Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ir man REIKIA tų Bldwin odinių kelnių 28 dydio ( gali būti ir 29)
Spygli, manęs tu nenervuok😆. Prirodo visokių daigtų, po to prarandi ramybę ir sveiką protą, tai kremai, tai vitaminai...
Vakar save apsidovanojau už vaikų gerą mokymąsi Puredistance Rubikona, turbūt patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 24 vasario 2021 - 10:36
QUOTE(linamog @ 2021 02 24, 09:51)
Matau, Rack turi ja pardavime, galim bandyt dar karta

Bandom, einu kurpt uzsakymo
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2021 02 24, 09:41)
Kokį rekomenduotumėt kombinzoną pavasariui visiškai neperšlampantį pusantrų metukų panelei?  ax.gif

HM ir Lindex turi tokius pavasarinius/rudeninius. Mums labai "ėjo" HM arba Lindex kombi kelnės neperšlampamos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 11:37)
HM ir Lindex turi tokius pavasarinius/rudeninius. Mums labai "ėjo" HM arba Lindex kombi kelnės neperšlampamos.

Dar Decathlone užmesčiau akį
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2021 02 24, 11:36)
Spygli, manęs tu nenervuok😆. Prirodo visokių daigtų, po to prarandi ramybę ir sveiką protą, tai kremai, tai vitaminai...
Vakar save apsidovanojau už vaikų gerą mokymąsi Puredistance Rubikona, turbūt patinka...

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2021 02 24, 10:36)

wub.gif wub.gif wub.gif Kokie jie geri wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Jei kam netiktų tos Bldwin odinės kelnės 29 dydio ( gali būti ir 30) parašykit a.ž. neliko kai pirkot  :cray:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozaikaa: 24 vasario 2021 - 10:58
Atpigo kelnės, junkitės 4u.gif

https://www.anntaylo...ectedColor=7413
Atsakyti

O kokia gera įdėja, man irgi reikia dovanos kad antra karta baigiu mokyklą ir už 3 klasės kartojimą :bis  :bis 

maža dovanėlė, su odinėm kelnėm, kvepaliukais, kašmyru ir dar Jes crossbodis kaip 'komplimentas'

dar kažkas skanaus ir 0 kaloriju( skystas arba kietas, jau nesvarbu🤣🤣)

Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2021 02 24, 11:14)

Imkite kas nors mano kelnes, M dydį ax.gif Keisčiausi i L, nes labai mielos wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jungiuos - pagaliau sulaukiau smile.gif ačiū, kad užrodėt 4u.gif

QUOTE(Redaga @ 2021 02 24, 11:14)

Atsakyti
Merginos, o Helly hansen striukės nemazintos? unsure.gif nusiunčiau S, bet radau atsiliepimą, kad su 34C M dydis per krūtinę mažokas blink.gif
https://www.nordstro...0215?color=NAVY
Atsakyti