Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 22:01)
Nu *** nereikėtų tikėtis, kad gausi visą kompleksinį gydymą ir deguonį jei prireiks į viešbučio kambarį  biggrin.gif
Iš sirgusių kolegų buvo ir tokių, kur ne vieną savaitę ligoninėj praleido, sveiki, stiprūs žmonės. Sako, tokio š niekam nelinkėtų.

Mano dukterėčia reanimalotogė, visko matė, bet ji vyko atostogaut. Ir tie medikai skirtingai žiūri. O kaip yra teisingai - niekas nežino.
Atsakyti
Skiepas apsaugo nuo sunkių ligos formų, tik tiek. Visa kita tik interpretacijos. Lyg daugiau atsiranda kalbų apie tai, kad vistik skiepyti kitų neužkrečia, bet dar per mažai laiko, nėra garantijų.
Atsakyti
Galiu tik patikinti iš savo patirties - kol nesusirgsi nesužinosi kaip sirgsi. Daugiau nebenoriu. Ir neįsivaizduoju jei vėl susirgčiau. Neišgyvenčiau.

Atostogų žiauriai noriu. Vis kiša Maldyvų foto visur.. Man daug nereiktų. Kroatijoje ant jūros kranto.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:26)
Mano dukterėčia reanimalotogė, visko matė, bet ji vyko atostogaut. Ir tie medikai skirtingai žiūri. O kaip yra teisingai - niekas nežino.

mes visi skiepyti arba persirgę, nereik lygint.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 05, 22:24)
Ar ne po pirmo skiepo jie susirgo, jeo apie tuos pacius kalbame. Tik po antros vakcinos įgyjamas imunitetas.

Kur prieš kelias savaitės - po antro skiepo. Ir dafiga praėjus laiko. Bet, jei ne skiepas, gal jau būtų pašaukti į viršų. O dabar - tik įdomių klausimų sukelia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 22:27)
mes visi skiepyti arba persirgę, nereik lygint.

Maniškę tik užvakar pirmu skiepu. Nes buvo rezidentė Kaune, dabar jau Santaruose gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 21:30

Ar ne po pirmo skiepo jie susirgo, jeo apie tuos pacius kalbame. Tik po antros vakcinos įgyjamas imunitetas.
Aš tai sakyčiau, visi tie, kurie nesilaikydami nustatyto karantino suserga ar turi būti izoliacijoje neturėtų gauti jokių nedarbingumo išmokų ir už gydymą turėtų susimokėti patys.

Bet taip ir yra. Niekas neuzsikrecia siaip sau. Tie kurie saziningai laikesi karantino-nezinau ne vieno kuris susirgo.

Dauguma ejo i darbus nors puikiai gali dirbti is namu, mano darbdavys griestai ta uzdraudes pvz. Va atvaziavo suns veiseja, prasirgo visa seima nes per kaledas nesilaike jokiu karantinu, privaziavo sveciu, gyvena vienkiemyje. Arba tie patys seneliu namai. Ligos zidiniai. Drauges tevai dirba, gavo viena kauke ir viena kostiuma per pirma karantina-daugiau jokiu apsisaugijimo priemoniu. Puse pazystamu prasirge ir nera dare jokiu testu as jau net nekalbu apie saves izoliavima. Pasitvirtino veliau pasidare antikunius. 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:29)

Maniškę tik užvakar pirmu skiepu.

reanimatologę? pirmu? vakar? blink.gif trūksta duomenų, kažką nutylit.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 22:30)
reanimatologę? pirmu? vakar?  blink.gif trūksta duomenų, kažką nutylit.

Parašiau, kad rezindentė BUVO.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 20:46)
Gaus  4u.gif daug priklauso nuo to, kiek poliklinikos teritorijoj kokio amžiaus žmonių ir kiek sutinka skiepytis. Mamos brolis jaunesnis, bet jau anos sav. pradžioj paskiepytas.  Šiaip atrodo poliklinikos gauna įvairių vakcinų, tetą šiandien Moderna paskiepijo. Juda reikalai.

O pasirodo tėvukas pirmadienį gaus skiepą! bigsmile.gif Mamytė jaunesnė, tai dar lukters smile.gif bet smagu, kad jau juda procesai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:31)
Parašiau, kad rezindentė BUVO.

Pas mus skiepijo visus, rezidentus, savanorius, Santaroj neskiepyti turbūt liko tik neseniai persirgę ir gal kažkiek antivakserių biggrin.gif ir rezidentūra paprastai baigiasi vasarą hmm.gif o skiepija nuo gruodžio pabaigos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 05 kovo 2021 - 21:39
O antikūnių testą prieš skiepą visiems daro? Kiek girdėjau turėtų. Jei žmogus be simptomų persirgo ir testas parodo, kad turi reikiamą kiekį antikūnių- tų neskiepyja. Čia man taip seselė sakė, jos situacija tokia buvo ir neskiepijo jos.
Atsakyti

Arba atsidarykit instagrama, na dabar jau leido bet atsidarai ir zek bureliais mina dviracius, begioja, koks kam karantinas  :D o tu sedi namie 3 menesiai tarp 4 sienu ir pagrindinis pasnekovas ir mano kolega antri metai yra mano suo  :hmm: o didziausia pramoga nueit su juo i miska.

Atsakyti