Man ir ausy nesilaiko, kai reik didelius Beatsus deduos

Papildyta:
kaip įlist į 2

MENUO PAGAL SUTARTI 90 EUR MAN RODOS
nu gal as is tu jusu vadinamu ubagu tada. Turiu naujausia iphone ir lizingine auto ir 90 eur menesiui parkingui man yra labai daug ne tai kad negaliu sau leist bet geriau tuos 90 eur naujom smutkem isleisiu
o pati kiek mokat?
MENUO PAGAL SUTARTI 90 EUR MAN RODOS
nu gal as is tu jusu vadinamu ubagu tada. Turiu naujausia iphone ir lizingine auto ir 90 eur menesiui parkingui man yra labai daug ne tai kad negaliu sau leist bet geriau tuos 90 eur naujom smutkem isleisiu
o pati kiek mokat?
o kodel neprashote darbdavio kad sumoketu?
man apmoka darbdavys parkinga, o kadangi turiu savo zemes sklypa prie namu, tai prie namu automobilis stovi jame. i miesta niekada nevaziuoju auto. visada pesciom.
o jums atrodo kad darbdavys noriai apmokes 2000 darbuotoju parkingo vietas konstitucijos pr? mes turim tu vietu, dali saltoniskese, dali konstitucijos pr, dbr lvovo, bet jomis sharinames ir pan. Ir ju yra labai ribotas kiekis, max tubut kokie 400 ant 2000 darbuotoju sudejus per 2 ofisus
taip kad gal ne is ubagumo tos poniutes statosi meslynuose, labai lengva kalbeti kai turit savo parkinga mieste arba kai darbadvys subsidijuoja