Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Įdomiai čia su tais parkingais biggrin.gif Tikiu, kad ne visi į darbą centre važinėjantys sukrapštytų papildomai kad ir 90 Eur parkingui, nemažai per metus susidaro unsure.gif
Bet man tai baisiausia kai kokia poniutė atvažiuoja į ofisą centre pvz.:nusipirkti kelionės. Ir tada užlekia ir stato vadybininkus ant ausų - tipo man reikia greitai, o pati tuo tarpu laksto prie lango žiūrėt ar neateina tikrintojas. Man čia visiškas kosmosas, turėt prabangią mašiną, bet gailėt sumokėt eurą už parkavimą, nors nušauk nesuprantu. Gėda būtų prieš visus blink.gif
p.s. čia pas mane tokia klientė buvo biggrin.gif apakus buvau
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 05 18, 17:52)
Įdomiai čia su tais parkingais biggrin.gif  Tikiu, kad ne visi į darbą centre važinėjantys sukrapštytų papildomai kad ir 90 Eur parkingui, nemažai per metus susidaro unsure.gif
Bet man tai baisiausia kai kokia poniutė atvažiuoja į ofisą centre pvz.:nusipirkti kelionės. Ir tada užlekia ir stato vadybininkus ant ausų - tipo man reikia greitai, o pati tuo tarpu laksto prie lango žiūrėt ar neateina tikrintojas. Man čia visiškas kosmosas, turėt prabangią mašiną, bet gailėt sumokėt eurą už parkavimą, nors nušauk nesuprantu. Gėda būtų prieš visus blink.gif
p.s. čia pas mane tokia klientė buvo biggrin.gif  apakus buvau

Būtent. Prabangiam auto yra, parkingui 2€ gaila. Palangoj atvaro į viešb visas gucci versace su nuliovu mersu, stroina administratorę dėl 5€ nuolaidos. Aš nžn kodėl mes tokie baisūs 🙈
Atsakyti
Obagi prausiklis su nuolaida 17.81$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 gegužės 2021 - 17:17
QUOTE(ciobreliss @ 2021 05 17, 13:49)
J.crew nuostabus bateliai,oda,10usa tik 24 eur 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Neina jums parašyti až. Domina batukai. Parašykit man ;)

QUOTE(***Natalija*** @ 2021 05 17, 19:28)
Noriu pasiteirauti, gal kas gavo jau Sephora skaiciuku is pirkimo kai buvo nuolaida?

ax.gif  ax.gif

Aš negavau nieko dar 🤔
Atsakyti
Jei atsiras norinciu su penkiom porom siu odiniu Adidas su zaliu uzkulniu, su ship ir nuolaida poros kaina iseis 28.40$, arba su siais odiniais Reebok su bronzine juostele, arba juodais Puma
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 11:22)
Absurdas.man iš viso juokinga, sukrapšto lietuvis ant paskutinės srrijos bmw, bet parkingui jau nebeužtenka.

Aš vis dar miegu. Man žiauriai kraujospūdį numušė. Nepatink man tokios nesąmonės.

Arba vos velkas, nes taupo ant kuro biggrin.gif
Ir aš po skiepo, pramiegojau pusę dienos ax.gif

Esu pastebėjusi veną lietuvių bruožą - kuo alga mažesnė, tuo Iphone naujesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 17:56)
Būtent. Prabangiam auto yra, parkingui 2€ gaila. Palangoj atvaro į viešb visas gucci versace su nuliovu mersu, stroina administratorę dėl 5€ nuolaidos. Aš nžn kodėl mes tokie baisūs 🙈

matyt taip sutaupo prabangiam auto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2021 05 18, 17:23)
Arba vos velkas, nes taupo ant kuro  biggrin.gif
Ir aš po skiepo, pramiegojau pusę dienos  ax.gif

Esu pastebėjusi veną lietuvių bruožą - kuo alga mažesnė, tuo Iphone naujesnis  biggrin.gif

aš tai pataisyčiau, tuo automobilis krūtesnis, juk reikia kažkaip savo savivertę pasikelti. Neįsivaizduoju, kaip žmonės gali taip gyventi, neturi pinigų, bet reikia auto ar televizoriaus didžiausio, ima paskolas, taip ir gyvena visą gyvenimą. Aš turbūt esu senesnės kartos, bet kam neturiu pinigų, to ir neperku, nors gal būt ir norėčiau arba ir įvertinu ar tiek tikrai verta kažkam išleisti, bet į paskolas nelįsčiau nei už ką. Du dalykai, kurie verti imti paskolą, tai gyvenamasis būstas sau ir verslas. Viskas. ax.gif
Einu agurkų sėti, kad vasarą nereikėtų pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 18 gegužės 2021 - 18:02
Man nieko negaila, su paskolom ar be, tegu tik moka jas neveluodami, ir tegu dziaugiasi. Bet del euro taupymo parkavimui taip, juokinga.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 18, 17:49)
Pirkau robotą, nes gyvename 5-me aukšte su didžiaisiais nevarstomais langais. Rankyčių niekas nepakeis, kvaili tie robotai, pati išssivalau pilnai 2 langus per tą laiką, kol jis išbrūžina vieną iš lauko pusės, kainuoja daaaaug nervų, bet išvalo. Mūsų kvadratinis, siunčiausi iš alli. Esu nuomojus hobotus ir kvadratinį, ir pailgą, visi jie valo panašiai. Jei galėčiau langą atsidarytį, robotas gulėtų kamputyje  ax.gif .

Aciu, bet nenudžiuginote unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 18, 18:06)

O šis kiek kainuoja? https://www.overstoc.....ink:CartItems
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 18, 16:03)
As su identisku dydziu ir placia peda sau imciau 8.5US.
Labai sveikinu  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti