UNIQLO nedaug truksta iki free shipo
https://www.uniqlo.c...82O2JE6hGzKPSVQ
QUOTE(kriisti @ 2021 02 24, 16:47)
apsurdas, vaikais sedi toliau namie, mano atejo sako mama tai dar mes uzdaryti, noriu i mokykla. Viskas pratesta iki kovo 15 ir atlaisvino savivaldybe, na kas is rajonu i ta miesta gali atvaryt. Ir kai supratau lauke kaukiu nereikia. opats karantina iki 31 d. 
Daugiau viskas kai buvo

Daugiau viskas kai buvo

kad ir kaip man nusibodo, bet o ką daryt,
situacija nėra mūsų iš pačių geriausių..
Palyginimui Anglijoje visiška karantino pabaiga įvardijama birželio 21d., su sąlyga, kad viskas pagal planą su vakcinacija.
Apsikirpt bus galima nu balandžio 12d., pasikviest svečių nuo gegužės 17.
Vaikai grįš į mokyklas nuo kovo 8, jei sutiks testuotis du kartus per savaitę.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 12:32)
Ir aš 
___
Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti
Kas su manim iki vasaros stoja į kovą su -5 kg? 

___
Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti

koks pradinis svoris?

Aš per mėnesį numečiau 1-1,5 kg

QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 16:44)
Ir pas mane guli krūvelė Jcrew tippi megztukų XXS dydžio. Dukra spalvotų nenešioja, tai taip ir liūdi jie. Teks draugei išvežt visus. Pažiūriu į juos ir nesuprantu, kaip tilpdavau ir net neaptempti būdavo 

aš tai save guodžiu, kad kai metų ne niolika, tai natūralu, kad tos gyvenimo patirties šiek tiek ir ant šonų užsideda.
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 24, 16:55)
nupirkot ar dar galiu siųsti?
Pagal mane, tai atitinka, mano nešiojamas ddydis s, loft, jcrew factory xs, su 96cm per klubus, S dydis geras, neveržia niekur, xs jau būtų kaip skinny, o m per liemenį būtų didelės. Liemuo ant gumos. Ant greitųjų užsivilkau, nieko nederinau, avalynė po ranka tokia pakliuvo, nes neseniai gautos. Sorry, betvarkę maskavau biskį.
[url=http://www.radikal.ru]
[/URL]
Ačiū Liuk atrodo
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 13:41)
Aš! Bent -5 kg labai norėčiau, 7 kg būt išvis super🙃 Ale kaip tą įgyvendint, kol kas neturiu fantazijos
Faktas, kad reik nustot ėst, bet KAAAAAIIIIIPPP🙈🙈🙈

na aš nusistačiau nuo kada pradedu ir pradėjau- pirmą kartą gyvenime laikausi dietos: negeriu kavos, žalios/juodos arbatos, vyno , tik vanduo ir žolelių arbata, jokių pieno produktų, jokių miltinių patiekalų, cukraus, jokių riebalų išskyrus alyvuogių aliejų. Laikausi jau geras mėnuo, kažkokio labai didelio lengvumo pojūčio ar sveikatos pagerėjimo- nepajaučiau, tik pirmą savaitę siaubinga migrena buvo, gal kad organizmas negavo savo kofeino dozės, nes būdavo 3-4 puodeliai į dieną. Vaikštau irgi, ne kiekvieną dieną, nes kartais per darbą neišeinu, pasportuoju į savaitę 2-3 kartus.
QUOTE(regal @ 2021 02 24, 17:23)
na aš nusistačiau nuo kada pradedu ir pradėjau- pirmą kartą gyvenime laikausi dietos: negeriu kavos, žalios/juodos arbatos, vyno , tik vanduo ir žolelių arbata, jokių pieno produktų, jokių miltinių patiekalų, cukraus, jokių riebalų išskyrus alyvuogių aliejų. Laikausi jau geras mėnuo, kažkokio labai didelio lengvumo pojūčio ar sveikatos pagerėjimo- nepajaučiau, tik pirmą savaitę siaubinga migrena buvo, gal kad organizmas negavo savo kofeino dozės, nes būdavo 3-4 puodeliai į dieną. Vaikštau irgi, ne kiekvieną dieną, nes kartais per darbą neišeinu, pasportuoju į savaitę 2-3 kartus.
čia kankynė

aš sausio mėn. susiėmiau, liepiau treneriui sudaryt mitybos planą. Esmė skaičiuoti kalorijas. Geriu kavą, savaitgaliais vyną, užkandu kokio sūrio, gyvenimas spalvų neprarado. Svoris šiek tiek pakrito.
dabar tik svarstyklės sugedo

QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 18:27)
čia kankynė
gyvenimas nebetenka spalvų ir malonumų 
aš sausio mėn. susiėmiau, liepiau treneriui sudaryt mitybos planą. Esmė skaičiuoti kalorijas. Geriu kavą, savaitgaliais vyną, užkandu kokio sūrio, gyvenimas spalvų neprarado. Svoris šiek tiek pakrito.
nežinau kokias pirkti.

Bet čia jau labai mažos nuodėmės.
Vat kai aš suvokiau, kad tos stirnos (kaip Carlin) irgi nevalgo bele kiek, atsivėrė akys.
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 15:44)
Ir pas mane guli krūvelė Jcrew tippi megztukų XXS dydžio. Dukra spalvotų nenešioja, tai taip ir liūdi jie. Teks draugei išvežt visus. Pažiūriu į juos ir nesuprantu, kaip tilpdavau ir net neaptempti būdavo 

as nescia budama xxs vistini nesiojau

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 24, 16:56)
kad ir kaip man nusibodo, bet o ką daryt,
Palyginimui Anglijoje visiška karantino pabaiga įvardijama birželio 21d., su sąlyga, kad viskas pagal planą su vakcinacija.
as sutikciau 2x per diena testuotis, kad tik mokyklas atidarytų

QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 22:42)
Dydis 26.
o kiek per klubus?
ir AT tos kelnes su kokiais klubais XS tinka?