Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2021 05 18, 12:40)
Nieko nesuprantu su šitais:
https://us.puma.com/...aFWKanQe67yj9rg

turiu čiut kitokį modelį, bet labai panašų, iš R-s serijos, ten parašyta UK6/EU39/US7.

Bet pagal size chart'ą čia visai kitaip unsure.gif
Paprastai nešioju EU38,5-39/US8. Aūūūū, kokį dydį imt? 8? 8,5?

As su identisku dydziu ir placia peda sau imciau 8.5US.

QUOTE(REGIS @ 2021 05 18, 14:16)
Nu mergikes aš jau po skiepo😊

Labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 05 18, 14:44)
<p><strong>Vilnius gavo 708, manau nuo ~17:30 susimokėjusios jau galėtu paimti. Skambinkit kam aktualu.</strong></p>

Gal kas iš Jeruzalės/ Bajorų ar pan krašto planuoja važiuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2021 05 18, 13:51)
<p>Kad tam musu viesajam iki normnalaus viesojo dar reikia priaugti</p>

Aš turbūt jau seniai jį būčiau metus, bet laimei man važiuot tenka ne piko valandom biggrin.gif ir ne tom trasom, kur daug linksmų proletarų važinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 14:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830751" data-time="1621337492"><div><p>man idomu kur auto statys tas monstras kur pries europa pastate. na, svarbu veliavu prisikabinejo ir sankryza pasidare vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>cia tas naujas verslo centras? man atrodo jame ir yra musu naujas ofisas bet apie parkinga nei pis pis niekas negirdejes biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

nes nemaciau, kad jie ten butu
Atsakyti

Gal kas iš Jeruzalės/ Bajorų ar pan krašto planuoja važiuoti? ax.gif

as vaziuosiu, parasykit Egluzei.

Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.ralphlauren.com
www.abercombie.com
www.usspoloass.com
www.watchstation.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com
www.anntaylor.com - 40%
www.marena.com - 20%
www,jomashop.com
www.walmart.com
www.victoriassecret.com
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.shop.samsonite.com
www.hautelook.com
www.jimmyjazz.com
www.target.com
www.overstock.com
www.amazon.com
www.uniqlo.com
www.kohls.com
www.puma.com
www.asos.com-25%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.potterybarnkids.com-30%
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.tanforless.com
www.bath&bodyworks.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.yslbeauty.com
www.marcjacobsbeauty.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.franceluxe.com
www.yesstyle.com - 12%

Atsakyti

nes nemaciau, kad jie ten butu

net pozeminio sakot nera? as dar nebuvus, o reikia nuvaziuot.

Atsakyti
Sveikos, kažkada lyg ir kalbėjote apie langų robotus, tada labai nesigilinau, bet dabar pradedu galvoti, kad nusibodo man tuos langus pačiai šveisti ax.gif , o kur gi gausi aukso vertės patarimų, jei ne šitoje temoje biggrin.gif . Kokį pagalbininką turite ir ar jis pateisino lūkesčius? Ačiū4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 05 18, 15:14)
As surizikavau 2 dydy su 90-91 cm klubais. ax.gif

Jei bus dideles man perleisi mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti

nu tik nereikia, geras tas mūsų rajonas, sakyčiau net gražėja kasmet ax.gifkai įvyks lūžis, kad ir tų mėšlynų nebeliks, statys mokamose vietose arba vyks į darbą alternatyviu būdu. Kol gali kažkur numesti, tol taip ir darys biggrin.gif
O dėl parkingų apskritai, tai mašina yra prabangos prekė, ją įsigijus pačiam reikia rūpintis parkavimu. Tikrai skaudėjo, kai už parkingą mokėjom penkiaženklę kainą, įtariu dabar dar daugiau kainuoja.. unsure.gif

Oi man tai labai juokinga būna, kai apstato gatves taip, kad mašinos net ant perėjų būna paliktos, o davus velnių, atsakymas "Tai kur daugiau statyt jei nėra kur".. Na jūsų automobilis - jūsų problema, o dar jeigu paeiti keliais metrais daugiau iki namų reikia tai košmaras, ne tam juk mašiną pirko, geriau ant perėjos palikti :D 

Pati per daugiau nei 10 metų senamiesty su mašina gal kartą ar du buvau - nesuprantu ko visi ten su mašinom veržiasi ir skundžiasi, kad nėra kur parkuotis. Bet gal čia man maža bėda, kai iki senamiesčio keletas km ir mėgstu pėsčiom vaikščiot.

O parkingas 90Eur manau nėra mažai, pas mus ofise Žalgirio g. - 15Eur., bet čia aišku ne Konstitucijos pr ar Lvovo g. :D Nors irgi iki naujų namų statymo daug kas mėšlynuose statydavo. 

Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2021 05 18, 15:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Argija" data-cid="72830773" data-time="1621339278"><div><p>nu tik nereikia, geras tas mūsų rajonas, sakyčiau net gražėja kasmet vartotojo įkelta nuotraukakai įvyks lūžis, kad ir tų mėšlynų nebeliks, statys mokamose vietose arba vyks į darbą alternatyviu būdu. Kol gali kažkur numesti, tol taip ir darys vartotojo įkelta nuotrauka
O dėl parkingų apskritai, tai mašina yra prabangos prekė, ją įsigijus pačiam reikia rūpintis parkavimu. Tikrai skaudėjo, kai už parkingą mokėjom penkiaženklę kainą, įtariu dabar dar daugiau kainuoja.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Oi man tai labai juokinga būna, kai apstato gatves taip, kad mašinos net ant perėjų būna paliktos, o davus velnių, atsakymas "Tai kur daugiau statyt jei nėra kur".. Na jūsų automobilis - jūsų problema, o dar jeigu paeiti keliais metrais daugiau iki namų reikia tai košmaras, ne tam juk mašiną pirko, geriau ant perėjos palikti biggrin.gif </p><p>Pati per daugiau nei 10 metų senamiesty su mašina gal kartą ar du buvau - nesuprantu ko visi ten su mašinom veržiasi ir skundžiasi, kad nėra kur parkuotis. Bet gal čia man maža bėda, kai iki senamiesčio keletas km ir mėgstu pėsčiom vaikščiot.</p><p>O parkingas 90Eur manau nėra mažai, pas mus ofise Žalgirio g. - 15Eur., bet čia aišku ne Konstitucijos pr ar Lvovo g. biggrin.gif Nors irgi iki naujų namų statymo daug kas mėšlynuose statydavo. </p>

Įvažiavimą į mūsų kiemą blokuodavo juodai, kol kaimynas nepradėjo kviesti policijos. Netingėjo. Ačiū die tiek greitoji tiek kitos tarnybos dabar privažiuoja. Nes realiai reikėdavo muštis. Pas mus yra taip, kad niekas apie kitus negalvoja, svarbu jam gerai. Pastačiau savo naujutėlaitį auto toli toli aikštelės gale, ne, vistiek atsirado kažkoks daunas kuris pasistatė šalia manęs, nors koks 50 laisvų vietų aplink ir nubrėžė mano dureles su savo durim. Tokius noriu tik šaudyt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 17, 19:41)

Su kokia dezute gavote skaiciuku už Sephora ? ax.gif
Atsakyti