Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

UNIQLO nedaug truksta iki free shipo
https://www.uniqlo.c...82O2JE6hGzKPSVQ
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 02 24, 16:47)
apsurdas, vaikais sedi toliau namie, mano atejo sako mama tai dar mes uzdaryti, noriu i mokykla. Viskas pratesta iki kovo 15 ir atlaisvino savivaldybe, na kas is rajonu i ta miesta gali atvaryt. Ir kai supratau lauke kaukiu nereikia. opats karantina iki 31 d. rolleyes.gif

Daugiau viskas kai buvo  blink.gif

kad ir kaip man nusibodo, bet o ką daryt,
situacija nėra mūsų iš pačių geriausių..

Palyginimui Anglijoje visiška karantino pabaiga įvardijama birželio 21d., su sąlyga, kad viskas pagal planą su vakcinacija.
Apsikirpt bus galima nu balandžio 12d., pasikviest svečių nuo gegužės 17.
Vaikai grįš į mokyklas nuo kovo 8, jei sutiks testuotis du kartus per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 12:32)
Ir aš  biggrin.gif

___

Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti  angel_sadangel.gif Kas su manim iki vasaros stoja į kovą su -5 kg? biggrin.gif

koks pradinis svoris? smile.gifsmile.gif smile.gif
Aš per mėnesį numečiau 1-1,5 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 16:44)
Ir pas mane guli krūvelė Jcrew tippi megztukų XXS dydžio.  Dukra spalvotų nenešioja, tai taip ir liūdi jie. Teks draugei išvežt visus. Pažiūriu į juos ir nesuprantu, kaip tilpdavau ir net neaptempti būdavo biggrin.gif

aš tai save guodžiu, kad kai metų ne niolika, tai natūralu, kad tos gyvenimo patirties šiek tiek ir ant šonų užsideda.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 24, 16:55)
UNIQLO nedaug truksta iki free shipo
https://www.uniqlo.c...82O2JE6hGzKPSVQ

nupirkot ar dar galiu siųsti?
Atsakyti

Pagal mane, tai atitinka, mano nešiojamas ddydis s, loft, jcrew factory xs, su 96cm per klubus, S dydis geras, neveržia niekur, xs jau būtų kaip skinny, o m per liemenį būtų didelės. Liemuo ant gumos. Ant greitųjų užsivilkau, nieko nederinau, avalynė po ranka tokia pakliuvo, nes neseniai gautos. Sorry, betvarkę maskavau biskį. :D [url=http://www.radikal.ru]bb980aae6b74.jpg[/URL]

Ačiū :) Liuk atrodo :D​ 

Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 13:41)
Aš! Bent -5 kg labai norėčiau, 7 kg būt išvis super🙃 Ale kaip tą įgyvendint, kol kas neturiu fantazijos biggrin.gif  tongue.gif Faktas, kad reik nustot ėst, bet KAAAAAIIIIIPPP🙈🙈🙈

na aš nusistačiau nuo kada pradedu ir pradėjau- pirmą kartą gyvenime laikausi dietos: negeriu kavos, žalios/juodos arbatos, vyno , tik vanduo ir žolelių arbata, jokių pieno produktų, jokių miltinių patiekalų, cukraus, jokių riebalų išskyrus alyvuogių aliejų. Laikausi jau geras mėnuo, kažkokio labai didelio lengvumo pojūčio ar sveikatos pagerėjimo- nepajaučiau, tik pirmą savaitę siaubinga migrena buvo, gal kad organizmas negavo savo kofeino dozės, nes būdavo 3-4 puodeliai į dieną. Vaikštau irgi, ne kiekvieną dieną, nes kartais per darbą neišeinu, pasportuoju į savaitę 2-3 kartus.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 24, 17:23)
na aš nusistačiau nuo kada pradedu ir pradėjau- pirmą kartą gyvenime laikausi dietos: negeriu kavos, žalios/juodos arbatos, vyno , tik vanduo ir žolelių arbata, jokių pieno produktų, jokių miltinių patiekalų, cukraus, jokių riebalų išskyrus alyvuogių aliejų. Laikausi jau geras mėnuo, kažkokio labai didelio lengvumo pojūčio ar sveikatos pagerėjimo- nepajaučiau, tik pirmą savaitę siaubinga migrena buvo, gal kad organizmas negavo savo kofeino dozės, nes būdavo 3-4 puodeliai į dieną. Vaikštau irgi, ne kiekvieną dieną, nes kartais per darbą neišeinu, pasportuoju į savaitę 2-3 kartus.

čia kankynė biggrin.gif gyvenimas nebetenka spalvų ir malonumų biggrin.gif

aš sausio mėn. susiėmiau, liepiau treneriui sudaryt mitybos planą. Esmė skaičiuoti kalorijas. Geriu kavą, savaitgaliais vyną, užkandu kokio sūrio, gyvenimas spalvų neprarado. Svoris šiek tiek pakrito.
dabar tik svarstyklės sugedo biggrin.gif nežinau kokias pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 18:27)
čia kankynė biggrin.gif gyvenimas nebetenka spalvų ir malonumų biggrin.gif

aš sausio mėn. susiėmiau, liepiau treneriui sudaryt mitybos planą. Esmė skaičiuoti kalorijas. Geriu kavą, savaitgaliais vyną, užkandu kokio sūrio, gyvenimas spalvų neprarado. Svoris šiek tiek pakrito.
dabar tik svarstyklės sugedo  biggrin.gif  nežinau kokias pirkti.

Bet čia jau labai mažos nuodėmės.

Vat kai aš suvokiau, kad tos stirnos (kaip Carlin) irgi nevalgo bele kiek, atsivėrė akys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 vasario 2021 - 17:49
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 15:44)
Ir pas mane guli krūvelė Jcrew tippi megztukų XXS dydžio.  Dukra spalvotų nenešioja, tai taip ir liūdi jie. Teks draugei išvežt visus. Pažiūriu į juos ir nesuprantu, kaip tilpdavau ir net neaptempti būdavo biggrin.gif

as nescia budama xxs vistini nesiojau biggrin.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 24, 16:56)
kad ir kaip man nusibodo, bet o ką daryt,
situacija nėra mūsų iš pačių geriausių..

Palyginimui Anglijoje visiška karantino pabaiga įvardijama birželio 21d., su sąlyga, kad viskas pagal planą su vakcinacija.
Apsikirpt bus galima nu balandžio 12d., pasikviest svečių nuo gegužės 17.
Vaikai grįš į mokyklas nuo kovo 8, jei sutiks testuotis du kartus per savaitę.

as sutikciau 2x per diena testuotis, kad tik mokyklas atidarytų unsure.gif
Atsakyti
Carlin galima trenerio kontaktus del mitybos plano?
kiek ju daug visu yra kurie/kurios sudarineja tai bijau saut ant bet ko:)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 22:42)

o kiek per klubus?

ir AT tos kelnes su kokiais klubais XS tinka?
Atsakyti