Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 12:29)
Ir akis gadina. Naušnikai mane biesina, man reik būt prie aplinkos prisijungus  biggrin.gif o laikrodžiai negražūs, nebent du susimaut, su normaliu kartu  biggrin.gif

Man ir ausy nesilaiko, kai reik didelius Beatsus deduos rolleyes.gif Nevaryk, labai gražus, viską rodo, duosiu panešiot, patiks mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2021 05 18, 13:09)
aš biški ne į temą, bet natūralios odos kelnės 2 ir 10 dydis už $59.99  biggrin.gif  4u.gif

kaip įlist į 2 unsure.gif ech, būtų 4 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 13:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830676" data-time="1621328226"><div><p>pries luminora, valanda 1 eur

europa jau seniai tuscia</p></div></blockquote><p>o tai cia centai? darbo diena 9 valandos, jei gristume metus atgal 5 dienos per savaite ofise 45 eurai, 4 savaites 180  unsure.gif​ </p>

MENUO PAGAL SUTARTI 90 EUR MAN RODOS
Atsakyti

susigundžiau https://www.jcrew.co...ame=black-sepia

bet dabar tas atsiliepimas subalamutino, tipo per dideli, dydžiu mažesnius imt, o Jcrew rekomenduoja imt savo dydį ax.gif nervina
Atsakyti

nu gal as is tu jusu vadinamu ubagu tada. Turiu naujausia iphone ir lizingine auto ir 90 eur menesiui parkingui man yra labai daug  :D ne tai kad negaliu sau leist bet geriau tuos 90 eur naujom smutkem isleisiu  :rolleyes: o pati kiek mokat? 

Atsakyti

nu gal as is tu jusu vadinamu ubagu tada. Turiu naujausia iphone ir lizingine auto ir 90 eur menesiui parkingui man yra labai daug  :D ne tai kad negaliu sau leist bet geriau tuos 90 eur naujom smutkem isleisiu  :rolleyes: o pati kiek mokat? 

Atsakyti
nerandu crew kodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830718" data-time="1621334629"><div><p>MENUO PAGAL SUTARTI 90 EUR MAN RODOS</p></div></blockquote><p>nu gal as is tu jusu vadinamu ubagu tada. Turiu naujausia iphone ir lizingine auto ir 90 eur menesiui parkingui man yra labai daug  biggrin.gif ne tai kad negaliu sau leist bet geriau tuos 90 eur naujom smutkem isleisiu  rolleyes.gif o pati kiek mokat? </p>

o kodel neprashote darbdavio kad sumoketu?
man apmoka darbdavys parkinga, o kadangi turiu savo zemes sklypa prie namu, tai prie namu automobilis stovi jame. i miesta niekada nevaziuoju auto. visada pesciom.
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2021 05 18, 13:45)
susigundžiau https://www.jcrew.co...ame=black-sepia

bet dabar tas atsiliepimas subalamutino, tipo per dideli, dydžiu mažesnius imt, o Jcrew rekomenduoja imt savo dydį  ax.gif  nervina

as pasiemiau 11 kaip ir visu jcrew batu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 05 18, 11:41)

kaip įlist į 2  unsure.gif  ech, būtų 4  rolleyes.gif

As surizikavau 2 dydy su 90-91 cm klubais. ax.gif
Atsakyti
Nu mergikes aš jau po skiepo😊
Atsakyti

man apmoka darbdavys parkinga, o kadangi turiu savo zemes sklypa prie namu, tai prie namu automobilis stovi jame. i miesta niekada nevaziuoju auto. visada pesciom.

o jums atrodo kad darbdavys noriai apmokes 2000 darbuotoju parkingo vietas konstitucijos pr?  :D  mes turim tu vietu, dali saltoniskese, dali konstitucijos pr, dbr lvovo, bet jomis sharinames ir pan. Ir ju yra labai ribotas kiekis, max tubut kokie 400 ant 2000 darbuotoju sudejus per 2 ofisus  :)  taip kad gal ne is ubagumo tos poniutes statosi meslynuose, labai lengva kalbeti kai turit savo parkinga mieste arba kai darbadvys subsidijuoja  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 13:14)
Papildyta:

as pasiemiau 11 kaip ir visu jcrew batu  unsure.gif

jei nenaudoji, gali išnuomot saulesvaikui ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 15:10)
nerandu crew kodo verysad.gif

aš ir man rodos kudai, nėra jokio unsure.gif 4u.gif
Atsakyti