Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 20:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72795597" data-time="<a href="> O gydytis Egipte nebaisu?</blockquote> Jei pas juos uzsikreti, gauni pilna medicinine prieziura ir apgyvendinima menesiui. Bet siaip kaukes. Jei dezinfekuosi rankas ir saziningai nesiosi, maza tikimybe kad susirgsi. Jei elgsies atsakingai, manau kad bus viskas ok smile.gif
<p>o beto skiepas taves neapsaugo nuo susigrimo gi. Uzsikresti vis tiek gali tik neplatinsi ir sirgis lengvai.</p>

Kur jau kur bet Egipto ligoninej nenoreciau gulet 🤣

QUOTE(kriisti @ 2021 03 05, 21:05)
Nu nieko sauuu bigsmile.gif pavydziu, čia tik išrintiesiem biggrin.gif paprastiem 20 tongue.gif

Na atariam pakankamai. Dar galetu pensija 40 ies but

QUOTE(regal @ 2021 03 05, 21:24)
Ar ne po pirmo skiepo jie susirgo, jeo apie tuos pacius kalbame. Tik po antros vakcinos įgyjamas imunitetas.
Aš tai sakyčiau, visi tie, kurie nesilaikydami nustatyto karantino  suserga ar turi būti izoliacijoje neturėtų gauti jokių nedarbingumo išmokų ir už gydymą turėtų susimokėti patys.

Po antro...

Pazistama serga covidu trecia karta. Ziauriai nesekmingas zmogus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 kovo 2021 - 21:46
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 21:30)
Bet taip ir yra. Niekas neuzsikrecia siaip sau.

Ane? Mūsų aplinkoje žmogus mirė nuėjęs 15 min į Maximą nusipirkt maisto.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 22:38)
Pas mus skiepijo visus, rezidentus, savanorius, Santaroj neskiepyti turbūt liko tik neseniai persirgę ir gal kažkiek antivakserių  biggrin.gif ir rezidentūra paprastai baigiasi vasarą  hmm.gif o skiepija nuo gruodžio pabaigos  ax.gif

Todėl, kad buvo dekrete biggrin.gif Gruodį baigė, išvarė atostogų (nes kitaip nenusišviestų bele kiek) ir dabar dirba. Užtenka duomenų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 21:41
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 21:39)
<p>Arba atsidarykit instagrama, na dabar jau leido bet atsidarai ir zek bureliais mina dviracius, begioja, koks kam karantinas  biggrin.gif o tu sedi namie 3 menesiai tarp 4 sienu ir pagrindinis pasnekovas ir mano kolega antri metai yra mano suo  hmm.gif o didziausia pramoga nueit su juo i miska.</p>

Tai čia jau pakankamas argumentas, ane? Įsiskaudinau, kad kiti nesilaiko, tai ir aš pavarysiu, nes kitaip apsiverksiu biggrin.gif Aš geriau ligoninės el. sistemą atsidarysiu, ne instagramą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 05, 22:40)
Ane? Mūsų aplinkoje žmogus mirė nuėjęs 15 min į Maximą nusipirkt maisto.

Tik nuo Covid19? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:41)
Todėl, kad buvo dekrete biggrin.gif Gruodį baigė, išvarė atostogų (nes kitaip nenusišviestų bele kiek) ir dabar dirba. Užtenka duomenų? biggrin.gif

Nu dabar nors sueina galai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 21:43)
Mamikei vasarį suėjo 68. Gydytoja paskambino. Sakė Astra Zeneca skiepys.

Mano mama nenori skiepytis Astra Zeneca vakcina unsure.gif , jei bus kita sako eis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:43)
Tik nuo Covid19? blink.gif

Nebūkim naivūs, kad mirštama ar tampama klipata tik jei turi krūvą gretutinių ligų. Ner taip, deja. Suprantu, kad nuvargus norisi užsiimt paguoda ir saviapgaule, bet realybėje nuo to saugiau gyvent nepasidaro.
Atsakyti
Jūs į oro uostos ir pilnus lėktuvus iš Vilniaus pažiekit, tada pasiskaudinsit ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 03 05, 21:44)
Mano mama nenori skiepytis Astra Zeneca vakcina unsure.gif , jei bus kita sako eis.

Labai prasta farmacijos kompanijų komunikacija unsure.gif duok mamai paskaityt https://www.lrt.lt/n...ca-atveju-pirma
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 03 05, 21:44)

Sputniku? biggrin.gif dabar tiek aplink nesąmonių.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 22:45)
Nebūkim naivūs, kad mirštama ar tampama klipata tik jei turi krūvą gretutinių ligų. Ner taip, deja. Suprantu, kad nuvargus norisi užsiimt paguoda ir saviapgaule, bet realybėje nuo to saugiau gyvent nepasidaro.

Bet absoliuti dauguma - taip.
O išimtys visada yra. O kiek nuo maliarijos, nuo gripo, nuo vėžio ir pan... Aj, užvedžiau aš čia temą apie atostogas, labiau pasvaičiot, o vat prašau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 21:48