Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 21, 18:58)
Berniukams pavasariui, dar mergaitės nedidelę nuolaidėlę turi https://www.columbia...67301_color=327

Kokio dydžio nuolaidą turi? Man dėl kitos striukės aktualu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 18:53)
Būtent. Reik negesint vaiko svajonių.

viskas gerai, jei svajones ikandamos...mano sportiniu sokiu sokeja bus.....nezinau kiek patemsim treniruotes ir sukneles:) o galva turi .... puiki matematike
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 21, 12:52)
Cia ne tik jums skirta, bet daugumai, nes nemaciau nei vieno komentaro apie tecius, kurie padetu mokymosi procese. Tai ar teciu nera, ar kur jie dinge, nes mamos ir dirba, ir buitimi rupinasi, ir pamokas su vaikais daro .... unsure.gif

Mano vyras kontroliuoja šį procesą, tai paskaičius Jūsų komentarus išsigandau, kad nieko nežinau apie procesą kaip pas mus vyksta. unsure.gif Mano trečiokė pakankamai gudri, sugeba daugmaz savarankiškai padaryti, bet per tą nuotolinį mokymąsi taip atsipalaidavo, aptingo, tai pastoviai turi priminti, kad eitų užklasinio knygą skaityti ir įsigudrino, kad galima per kontrolinius atsiveresti , pažiūrėti. .tai negalim jos jokiais būdais be kontrolės palikti. Aišku glėbis pagyrimų mūsų mokytojai, nes valdo ji puikiai mokymosi procesą, nėra jokių plepalų, kas neklauso ,gauna papildomo darbo. Kai baigaisi pamokos, namų darbus paruošti ir atsiųsti atgal vaikai turi per 2 val.
Atsakyti
QUOTE(SeaWave @ 2021 02 21, 17:01)
Sveikos, na ir išsiplėtėt su mokslais.
Aš pati anglų k. mokinu. Nuo vaikystės mokytoja norėjau būt. Myliu savo darbą. Stengiuos kuo kokybiškiau mokyt tiek mokykloj, tiek papildomus mokinius, suaugusius ir paauglius namie. Niekad nedėjau nei vieno skelbimo, o mokinių visų neaprėpiu kiek norinčių yra mokytis. Vykdau Erasmus projektus, vykstam į užsienį su mokiniais. Man truputį skaudu, kai taip ant mokytojų "stumia".
Manau kiekvienas mokinys ateina pasisemti  žinių su skirtingu indu. Baigiau ne pedagoginį. Taip, visokių mokytojų yra, ir tų kurie kenčia savo darbe ir kurie laimingi tuo, ką daro.
Tikrai sunkiau mokyti(s) nuotoliniu, nes mokiniai net kompiuterinius žaidimus žaidžia per pamokas kituose įrenginiuose, visko būna smile.gif.
Linkiu, kad greičiau grįžtume į normalų ugdymą  4u.gif
Peace smile.gif

SeaWave tokiu kaip jus mažuma. Labai geras pastebėjimas dėl mokinių, man universitete lengviau, visi turi būt kameras įsijunge, jei nesilaiko rektoriaus įsakymo vienu paspaudimu išmest galiu iš paskaitos. Ko pavasarį tik nemačiau, ir plikų siknu, ir rūke prie stalo paskaitos klausydami ir ko nedarė. Vaikų tai tikrai nemažai žaidimus žaidžiančių, tik neretai tėvai nežino ką jie daro 🙈🥴😁
Atsakyti
Tikrai taip.. ir žaidimą įsijungia, ir YouTube muziką pasileidžia.. Kalbi kalbi, kad pamokų metu jokių pašalinių veiksmų.. o ką daryti kai patys su vyru susitikimuose, darbus dirbam, neįmanoma sėdėti dar ir per pamokas su vaikais..
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 21, 17:15)
Bet jau apie Saulės gimnazija negaliu pasakyt ne vieno gero žodžio.. Patyčios, vaikai kas daugiau pinigų atsineš, geresniais rūbais aprirengs ir su prabangesne masina atvažiuos... Va pažįstamos sūnus net su trulu iš pakaunes važiuodavo į mokyklą nes vaikai tyčiojasi kad motina su kabluku atveža, nors ir tik metu senumo.
O mokytojai tikrai tingi dirbt, ne visi, bet dalis, lygiai taip kaip ir dėstytojai... Kol padengines jų spragas korepetitorius, taip ir suksimes užburtam rate..

Apie "Saulę" mano visiskai priešingi atsiliepimai, perejom is kitos gimnazijos, 4 metus vazinejo is rajono, bet pasikeite mano vaikas neatpazystamai, atsirado motyvacija, budavo patys varom miegot, nu buk gera nebesimokink, aisku mokytoju buvo ir geresniu ir prastesniu, bet daug uzimtumo, patiko, kaip vadovybe komunikuodavo su tevais, ugde savarankiskuma. Klase nebuvo ju draugiskai, bet kadangi daug srautiniu pamoku, labiau bendraudavo su kitu klasiu mokiniias. Kai baige 12 klase, pasake mazesnei sesei, noreciau,kad ir tu cia kada nors pasimokintum, nes ziauriai faina mokykla. Maniske nei prie fyfu, nei prie moksliuku, viska ka pasiekia, tai dideliu darbu 4u.gif O jei vaikas laimingas, tai ko daugiau tevams reikia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 21 vasario 2021 - 20:08
JMD, neturiu aš tų batų. 4u.gif
Atsakyti
Kažin kaip Columbia dydžiai berniukų XL, maždaug kokiam ūgiui, gal kas turi?
Šitą žiūriu
https://www.columbia...3855227033.html
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 21, 20:07)
JMD, neturiu aš tų batų.  4u.gif

O kokius turi? biggrin.gif noriu gražių aukštakulnių, tik nenoriu be proto aukštų.
Atsakyti
HM -20 ir -10 proc ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 vasario 2021 - 20:27
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 21:14)
O kokius turi?  biggrin.gif noriu gražių aukštakulnių, tik nenoriu be proto aukštų.

biggrin.gif
Turiu Vaneli 8cm. ir Rockport 7.5cm.
Nėra kada apsiauti unsure.gif
11dydis.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 21 vasario 2021 - 20:33
QUOTE(*Kamelija* @ 2021 02 21, 21:08)
Kažin kaip Columbia dydžiai berniukų XL, maždaug kokiam ūgiui, gal kas turi?
Šitą žiūriu
https://www.columbia...3855227033.html

Jaučiu, kad 170.

Gražuoliai į darbą, kas turi dar tą prabangą eiti į darbą https://www.karllage...5EJPWDQiTZn0d2k
Atsakyti