Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 18, 11:07)
Tai taip, čia labiau juokas buvo. Deja  biggrin.gif

Absurdas.man iš viso juokinga, sukrapšto lietuvis ant paskutinės srrijos bmw, bet parkingui jau nebeužtenka. Juokinga žiūrėt, kaip prie luminoro banko iš lvovo gatvės tešlynuose poniutės parkina naujus lexusus ar bmw o paskui su maišeliais ant kojų varo į banką per tešlynus biggrin.gif iki ašarų klykiam. Taip ir su ta iphonu isterika. Bet koks 300€ mėn atlyginimą gaunantis nori turėti iphoną. Laukia, mušasi eilėj. Valgyt už ką nėr, bet iphonas lizinginis. Kosmosas kažkoks. Kada išaugsim iš tos pakazūxos unsure.gif

Šiaip vienos tiesos niekada nebus. Vieniem tas geriau kitiem kitkas.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 11:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="REGIS" data-cid="72830649" data-time="1621325102"><div><p>Šiandien turiu galimybe pasiskiepiti su Pfizer , bet taip bijau 🙈</p></div></blockquote><p>tik pirmyn. Paskiepijo pagaliau mano mama, sake po skiepo jauciuosi geriau nei pries  biggrin.gif​ </p>

Aš vis dar miegu. Man žiauriai kraujospūdį numušė. Nepatink man tokios nesąmonės.
Atsakyti

Man labai keista, iš kur čia tas mitas apie mokamas programas iphone? unsure.gif
Už spotify premium family account moku, bet jis ir androide mokamas, nėra jokio skirtumo kur naudosi. Daugiau nesu susidūrus su jokiomis mokomomis programomis.

cia uz turini mokam, ne programeles  :unsure: juk ir uz ta pati netflixa reikia moket :)  aisku ten kiek zinau tos nuotrauku retusavimo programeles yra kai kurios mokamos bet manau yra daug mokamu ir androiduose. Bet eiliniam naudotojui be mokamu filtriuku tikrai nereiks uz nieko moket  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 10:50)
Su tavim tai iškart champagne, o paskui telefonas iš rankų barkšt  biggrin.gif

Atvaryk, duosiu visą obuolienę nuo naušnikų, laikarodžių iki pačio pirmo modelio obuolio pačiupnot, MB pakolekcionioja biggrin.gif Visa šeima tik apple pripažįsta, neįsivaizduoju kito wub.gif
Nesu kompo jungus jau n metų, viską tik telefu, net ipado nereikia, taip viskas paprasta, ypač užsakymai iš Jav biggrin.gif Turbūt vienintelis minusas, greit išsikrauna jei daug minkai.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 05 18, 10:27)
Atvaryk, duosiu visą obuolienę nuo naušnikų, laikarodžių iki pačio pirmo modelio obuolio pačiupnot, MB pakolekcionioja  biggrin.gif Visa šeima tik apple pripažįsta, neįsivaizduoju kito  wub.gif
Nesu kompo jungus jau n metų, viską tik telefu, net ipado nereikia, taip viskas paprasta, ypač užsakymai iš Jav  biggrin.gif Turbūt vienintelis minusas, greit išsikrauna jei daug minkai.

Ir akis gadina. Naušnikai mane biesina, man reik būt prie aplinkos prisijungus biggrin.gif o laikrodžiai negražūs, nebent du susimaut, su normaliu kartu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 18 gegužės 2021 - 10:35
Kažkas prašėte info apie screen time'ą į až, bet kadangi skubu, tai tikrai galima pasiskaityti internete:
https://support.appl.../en-us/HT208982
https://www.pocket-l...ow-does-it-work
Jei dar turėsite klausimų, parašykit man į až - kai galėsiu, atsakysiu. 4u.gif
Atsakyti

Absurdas.man iš viso juokinga, sukrapšto lietuvis ant paskutinės srrijos bmw, bet parkingui jau nebeužtenka. Juokinga žiūrėt, kaip prie luminoro banko iš lvovo gatvės tešlynuose poniutės parkina naujus lexusus ar bmw o paskui su maišeliais ant kojų varo į banką per tešlynus biggrin.gifiki ašarų klykiam. Taip ir su ta iphonu isterika. Bet koks 300€ mėn atlyginimą gaunantis nori turėti iphoną. Laukia, mušasi eilėj. Valgyt už ką nėr, bet iphonas lizinginis. Kosmosas kažkoks. Kada išaugsim iš tos pakazūxos unsure.gif
Aš vis dar miegu. Man žiauriai kraujospūdį numušė. Nepatink man tokios nesąmonės.

