Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jei nenaudoji, gali išnuomot saulesvaikui ax.gifbiggrin.gif

man nereikia :D  kaip ir minejau, as jau senai i darba vykdavau viesuoju transportu :) o jei labai reikia su masina, susimokedavau arba kaip ir sakiau mes turim galimybe sharintis. Tik labiau atsakau i ta komentara kad va kokios vargses, taupo ant parkingo su naujausiom masinom. :D 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 14:14)
o kodel neprashote darbdavio kad sumoketu?
man apmoka darbdavys parkinga, o kadangi turiu savo zemes sklypa prie namu, tai prie namu automobilis stovi jame. i miesta niekada nevaziuoju auto. visada pesciom.
Papildyta:

as pasiemiau 11 kaip ir visu jcrew batu  unsure.gif

man ir merginos užsakė tokį kaip visada, nu bus kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 14:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830730" data-time="1621336376"><div><p>o kodel neprashote darbdavio kad sumoketu?
man apmoka darbdavys parkinga, o kadangi turiu savo zemes sklypa prie namu, tai prie namu automobilis stovi jame. i miesta niekada nevaziuoju auto. visada pesciom.</p></div></blockquote><p>o jums atrodo kad darbdavys noriai apmokes 2000 darbuotoju parkingo vietas konstitucijos pr?  biggrin.gif  mes turim tu vietu, dali saltoniskese, dali konstitucijos pr, dbr lvovo, bet jomis sharinames ir pan. Ir ju yra labai ribotas kiekis, max tubut kokie 400 ant 2000 darbuotoju sudejus per 2 ofisus  smile.gif  taip kad gal ne is ubagumo tos poniutes statosi meslynuose, labai lengva kalbeti kai turit savo parkinga mieste arba kai darbadvys subsidijuoja  tongue.gif​ </p>

jus jau prasete? isitikinus kad neleis?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 12:10)
nerandu crew kodo verysad.gif

shopsale 50%
Atsakyti

jus jau prasete? isitikinus kad neleis?

tai aisku praseme, cia opiausias klausimas ofise yra parkingas  :D  :D  :D  dabar turim nauja ofisa tai pirmi klausimai ne apie ka kita o apie parkinga buvo  :D dar net pamatai nestovejo tada  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 14:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830744" data-time="1621337057"><div><p>jus jau prasete? isitikinus kad neleis?</p></div></blockquote><p>tai aisku praseme, cia opiausias klausimas ofise yra parkingas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  dabar turim nauja ofisa tai pirmi klausimai ne apie ka kita o apie parkinga buvo  biggrin.gif dar net pamatai nestovejo tada  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

pirmiausia, parkavimas visame vilniuje yra tragedija, antra, parkingas konstitucijoj ir lvovo g yra totali nesamone, nes pristate klaikiu stikliniu monstru, o parkingu nepadare. dabar i kiekviena kv cm kisa po 18 gyvenamu namu ir musu rajonas virsta kazkokia izdevalke. baisu pagalvot, kai nebebus karantino ir visi suvaziuos i biurus, kiti i namus. masinas turbut laikys balkonuose.

man idomu kur auto statys tas monstras kur pries europa pastate. na, svarbu veliavu prisikabinejo ir sankryza pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gegužės 2021 - 13:43

Vilnius gavo 708, manau nuo ~17:30 susimokėjusios jau galėtu paimti. Skambinkit kam aktualu.

Atsakyti

pirmiausia, parkavimas visame vilniuje yra tragedija, antra, parkingas konstitucijoj ir lvovo g yra totali nesamone, nes pristate klaikiu stikliniu monstru, o parkingu nepadare. dabar i kiekviena kv cm kisa po 18 gyvenamu namu ir musu rajonas virsta kazkokia izdevalke. baisu pagalvot, kai nebebus karantino ir visi suvaziuos i biurus, kiti i namus. masinas turbut laikys balkonuose.

man idomu kur auto statys tas monstras kur pries europa pastate. na, svarbu veliavu prisikabinejo ir sankryza pasidare lotuliukas.gif

visur parkingas yra tragedija. As turiu buta Klaipedoje ir ploteli zemes ant 4 butu turim, kur talpinam 4 masinas 2 eilem. Jei viena nori isvaziuoti, kita turi isleisti ir taip smaukomes kasdien atsiprasant  :D jei pasistatysi bent ratu uz savo zemes, atvaziuoja masinyte ir uzdeda bauda  :D  visi kiemai Klaipedoj mokami. 

Vilniaus savivakdybes tikslas yra visai isuiti masinas is miesto centro ir senamiescio todel kainos uz parkinga kosmines bet zmones kaip vaziavo taip vaziuoja, cia labiau mastymo klausimas. Suprantu tos mamos ar kurie gyvena uzmiesty bet ir tai juk yra sprenimu palikti masina ir sest i viesaji. Bet ne, geriau smaukytis kamstyje 3 valandas ir dar paskui kaip jus minit parkuoti kazkur meslyne :D todel kaip ir minejau, as masinos vaziavimui i darba atsisakiau.

Atsakyti

Kad tam musu viesajam iki normnalaus viesojo dar reikia priaugti

Atsakyti

cia tas naujas verslo centras? man atrodo jame ir yra musu naujas ofisas bet apie parkinga nei pis pis niekas negirdejes :D  :D  :D​ 

Atsakyti
JIMMY JAZZ laukiu uzsakymu

https://www.jimmyjaz...xjcc1Ww1TkVAka8
https://www.jimmyjaz...=39253270626511
https://www.jimmyjaz...1ga20jr06e-g994
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 13:31)

nu tik nereikia, geras tas mūsų rajonas, sakyčiau net gražėja kasmet ax.gif kai įvyks lūžis, kad ir tų mėšlynų nebeliks, statys mokamose vietose arba vyks į darbą alternatyviu būdu. Kol gali kažkur numesti, tol taip ir darys biggrin.gif
O dėl parkingų apskritai, tai mašina yra prabangos prekė, ją įsigijus pačiam reikia rūpintis parkavimu. Tikrai skaudėjo, kai už parkingą mokėjom penkiaženklę kainą, įtariu dabar dar daugiau kainuoja.. unsure.gif
Atsakyti