Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:46)
Jūs į oro uostos ir pilnus lėktuvus iš Vilniaus pažiekit, tada pasiskaudinsit ne taip biggrin.gif

Draugės mama šiuo metu dėl to š ligoninėj, kažkaip man tos kelionės atrodo mažiausia problema.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="72795634"
Bet taip ir yra. Niekas neuzsikrecia siaip sau. Tie kurie saziningai laikesi karantino-nezinau ne vieno kuris susirgo.<

Drįsčiau nesutikti, žinau ne vieną, susirgusį/užsikrėtusį “šiaip sau”, neaišku nuo ko, griežtai besilaikiusį karantino reikalavimų ir higienos, ir žinau neužsikrėtusių, kur iš esmės tikrai turėjo užsikrėst dėl artimo kontakto. Tad, nežinomųjų daug, optimizmas labai gerai, bet atsargumo reikia labai ir labai paisyti.
Gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 22:41)
Tai čia jau pakankamas argumentas, ane? Įsiskaudinau, kad kiti nesilaiko, tai ir aš pavarysiu, nes kitaip apsiverksiu  biggrin.gif  Aš geriau ligoninės el. sistemą atsidarysiu, ne instagramą  biggrin.gif

Man tai keista toks arsus jusu puolimas , jei jau nesutinka Jusu nuomone su kito. ir jei jau kazkas pasako, kad covidas nera toks jau pavojingas, kaip piesia tv ir visi kanalai . unsure.gif unsure.gif
jei zmogus issake savo nuomone, per kelis puslapius kisate savo unsure.gif
pamenu jau RIJADA buvot uzsipuolusi, nuo to sykio ja retai bematau..

kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir sitoks arsus tiesos sakymas ir neduok dieve , zmogus nesutinka skiepintis .amen...
nuo tokio grudimo per gerkle ta vakcina ir visa info, zmones net suabejoja viskuom ir atsisako net skiepintis... ax.gif ax.gif :

PEACE mirksiukas.gif
Atsakyti

As neisiskaudinau  :huh2: as esu suauges zmogus, zinau rizika bet didesnes rizikos skristi atostogu i sali kurioje siaip ar taip laika leisiu pagrinde lauke ant vandens o ne parduotuvese nematau negu kaip kazkas sake nueiti i Maksima bandeliu. 

Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2021 03 05, 21:49)
Man tai keista toks arsus jusu puolimas , jei jau nesutinka Jusu nuomone su kito. ir jei jau kazkas pasako, kad covidas nera toks jau pavojingas, kaip piesia tv ir visi kanalai .  unsure.gif  unsure.gif
jei zmogus issake savo nuomone, per kelis puslapius kisate savo  unsure.gif
pamenu jau RIJADA buvot uzsipuolusi, nuo to sykio ja retai bematau..

kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir sitoks arsus tiesos sakymas ir neduok dieve , zmogus nesutinka skiepintis .amen...
nuo tokio grudimo per gerkle ta vakcina ir visa info, zmones net suabejoja viskuom ir atsisako net skiepintis... ax.gif  ax.gif  :

PEACE  mirksiukas.gif

Tai, kas jums yra nuomonė, man yra profesija. Aišku, vieta temai greičiauisiai netinkama, bet kalbu apie tai, kuo gyvenu. Ok, nešiukšlinsiu. Rijada tos pačios profesinės srities žmogus, taip kad diskusijos nereik puolimu vadint. Ok, tūsinkitės, netrukdau.
Atsakyti

Kur jau kur bet Egipto ligoninej nenoreciau gulet 🤣

Nenoreciau jokioj ligoninej gulet jei atvirai, nesvarbu tai egiptas ar lietuva 😀 

Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 03 05, 20:39)
O antikūnių testą prieš skiepą visiems daro? Kiek girdėjau turėtų. Jei žmogus be simptomų persirgo ir testas parodo, kad turi reikiamą kiekį antikūnių- tų neskiepyja. Čia man taip seselė sakė, jos situacija tokia buvo ir neskiepijo jos.

bent jau medikams, tai darė, paklausiu brolienės, psichologė ji, vakar antru skiepu paskiepijo, ar jai darė.
Nedarė nei stomatologijos sklinikos adminsitratorei, nei psichologei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 05 kovo 2021 - 22:04

Mes irgi turejom netekti del kovido bet as pvz nepritariu vaiku leidimui i mokykla bet ar kas nors manes klauso? Kas antra cia verkia kaip sunku vaika mokyt namuose o kokia tikimybe kad tas vaikas parnes kovida nes kontakta turi su n zmoniu. Manau daug didesne nei kad as ji egipte parsinesiu is plezo 🤷♀Testuoja? Mes irgi testuosimes, visi isvaziuojam ir gristam su testais. Tai visiskai niekaip nesuprantu ko cia reikia taip draskytis. 

Atsakyti
https://www.nordstro...NAPHrIrkk5Gt5T0
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 21:43)
Tik nuo Covid19? blink.gif

Turėjo gretutinių ligų, bet su jomis gyveno ne vienerius metus ir jei ne covid, būtų galėjęs dar gyvent tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 22:03)
bet as pvz nepritariu vaiku leidimui i mokykla bet ar kas nors manes klauso?

Paprastai atsižvelgiama ne į nuomones, o į tyrimus. Tam tikro amžiaus vaikai (mažesni) kaip užkrato šaltinis nėra labai pavojingi, bent kol kas taip atrodo, viskas dar pakankamai šviežia. Ir šiaip, vaikams metai namie yra kiek kitoks poveikis nei suaugusiam metai be Egipto. Ne visiems tinka nuotolinis mokymas, o mokslus baigt ir toliau save gyvenime realizuot teks visiems.
Atsakyti
O kada Vilniuj 698 siunta bus dalinama? ax.gif
Atsakyti