Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Šiaip aš labiau apie ''apsimoka-neapsimoka'' .

Usa pigiau nei pas mus. Planavau pirkti usa fizinėj parduotuvėj, bet karantinas sugriovė planus. Pirkau LT. Dar apdraudžiau už nedaug pinigų. Ausines su laidu ir be laido, pakrovėją pastatomą pirkau ideal.lt internetu. Jie patikimi, pakonsultuoja, greit pristato. Vienas trūkumas telefono - mėnesį vos neblioviau tikrąja ta žodžio prasme, nes valdymas skyrėsi nuo samsung žiauriai. Bet kai susidraugavau, nekeisčiau tikrai. Visos parduotuvės ant ekrano, ieškosi ir vartosi prekės greitai, beveik visada deda į krepšį (šiandien tiesa pastrigo ir cemper nedėjo :lol:  ), puikiai kopijuoja krepšelį, greit išsiunčia laišką mergaitėms ir t.t. Ko daugiau norėt?  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 17, 21:55)
<p>Huawei nepirkciau nes manau ju liudnas likimas. Kadangi jiem jau uzdrausta telekomunikaciju iranga prekiauti Europoje, laiko klausimas kada uzdraus ir rysio priemones. </p><p>O va samsungai visada galvojau kad geri bet pvz siandien visai nusprogo mamos samsungas. Pora metu tenaudojo, kaip tik po garantinio. Uzlagino ir daryk ka nori, perkroviau 100 kartu, nebeatsigauna. Turejau senuka iphone 4 metus, pardaviau dar veikianti. Ir dabar gailiuosi, geriau mama butu naudojus bet sake turiu beveik nauja. 
Imciau pati tik iphone. Turiu, patenkinta iki ausu. Mano 12 tas ir filmuoja fotografuoja man jis tobulai.</p><p></p>

Mano samsung galaxy s3+ man tarnavo 5 metus, s8+ tarnauja 4, kaip naujas. Nėi karto nei vienas nebuvo nei sugedęs nei užlaginęs. Dabar sakiau šitą s8+ atiduosiu mamai o pati pasiimsiu s21 ultra. Jokių obuolių biggrin.gif mno vaikas turi obuolį, ir iwatch ir mano planšė obuolinė. Planšė labsi man patink, vaiks nors samsungo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 17, 20:59)

Ir šiaip 12 akumas sąlyginai ilgai laiko, pusantros paros drąsiai gan aktyviai naudojant.



Čia tipo skaitos ilgai? unsure.gif
QUOTE(Madam V @ 2021 05 17, 21:04)
puikiai kopijuoja krepšelį, greit išsiunčia laišką mergaitėms ir t.t. Ko daugiau norėt? 

Telefonu esu pirkus kelis kartus, ant vienos rankos pirštų suskaičiuotum. Man reik kompo, didelio ekrano, kitaip ko nors nepastebėsiu ir gavus nemaloniai nustebsiu per savo žioplumą.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 17, 22:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72830352" data-time="1621276047"><div><p>Šiaip aš labiau apie ''apsimoka-neapsimoka'' .</p></div></blockquote><p>Usa pigiau nei pas mus. Planavau pirkti usa fizinėj parduotuvėj, bet karantinas sugriovė planus. Pirkau LT. Dar apdraudžiau už nedaug pinigų. Ausines su laidu ir be laido, pakrovėją pastatomą pirkau ideal.lt internetu. Jie patikimi, pakonsultuoja, greit pristato. Vienas trūkumas telefono - mėnesį vos neblioviau tikrąja ta žodžio prasme, nes valdymas skyrėsi nuo samsung žiauriai. Bet kai susidraugavau, nekeisčiau tikrai. Visos parduotuvės ant ekrano, ieškosi ir vartosi prekės greitai, beveik visada deda į krepšį (šiandien tiesa pastrigo ir cemper nedėjo lotuliukas.gif  ), puikiai kopijuoja krepšelį, greit išsiunčia laišką mergaitėms ir t.t. Ko daugiau norėt?  ax.gif </p>

Žiūrint kam reikia telefono. Man telefonas yra darbui. Perku kompu biggrin.gif telefone nuo mobilaus parašo iki nuotolinių serverių prieigų. Ir samsungas puikiai tvarkosi. Net kompą nuotoliu pasijungiu kai reik kokį doką išsikrapštyt.
Atsakyti
Dar dėmesio verti Google pixel telefai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 17, 21:09)
Dar dėmesio verti Google pixel telefai.

Gal tiek to, per durna aš tokiai egzotikai.
Atsakyti

Mano samsung galaxy s3+ man tarnavo 5 metus, s8+ tarnauja 4, kaip naujas. Nėi karto nei vienas nebuvo nei sugedęs nei užlaginęs. Dabar sakiau šitą s8+ atiduosiu mamai o pati pasiimsiu s21 ultra. Jokių obuolių biggrin.gifmno vaikas turi obuolį, ir iwatch ir mano planšė obuolinė. Planšė labsi man patink, vaiks nors samsungo biggrin.gif

Aš daug metų samsung įvairius turėjau. Tikrai ilgai tarnauja. Bet iphone kažkaip su amerika geriau draugauja. Bent man taip atrodo arba aš jau pirkimo kitą lygį pasiekiau  :hmm:  :D 

Atsakyti

Telefonu esu pirkus kelis kartus, ant vienos rankos pirštų suskaičiuotum. Man reik kompo, didelio ekrano, kitaip ko nors nepastebėsiu ir gavus nemaloniai nustebsiu per savo žioplumą.

Man irgi kompu buvo lengviau, bet dabar perku tik telefonu. Bet svarbiausia gi rezultatas  :super: 


Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 17, 22:01)
Bet 12 komplektacijoje jau nebėra kištuko  unsure.gif  Tai jokios skirtumo.

Tada gal rudenį vėl reikės Usa ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Mamika. @ 2021 05 17, 21:37)
Sveiki, gal galite parasyt koki d. pirkote ir kiek cm vidpadis  ax.gif  4u.gif

čia radau išmatavimus, bet dabar pasimečiau reiškia jei pėda 23,8 - reikia 38 Eu dydžio ax.gif

https://www.camper.c...pix-K200687-017
Atsakyti

Mergaitės, pažiūrėkit mano laišką pašte del svetimos prekės. Nenoriu ne savo gėrio :D  Išsiaiškinau, kad tikrai neužsakiau. Please, nesiųskit man. Parašiau jums dieną, nesulaukiu atsakymo  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 17, 21:18)
Man irgi kompu buvo lengviau, bet dabar perku tik telefonu. Bet svarbiausia gi rezultatas  thumbup.gif 


Aš detalių neįžiūriu telefonu biggrin.gif
Atsakyti