreipt dėmesį prieš stojamuosius. Viskas. Nekilo problemų nei stojant, nei studijuojant.
Atsakyti

Nesutinku. Baigiau visiškai eilinę mokyklą, niekas su manim nesėdėjo, su klasiokais irgi; paskutiniais metais mėnesiui susiradau korepetitorių, kad kiek suorientuotų chemijoj, į ką atkreipt dėmesį prieš stojamuosius. Viskas. Nekilo problemų nei stojant, nei studijuojant.
O mano visi klasiokai turejo korepetitorius 🤷♀Ir univere buvo kas turejo nes matiekos is 4 kartu neislaikydavo. Gal jus baiget veliau, laikai keiciasi.

Tiesa ne pries 20 baigiau, biski pasisendinau save 😂 15

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 vasario 2021 - 13:05
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:57)
mokykla baigiau pries 20 metu, senokai, gal kazkas ir pasikeite bet tada buvo tokia konkurencija kad jei norejau istot i univera ir nors mokiausi geriausioje miesto mokykloje be korepetitoriaus buciau nepatempusi nei kruvio nei islaikiusi egzaminus taip kad kazkur istot. Bet nebuvau as pirmune, buvau visada vidutinioke ir vakarelius megau, kaip normalus jaunas zmogus. Dabar bet salygos mokytis geresnes nes barai nedirba 😄

O kas prieš 20 metų buvo geriausia mokykla? Licėjus?
Aš prieš 25 baigiau, bet kiek žinau, tai lyg ir dauguma kursiokų apsėjo be korepetitorių blink.gif
Atsakyti

O kas prieš 20 metų buvo geriausia mokykla? Licėjus?
Aš prieš 25 baigiau, bet kiek žinau, tai lyg ir dauguma kursiokų apsėjo be korepetitorių blink.gif

Pasisendinau save :D baigiau pries 15. As ne vilniete :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72787636" data-time="1613905438"><div><p>O kas prieš 20 metų buvo geriausia mokykla? Licėjus?
Aš prieš 25 baigiau, bet kiek žinau, tai lyg ir dauguma kursiokų apsėjo be korepetitorių vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pasisendinau save biggrin.gif baigiau pries 15. As ne vilniete huh.gif </p>

Tada gal ir tikiu, per 10 metų tikrai mokymas pavirto į kažkokias žiurkių lenktynes- jokio džiaugsmo, gryn įtampa unsure.gif
Atsakyti

Tada gal ir tikiu, per 10 metų tikrai mokymas pavirto į kažkokias žiurkių lenktynes- jokio džiaugsmo, gryn įtampa unsure.gif

Tikrai taip. Jeigu tavo egzo rezultatai buvo maziau nei 90 tai niekur istot jau nebegalejai nebent kur niekas nestoja  :huh2:  nebuvo tada man rodos net mokamu vietu tik keli mokami univerai. 

Atsakyti
Kai mano vaikas pradėjo eiti į mokyklą - tai man buvo šokas, kad pirmokam samdo korepetitorius. Ir kas labiausiai užknisa, kad tie patys mokytojai prisiima privačiai ir nespėja valdiškai.

Mano laikais (aš baigiau 2000 m.) privačiai daugiausiai mokėsi, kas norėjo į kokią architektūrą, tai jiems braižyba. O keli jau patys pačiausi palankė privačiai kažką prieš pat egzus. Vienetai. 100tukininkai, kas stojo mano kortoj į teisę, baigė be jokių korepetitorių. Dabar jų vaikai irgi patys mokosi, be jokių korepetitorių.

Žo, akivaizdu, kad keičiasi ir mokslų mados.

Su manim tėvai nė vienos pamokos nėra darę, jie medikai, dirbo naktim, dienom. Man sakydavo - vaikeli, čia tavo gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 21, 13:12)
Man sakydavo - vaikeli, čia tavo gyvenimas.

Va va biggrin.gif man nieks nei žodžio nėr pasakęs- kad gal vat stok ten ar ten biggrin.gif tavo sprendimai- pati ir srėbsi biggrin.gif
Atsakyti

CK L dydis https://www.asos.com...ved Items Image

CK S, L dydis https://www.asos.com...ved Items Image

Miss Sixty, M dydis https://www.asos.com...79&pubref=57486

CK odiniai sportbačiai, 9US https://www.asos.com...79&pubref=57486

Atsakyti