QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 11:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830656" data-time="1621326123"><div><p>Absurdas.man iš viso juokinga, sukrapšto lietuvis ant paskutinės srrijos bmw, bet parkingui jau nebeužtenka. Juokinga žiūrėt, kaip prie luminoro banko iš lvovo gatvės tešlynuose poniutės parkina naujus lexusus ar bmw o paskui su maišeliais ant kojų varo į banką per tešlynus

iki ašarų klykiam. Taip ir su ta iphonu isterika. Bet koks 300 mėn atlyginimą gaunantis nori turėti iphoną. Laukia, mušasi eilėj. Valgyt už ką nėr, bet iphonas lizinginis. Kosmosas kažkoks. Kada išaugsim iš tos pakazūxos

Aš vis dar miegu. Man žiauriai kraujospūdį numušė. Nepatink man tokios nesąmonės.</p></div></blockquote><p>Na jusu organizmas gamina antikunius tai matyt kazkokia jo reakcija yra normali

</p><p>o del parkingo, tai lengva jum kalbet kai gaunat turbut parkinga legvatinem salygom ir jums jo uztenka.

as irgi dirbu konstitucijos pr ir vienam ofise parkingas 30 euru menesiui, kas yra lafa, o kitam jo isvis neturim. Tai diena toj zonoj stovet kainuoja min 10 eur, net uzdirbant 3000 euru 300 euru moketi uz parkinga mieste yra labai daug, labai. Jei imi abonenta tai 200 eur jei neklystu nuo tada kai visas aiksteles pereme uniparkas. As isvis persedau i viesaji trasporta del parkingo ipatumu toje miesto puseje bet ne visi gali, vezioja vaikus arba gyvena kur nors rieseje ir pan. taip kad sitas jusu pastbejimas nera vykes.

</p>
visai salia kitoj pusej gatves stovi parkingas tuscias, diena keli eurai, o kitas net toj pacioj pusej. bet ant bmw viska isleido, parkingui pinigu nebeliko. cia ironizuoju, bet as su savo gelda sena sau niekada neleidziu klampoti per siukslynus ir maurynus, tik kad prisiparkuot nemokamai. o siaip, paziurejus, mieste ant zaliu zonu, gazonu ar siaip neleistinose vietose stovi ubageliu naujutelaiciai automobiliukai.