dabar kur atejo, 708 atrodo
Papildyta:
yra, is fasado puses tokia skyliu skyle. 241 parkingo vieta tokiam pastatui pasityciojimas
Įvažiavimą į mūsų kiemą blokuodavo juodai, kol kaimynas nepradėjo kviesti policijos. Netingėjo. Ačiū die tiek greitoji tiek kitos tarnybos dabar privažiuoja. Nes realiai reikėdavo muštis. Pas mus yra taip, kad niekas apie kitus negalvoja, svarbu jam gerai. Pastačiau savo naujutėlaitį auto toli toli aikštelės gale, ne, vistiek atsirado kažkoks daunas kuris pasistatė šalia manęs, nors koks 50 laisvų vietų aplink ir nubrėžė mano dureles su savo durim. Tokius noriu tik šaudyt.
Aš tiek per e.policiją pripildžiau paraiškų su automobilių statymais ant perėjų, kad mano gatvėje 3 esančias perėjas pertvarko taip, kad neįmanoma būtų jų užstatyti Susiaurino gatvę ties perėjom taip, kad pristabdysi ir dar žiūrėsi ar su kita mašina šonais nesusibraukysi
O parkingas 90Eur manau nėra mažai, pas mus ofise Žalgirio g. - 15Eur., bet čia aišku ne Konstitucijos pr ar Lvovo g.
Nors irgi iki naujų namų statymo daug kas mėšlynuose statydavo.
anksciau dirbau kitam pastate konstitucijos pr tai ten parkingas kiek zinau kai atejo uniparkas menesiui virs 100 eur ir visos ju aiksteles visada tuscios o visi kampai meslynu apstatineti. Politika yra ta kad nevaziuotum su masina i centra bet is kitos puses jei padarytum parkinga 30 eur menesiui tai tikrai surinktum daugiau pinigu nei tada kai viena masina stovi per 5kias aiksteles. Irgi logikos 0.