QUOTE(Carlin @ 2021 05 25, 09:57)
bet tai čia nuo odos priklauso, aš be kūno kremų neišgyvenčiau. Tepu kojas kasdien ir niekad nevaikštau sviestuota, net naudojant tiesiog kokosų aliejų

mano oda viską sugeria. Be kremų nusikasyčiau
Papildyta:
šitas? mėgstu bronzatus ant kojų
https://www.douglas....ronze-glow-oil/
mano labai sausa oda, bet nuo aliejinių man dar labiau niežti. Tik pienelio, kre pavidalu toleruoju ir iškart po dušo.
QUOTE(Renadai @ 2021 05 25, 11:49)
Man nebuvo visiškai jokių neįprastų pojūčių nei nuo vienos Pfizer dozės. Bet savaitę prieš antrą skiepą ėmė nerealiai skaudėti koją, kuriai kažkada operuotos venos. Ir tas skausmas nebepraeina, nors ėmiausi visokių prieinamų priemonių, kad kompensuoti, jog buvau apsileidus ir nieko nebevartodavau. Aišku, kad tai greičiausiai tik sutapimas, bet nebegaliu kęsti, ieškausi daktaro
eikit pas gydytoją ir greičiau.
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 25, 13:57)
Turbūt realu, nes po covid irgi neretai saudimas lieka sunkiai suvaldomas, arba neurologinių simptomų lieka
mano kaimynas kompu dirbt negali, nebegalisusikaupt, brr. Po ligos.
QUOTE(lomute @ 2021 05 25, 14:15)
Ka jus turit omeny neurologiniu simptomu? Nes man kazkoks nepaaiskinamas nerimas atsirado. Galvoju ar cia del astros ? Idomu ka galima padaryti? Pas neurologa kreiptis?
Man visada viską skauda

, 90 proc nuo stresų, nes aš jų sugertukas tieisog. Bet po skiepo nei pabglogėjo , nei pagerėjo. O nugarą ir galvos skausmą malšina tik fizioterapijos ir masažai.
Papildyta:
at ir norde reikia kažkur persijungt ? nes pusę nuorodų aš nebematau