Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 02 24, 07:32)
Kad nelabai skirtingos 😁

ir net labai
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2021 02 23, 21:07)
Carlin, puikiai bigsmile.gif Turėsiu minty, kad to paties dydžio esam biggrin.gif</p>
<p>Bijojau, kad vis tiek kažkas neguls gerai tų kelnių, bet visus lūkesčius pranoko, nesu turėjus labiau tinkančių odinių kelnių. Mano taip pat 26 dydis.</p>
<p> </p>
<p>Spygliau, labai ačiū už užrodymą  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Apskritai, aš pastaruoju metu tiek gerų dalykų nusiperku remdamasi šios temos rekomendacijomis, pvz. Coach crossbody Jes, kur daug kas rudenį pirko, dabar mano pagrindinė, neatsidžiaugiu. Taip kad dalinkitės pirkiniais ir rekomenduokit toliau  4u.gif</p>

aš irgi bijojau ir dėl ilgio, ir dėl liemens. Bet gerai sakot, pirmos odinės, kurios tobulai krenta ir nereikia nieko taisyt wub.gif

Coach crossbodis irgi mano mylimiausias biggrin.gif toks nedidukas, bet toks talpus. Nemėgstu mažų rankinių, bet šis pats tas.

QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 23, 21:31)
kaip graziai atrodo  wub.gif  bet kaip as pavydziu kelniu tokio ilgio  unsure.gif

man dažniausiai visos per ilgos būna biggrin.gif Genetic odines trumpinau ir vis tiek nėra tokio kritimo, kaip turėtų būti. O va šios labai gerai, nei trumpinti reikia, nei keliai ne vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 21:42)

Bet iš tiesų jis visai gerai, gražiai atrodo.

Dydis 26.

Labai super wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 06:02)
Neaiskink. Ar tu zinai, kad man bldwn tamsios maikes neatsius? Pikc esu.

Pirko viena pirkeja amazon kazkuria is ju
Atsakyti

Helmut lang Juodi dzinsai  uz 30$, 29 d.

https://www.nordstro...-pants/n3308889

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 19:30)
Man irgi, bet į tą pusę mane kažkiek paneša Chopardo kašmyras ir tie https://www.fragrant...rfum-31288.html

šie silk net nematyti bigsmile.gif o kašmyras man kitoks, bet aš jį senokai uosčius. Balenciagos dar turiu likutį, bet dažniau pauostau nei pasikvėpinu, gaila naudot unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2021 02 23, 20:59)
Blakėm kvepia  biggrin.gif

net nežinojau, kad jos kvepia, o pasirodo dar ir taip gerai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 02 24, 09:06)
vartotojo įkelta nuotrauka
Pirko viena pirkeja amazon kazkuria is ju

Reiks tikrint

Neeeeerr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 24 vasario 2021 - 09:41
Kokį rekomenduotumėt kombinzoną pavasariui visiškai neperšlampantį pusantrų metukų panelei? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 09:35)
Reiks tikrint

Neeeeerr

Matau, Rack turi ja pardavime, galim bandyt dar karta
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2021 02 24, 10:41)
Kokį rekomenduotumėt kombinzoną pavasariui visiškai neperšlampantį pusantrų metukų panelei?  ax.gif

Šiam pavasariui? Nes kol ateis, gali nebereikėti unsure.gif
Atsakyti
aciu uz siuntini komandai 4u.gif , noriu pasiteirauti ar dar bus vasario 5 d. saskaitu?
Atsakyti
GAP, GAP FACTORY, OLD NAVY renkasi su Cash, bus apie 39-40% nuolaida nuo raudonu kainu, cash su puslapio kodais nesisumuoja
Atsakyti