<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Argija" data-cid="72830773" data-time="1621339278"><div><p>nu tik nereikia, geras tas mūsų rajonas, sakyčiau net gražėja kasmet

kai įvyks lūžis, kad ir tų mėšlynų nebeliks, statys mokamose vietose arba vyks į darbą alternatyviu būdu. Kol gali kažkur numesti, tol taip ir darys

O dėl parkingų apskritai, tai mašina yra prabangos prekė, ją įsigijus pačiam reikia rūpintis parkavimu. Tikrai skaudėjo, kai už parkingą mokėjom penkiaženklę kainą, įtariu dabar dar daugiau kainuoja..

</p></div></blockquote><p></p><p>Oi man tai labai juokinga būna, kai apstato gatves taip, kad mašinos net ant perėjų būna paliktos, o davus velnių, atsakymas "Tai kur daugiau statyt jei nėra kur".. Na jūsų automobilis - jūsų problema, o dar jeigu paeiti keliais metrais daugiau iki namų reikia tai košmaras, ne tam juk mašiną pirko, geriau ant perėjos palikti

</p><p>Pati per daugiau nei 10 metų senamiesty su mašina gal kartą ar du buvau - nesuprantu ko visi ten su mašinom veržiasi ir skundžiasi, kad nėra kur parkuotis. Bet gal čia man maža bėda, kai iki senamiesčio keletas km ir mėgstu pėsčiom vaikščiot.</p><p>O parkingas 90Eur manau nėra mažai, pas mus ofise Žalgirio g. - 15Eur., bet čia aišku ne Konstitucijos pr ar Lvovo g.

Nors irgi iki naujų namų statymo daug kas mėšlynuose statydavo. </p>
Įvažiavimą į mūsų kiemą blokuodavo juodai, kol kaimynas nepradėjo kviesti policijos. Netingėjo. Ačiū die tiek greitoji tiek kitos tarnybos dabar privažiuoja. Nes realiai reikėdavo muštis. Pas mus yra taip, kad niekas apie kitus negalvoja, svarbu jam gerai. Pastačiau savo naujutėlaitį auto toli toli aikštelės gale, ne, vistiek atsirado kažkoks daunas kuris pasistatė šalia manęs, nors koks 50 laisvų vietų aplink ir nubrėžė mano dureles su savo durim. Tokius noriu tik šaudyt.