Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(***Natalija*** @ 2021 05 18, 15:46)
Su kokia dezute gavote skaiciuku už Sephora ?  ax.gif

dabar kur atejo, 708 atrodo
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 15:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830782" data-time="1621340752"><div><p>nes nemaciau, kad jie ten butu</p></div></blockquote><p>net pozeminio sakot nera? as dar nebuvus, o reikia nuvaziuot.</p>

yra, is fasado puses tokia skyliu skyle. 241 parkingo vieta tokiam pastatui pasityciojimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gegužės 2021 - 14:54

Įvažiavimą į mūsų kiemą blokuodavo juodai, kol kaimynas nepradėjo kviesti policijos. Netingėjo. Ačiū die tiek greitoji tiek kitos tarnybos dabar privažiuoja. Nes realiai reikėdavo muštis. Pas mus yra taip, kad niekas apie kitus negalvoja, svarbu jam gerai. Pastačiau savo naujutėlaitį auto toli toli aikštelės gale, ne, vistiek atsirado kažkoks daunas kuris pasistatė šalia manęs, nors koks 50 laisvų vietų aplink ir nubrėžė mano dureles su savo durim. Tokius noriu tik šaudyt.

Aš tiek per e.policiją pripildžiau paraiškų su automobilių statymais ant perėjų, kad mano gatvėje 3 esančias perėjas pertvarko taip, kad neįmanoma būtų jų užstatyti :D Susiaurino gatvę ties perėjom taip, kad pristabdysi ir dar žiūrėsi ar su kita mašina šonais nesusibraukysi :D

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="geliuke" data-cid="72830777" data-time="1621340084"><div><p>Gal kas iš Jeruzalės/ Bajorų ar pan krašto planuoja važiuoti? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>as vaziuosiu, parasykit Egluzei.</p>

Parašiau, ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2021 05 18, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830797" data-time="1621341896"><div><p>Įvažiavimą į mūsų kiemą blokuodavo juodai, kol kaimynas nepradėjo kviesti policijos. Netingėjo. Ačiū die tiek greitoji tiek kitos tarnybos dabar privažiuoja. Nes realiai reikėdavo muštis. Pas mus yra taip, kad niekas apie kitus negalvoja, svarbu jam gerai. Pastačiau savo naujutėlaitį auto toli toli aikštelės gale, ne, vistiek atsirado kažkoks daunas kuris pasistatė šalia manęs, nors koks 50 laisvų vietų aplink ir nubrėžė mano dureles su savo durim. Tokius noriu tik šaudyt.</p></div></blockquote><p></p><p>Aš tiek per e.policiją pripildžiau paraiškų su automobilių statymais ant perėjų, kad mano gatvėje 3 esančias perėjas pertvarko taip, kad neįmanoma būtų jų užstatyti biggrin.gif Susiaurino gatvę ties perėjom taip, kad pristabdysi ir dar žiūrėsi ar su kita mašina šonais nesusibraukysi biggrin.gif</p>

ir pas mus pereja susiaurino, dar is konstitucijos sukant kairen reik gerai vaira pasukt kad pataikyt, o ne vienas ir priespriesa kerta nes nepataiko.... biggrin.gif
Atsakyti
ASOS
vartotojo įkelta nuotrauka

BELK turime 15$ nuo 75$ nuolaida, iseina apie 18-19% papildoma, galioja viskam, taikosi kartu su kitais kodais

CALVIN KLEIN turime papildoma 25% nuolaida, galioja viskam

ESTEE LAUDER

JCREW papildoma 50% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms sale prekems

LEVIS

MACYS

OVERSTOCK turime papildoma 30$ nuo 150$ nuolaida, iseina apie 19% papildoma, galioja ir Beauty

SHOES papildoma 30% nuolaida, yra isimciu

WALGREENS
Atsakyti

dabar kur atejo, 708 atrodo
Papildyta:
yra, is fasado puses tokia skyliu skyle. 241 parkingo vieta tokiam pastatui pasityciojimas

nu tai o ka as sakau  :huh2:  pas mus dirba siuo metu 600 zmoniu. O vietu itariu uzpirko max 50 :D  

Atsakyti

O parkingas 90Eur manau nėra mažai, pas mus ofise Žalgirio g. - 15Eur., bet čia aišku ne Konstitucijos pr ar Lvovo g. :D Nors irgi iki naujų namų statymo daug kas mėšlynuose statydavo. 

anksciau dirbau kitam pastate konstitucijos pr tai ten parkingas kiek zinau kai atejo uniparkas menesiui virs 100 eur ir visos ju aiksteles visada tuscios o visi kampai meslynu apstatineti. Politika yra ta kad nevaziuotum su masina i centra bet is kitos puses jei padarytum parkinga 30 eur menesiui tai tikrai surinktum daugiau pinigu nei tada kai viena masina stovi per 5kias aiksteles. Irgi logikos 0.

Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2021 05 18, 15:31)
Sveikos,  kažkada lyg ir kalbėjote apie langų robotus, tada labai nesigilinau, bet dabar pradedu galvoti, kad nusibodo man tuos langus pačiai šveisti ax.gif , o kur gi gausi aukso vertės patarimų, jei ne šitoje temoje biggrin.gif . Kokį pagalbininką turite ir ar jis pateisino lūkesčius?  Ačiū4u.gif
[right][snapback]72830788[/snapback][/right]

Pirkau robotą, nes gyvename 5-me aukšte su didžiaisiais nevarstomais langais. Rankyčių niekas nepakeis, kvaili tie robotai, pati išssivalau pilnai 2 langus per tą laiką, kol jis išbrūžina vieną iš lauko pusės, kainuoja daaaaug nervų, bet išvalo. Mūsų kvadratinis, siunčiausi iš alli. Esu nuomojus hobotus ir kvadratinį, ir pailgą, visi jie valo panašiai. Jei galėčiau langą atsidarytį, robotas gulėtų kamputyje ax.gif .
Atsakyti
COACH OUTLET papildoma 15% nuolaida krepsy sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2021 05 18, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72830797" data-time="1621341896"><div><p>Įvažiavimą į mūsų kiemą blokuodavo juodai, kol kaimynas nepradėjo kviesti policijos. Netingėjo. Ačiū die tiek greitoji tiek kitos tarnybos dabar privažiuoja. Nes realiai reikėdavo muštis. Pas mus yra taip, kad niekas apie kitus negalvoja, svarbu jam gerai. Pastačiau savo naujutėlaitį auto toli toli aikštelės gale, ne, vistiek atsirado kažkoks daunas kuris pasistatė šalia manęs, nors koks 50 laisvų vietų aplink ir nubrėžė mano dureles su savo durim. Tokius noriu tik šaudyt.</p></div></blockquote><p></p><p>Aš tiek per e.policiją pripildžiau paraiškų su automobilių statymais ant perėjų, kad mano gatvėje 3 esančias perėjas pertvarko taip, kad neįmanoma būtų jų užstatyti biggrin.gif Susiaurino gatvę ties perėjom taip, kad pristabdysi ir dar žiūrėsi ar su kita mašina šonais nesusibraukysi biggrin.gif</p>

aš kaip tik šiandien bais pikta ant tokių kaip Jūs biggrin.gif
Statau mašiną specialiai tam padarytose vietose prie sporto klubo jau 15 metų staiga kažkokiam ar kažkokiai su didele iniciatyva ar suminkštėjusiais smegenimis nuo covido, karantino ar vakcinos mano mašina užkliuvo.
Policija tik sugebėjo paaiškinti, kad jiems praneša, jie turi reaguoti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 10:56)
reikia nusipirkt normalu o ne sudina ir veiks  tongue.gif

mano vyras kaip technikas ir giliau į tas operacines įsigilinęs, negali pakęst obuolio nei telefonų nei kompų. Man šiaip gerai bet koks, svarbu baterija laiko, gerai fotografuoja.
Indai ar kas ten inkstus už naujausią iphoną pardavinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 18 gegužės 2021 - 16:32
QUOTE(Carlin @ 2021 05 18, 06:24)
Taip biggrin.gif
Apie kokias mokamas programėles kalbi? Neturiu nei vienos mokamos, o turiu jų daug.
Ir tikrai jis nėra suderinamas tik su apple biggrin.gif laikrodis garmin, puikiai veiklia. Kompas Lenovo irgi viskas suderinama  ax.gif
Keista, nes šiaip 12 labai gerai laiko. Pusė dienos jau čia kažkas negerai.

Papildyta:
Tai per icloudą parsisiunti. Video puikiai per microsoft eina biggrin.gif

Būtent, viskas veikia ir viską galima daryti, nuotraukoms taip pat priekaištų neturiu. Man kadangi dar ir estetika svarbu, ne tik funkcionalumas, tai obuoliukui niekas neprilygsta bigsmile.gif Bet kiekvienam skirtingai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 05 18, 08:22)
Tik čia tokia pat diskusija, kaip bmw ar mercedes, toyota ar hunday biggrin.gif skonio reikalas, pripratimo klausimas ir nei vienas nėra kažkuom geresnis/prastesnis už kitą. Tik norėjau paneigt mitus dėl mokamų programėlių ir nesuderinamu su microsoft biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti