Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

gretutinių ligų, bet su jomis gyveno ne vienerius metus ir jei ne covid, būtų galėjęs dar gyvent tiek pat.
Bet jis tikrai uzsikrete ne todel kad sedejo maldyvuose dvi savaites 😀  aisku yra baisu. Bet tiek pat baisu man yra ir cia uzsikresti. O visu baisiausia virusa nuvezti mamai. Bet apsipranti su ta baime ir bandai gyventi toliau. Neforsuoji, saugausi, vsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 05 kovo 2021 - 22:13
Kažkas ieškojo batų panašių į LV. Bikkembergai turi panašumo. Manau apie šitos firmos kokybę nereik kalbėt

https://www.bikkembergs.com/pe-en/women'...BKW0120001.html
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 05, 21:59)
bent jau medikams, tai darė, paklausiu brolienės, psichologė ji, vakar antru skiepu paskiepijo, ar jai darė.
Nedarė nei stomatologijos sklinikos adminsitratorei, nei psichologei

Mano mamą vakar skiepijo Kaune, naujoje ledo arenoje, tai pirma darė antikūnių testą, o tik paskui skiepijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2021 03 05, 22:49)
Man tai keista toks arsus jusu puolimas , jei jau nesutinka Jusu nuomone su kito. ir jei jau kazkas pasako, kad covidas nera toks jau pavojingas, kaip piesia tv ir visi kanalai .  unsure.gif  unsure.gif
jei zmogus issake savo nuomone, per kelis puslapius kisate savo  unsure.gif
pamenu jau RIJADA buvot uzsipuolusi, nuo to sykio ja retai bematau..

kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir sitoks arsus tiesos sakymas ir neduok dieve , zmogus nesutinka skiepintis .amen...
nuo tokio grudimo per gerkle ta vakcina ir visa info, zmones net suabejoja viskuom ir atsisako net skiepintis... ax.gif  ax.gif  :

PEACE  mirksiukas.gif

Visi kas dirbo /dirba tiesiogiai su tokiais ligoniais pasidaro arsūs biggrin.gif
O tiems, kas abejoja, reiktų pasavanoriauti, prasiblaivytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 05 kovo 2021 - 22:14
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 22:03)
<p>Mes irgi turejom netekti del kovido bet as pvz nepritariu vaiku leidimui i mokykla bet ar kas nors manes klauso? Kas antra cia verkia kaip sunku vaika mokyt namuose o kokia tikimybe kad tas vaikas parnes kovida nes kontakta turi su n zmoniu. Manau daug didesne nei kad as ji egipte parsinesiu is plezo 🤷♀Testuoja? Mes irgi testuosimes, visi isvaziuojam ir gristam su testais. Tai visiskai niekaip nesuprantu ko cia reikia taip draskytis. </p>

Labai patinka kai tie, kurie neturi vaikų, pradeda pasakoti apie tai, kaip sunku/nesunku vaiką mokint namuose biggrin.gif
Vaikų leidimui į mokyklą pritarė visos įmanomos komisijos, vyriausybė, savivaldybė, mokyklos bendruomenė. Ir ačiū dievui, kad nieks neklausė nuomonės tų, kurių tai neliečia.
Ir ne, vaikas neturi mokykloje kontaktų su n žmonių. O jei ir parneš, tai jis liks šeimoje, nes mes tvarkingai sėdim namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Į normalią temą- šitas megztinis puikus, seniai tokio neturėjau, visus jcrew perspjauna https://www.nordstro...5141?color=NTNL
Atsakyti

Labai patinka kai tie, kurie neturi vaikų, pradeda pasakoti apie tai, kaip sunku/nesunku vaiką mokint namuose biggrin.gif Vaikų leidimui į mokyklą pritarė visos įmanomos komisijos, vyriausybė, savivaldybė, mokyklos bendruomenė. Ir ačiū dievui, kad nieks neklausė nuomonės tų, kurių tai neliečia. Ir ne, vaikas neturi mokykloje kontaktų su n žmonių. O jei ir parneš, tai jis liks šeimoje, nes mes tvarkingai sėdim namie mirksiukas.gif
Man darbas is namu gal irgi nelabai tinka bet niekas manes neklausia ☺o gryzusi is keliones praleksiu po visur kad kuo daugiau tik virusa isnesiociau, rimtai😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 05 kovo 2021 - 22:17
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 23:10)
Kažkas ieškojo batų panašių į LV. Bikkembergai turi panašumo. Manau apie šitos firmos kokybę nereik kalbėt

Ir aš norėtau tokių bigsmile.gif O dar su medžiaga pamiksuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 22:10)

Argija ieškojo berods
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 05, 23:13)
Labai patinka kai tie, kurie neturi vaikų, pradeda pasakoti apie tai, kaip sunku/nesunku vaiką mokint namuose biggrin.gif

Visa bažnyčia tokia, arba jaunutės soc darbuotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 22:16
QUOTE(_evita_ @ 2021 03 05, 22:49)
Man tai keista toks arsus jusu puolimas , jei jau nesutinka Jusu nuomone su kito. ir jei jau kazkas pasako, kad covidas nera toks jau pavojingas, kaip piesia tv ir visi kanalai .  unsure.gif  unsure.gif
jei zmogus issake savo nuomone, per kelis puslapius kisate savo  unsure.gif
pamenu jau RIJADA buvot uzsipuolusi, nuo to sykio ja retai bematau..

kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir sitoks arsus tiesos sakymas ir neduok dieve , zmogus nesutinka skiepintis .amen...
nuo tokio grudimo per gerkle ta vakcina ir visa info, zmones net suabejoja viskuom ir atsisako net skiepintis... ax.gif  ax.gif  :

PEACE  mirksiukas.gif

SKIEPYTIS, o ne skiepintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka7: 05 kovo 2021 - 22:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 22:15)
Ir aš norėtau tokių bigsmile.gif O dar su medžiaga pamiksuoti bigsmile.gif

Man bikkembergai yra jėga. Kedus tik ką nusipirkau. Pagaliau radau juodu padu biggrin.gif neužmušami ir labai kokybiškas itališkas brandas.
Atsakyti