Na jusu organizmas gamina antikunius tai matyt kazkokia jo reakcija yra normali  :) 

o del parkingo, tai lengva jum kalbet kai gaunat turbut parkinga legvatinem salygom ir jums jo uztenka.  :P  as irgi dirbu konstitucijos pr ir vienam ofise parkingas 30 euru menesiui, kas yra lafa, o kitam jo isvis neturim. Tai diena toj zonoj stovet kainuoja min 10 eur, net uzdirbant 3000 euru 300 euru moketi uz parkinga mieste yra labai daug, labai. Jei imi abonenta tai 200 eur jei neklystu nuo tada kai visas aiksteles pereme uniparkas. As isvis persedau i viesaji trasporta del parkingo ipatumu toje miesto puseje bet ne visi gali, vezioja vaikus arba gyvena kur nors rieseje ir pan. taip kad sitas jusu pastbejimas nera vykes.  :huh2: 

Atsakyti
prie PUMOS reikia prisijungianciu
https://us.puma.com/...qO1WbYYbVsYGDkY
https://us.puma.com/...JEIUcMjdbvDWTEo
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 11:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830656" data-time="1621326123"><div><p>Absurdas.man iš viso juokinga, sukrapšto lietuvis ant paskutinės srrijos bmw, bet parkingui jau nebeužtenka. Juokinga žiūrėt, kaip prie luminoro banko iš lvovo gatvės tešlynuose poniutės parkina naujus lexusus ar bmw o paskui su maišeliais ant kojų varo į banką per tešlynus vartotojo įkelta nuotraukaiki ašarų klykiam. Taip ir su ta iphonu isterika. Bet koks 300€ mėn atlyginimą gaunantis nori turėti iphoną. Laukia, mušasi eilėj. Valgyt už ką nėr, bet iphonas lizinginis. Kosmosas kažkoks. Kada išaugsim iš tos pakazūxos vartotojo įkelta nuotrauka
Aš vis dar miegu. Man žiauriai kraujospūdį numušė. Nepatink man tokios nesąmonės.</p></div></blockquote><p>Na jusu organizmas gamina antikunius tai matyt kazkokia jo reakcija yra normali  smile.gif </p><p>o del parkingo, tai lengva jum kalbet kai gaunat turbut parkinga legvatinem salygom ir jums jo uztenka.  tongue.gif  as irgi dirbu konstitucijos pr ir vienam ofise parkingas 30 euru menesiui, kas yra lafa, o kitam jo isvis neturim. Tai diena toj zonoj stovet kainuoja min 10 eur, net uzdirbant 3000 euru 300 euru moketi uz parkinga mieste yra labai daug, labai. Jei imi abonenta tai 200 eur jei neklystu nuo tada kai visas aiksteles pereme uniparkas. As isvis persedau i viesaji trasporta del parkingo ipatumu toje miesto puseje bet ne visi gali, vezioja vaikus arba gyvena kur nors rieseje ir pan. taip kad sitas jusu pastbejimas nera vykes.  huh.gif </p>

visai salia kitoj pusej gatves stovi parkingas tuscias, diena keli eurai, o kitas net toj pacioj pusej. bet ant bmw viska isleido, parkingui pinigu nebeliko. cia ironizuoju, bet as su savo gelda sena sau niekada neleidziu klampoti per siukslynus ir maurynus, tik kad prisiparkuot nemokamai. o siaip, paziurejus, mieste ant zaliu zonu, gazonu ar siaip neleistinose vietose stovi ubageliu naujutelaiciai automobiliukai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 10:44)
visai salia kitoj pusej gatves stovi parkingas tuscias, diena keli eurai, o kitas net toj pacioj pusej. bet ant bmw viska isleido, parkingui pinigu nebeliko. cia ironizuoju, bet as su savo gelda sena sau niekada neleidziu klampoti per siukslynus ir maurynus, tik kad prisiparkuot nemokamai. o siaip, paziurejus, mieste ant zaliu zonu, gazonu ar siaip neleistinose vietose stovi ubageliu naujutelaiciai automobiliukai.

Čia turbūt ne tik skūpumo, daugiau kultūros problema. Aikštelėj dar kas įvažiuos, o ant žolytės stovi sau oriai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 11:46)
Čia turbūt ne tik skūpumo, daugiau kultūros problema. Aikštelėj dar kas įvažiuos, o ant žolytės stovi sau oriai.

Kultūra yra tragiška, tiksliau jos iš viso nėra.
Atsakyti

kur tas parkingas uz kelis eurus nes man reikia nuvaziuot i ta ofisa kur lvovo gatvej  :D ar cia apie europa kalbam kur vietos niekad ner? 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 11:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830666" data-time="1621327480"><div><p>visai salia kitoj pusej gatves stovi parkingas tuscias, diena keli eurai, o kitas net toj pacioj pusej. bet ant bmw viska isleido, parkingui pinigu nebeliko. cia ironizuoju, bet as su savo gelda sena sau niekada neleidziu klampoti per siukslynus ir maurynus, tik kad prisiparkuot nemokamai. o siaip, paziurejus, mieste ant zaliu zonu, gazonu ar siaip neleistinose vietose stovi ubageliu naujutelaiciai automobiliukai.</p></div></blockquote><p>kur tas parkingas uz kelis eurus nes man reikia nuvaziuot i ta ofisa kur lvovo gatvej  biggrin.gif ar cia apie europa kalbam kur vietos niekad ner? </p>

pries luminora, valanda 1 eur

europa jau seniai tuscia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gegužės 2021 - 11:07