Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingulka7 @ 2021 05 28, 13:04)
Tikrai? O ji dengia gydymo išlaidas, jei URM į tą šalį nerekomenduoja vykti? Nes dabar praktiškai prie visų šaių yra toks įrašas.

Ji vienintelė kuri dengia išlaidas jei sergi covid. Mqno veikla auaijus au kelionėm užsienyje, viską išsiaiškinom.

ESDK tai kortelė, išduodqma tik draustiems privalomu sveikqtos drqudinu, t.y. dirbate oficialiai ir mokate mokesčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 gegužės 2021 - 12:31
QUOTE(REGIS @ 2021 05 28, 12:22)
As norėjau , bet dėl dydžio nebežinau M/L tai užteks 10 ar geriau 12 imti🤔

Pagal atsiliepimus, tai mažintas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 28, 09:18)
Aš negaliu patikėti, kad IŠ TIESŲ yra taip manančių. Bet čia tie visi veganai, sektantai. Žmonės - su aukštaisiais, na šiaip visiškai normalūs. Bet nukvakę būtent tose srityte. Tai vakar vyras siuntė video, kad tikrai magnetas neveikia - paprašė nufilmuot. Iš pradžių maniau, kad bajeris, bet ne, jie šventai tiki.

man tik keista, kodėl jie visi naudojasi telefonais, kompiuteriais, miesto privalumais ir pan., kodėl nevažiuoja į kaimą neaugina patys daržovių, nesigydo žolelėm ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 13:27)
ESDK tai kortelė, išduodqma tik draustiems privalomu sveikqtos drqudinu, t.y. dirbate oficialiai ir mokate mokesčius.

*Arba savarankiskai moki PSD.
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.ralphlauren.com
www.abercombie.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com
www.hm.com - 20%
www.sierra.com
www.loft.com - 40%
www.marena.com - 20%
www.anntaylor.com - 40%
www.joesnewbalanceoutlet.com-10%
www.offbroadwayshoes.com - $10 nuo $99
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com
www.shop.samsonite.com
www.reebok.com - 50%
www.32degrees.com
www.swarovski.com
www.jomashop.com
www.uniqlo.com
www.amazon.com
www.ashford.com
www.walmart.com
www.hautelook.com
www.finishline.com
www.asos.com - 70$ nuo 250$
www.usa.tommy.com - 40%
www.dillards.com
www.costco.com
www.venus.com
www.hanes.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.potterybarnkids.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.yslbeauty.com
www.tanforless.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.atopalm.com - 20%
www.puritan.com ~19%
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 12:13)
bet negali taip but, kad butent nuo to momento, kai gavau skiepa ir uzsikreciau, nebent toj salej kur skiepyja ir tada simptomai man zaibo greiciu pasireiske po 5 min. ir tada sudinai buvo visas 16 dienu ir tada pokst temperatura.

Pas mus irgi kaimynai abu serga,ir keikiasi.Sako metus laiko dirbome ir nesirgome dabar vakcinavomes ir abu susirgome.Kaimyne kosti taip,kad atrodo jog pas mus kitame kambaryje..
Dukra 24m kartu gyvena,nevakcinuota ir neuzsikrete nuo ju..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 09:40)
nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.

Linkiu sveikatos 4u.gif

UK pasiskiepijo 80 proc populiacijos, mirusių žmonių skaičius beveik 70mln gyventojų praėjusią parą buvo 9, tai čia jums spręsti, apsaugo skiepas ar ne, kai prieš skiepus dešimtimis tūkstančių per dieną mirdavo.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 05 28, 14:08)
Linkiu sveikatos  4u.gif

UK pasiskiepijo 80 proc populiacijos, mirusių žmonių skaičius beveik 70mln gyventojų praėjusią parą buvo 9, tai čia jums spręsti, apsaugo skiepas ar ne, kai prieš skiepus dešimtimis tūkstančių per dieną mirdavo.

Taigi suklastota čia ta statistika. Va mano babos ketvirtos eilės pusbrolio anūko draugė, sakė, kad čia nesąmonė. Nieks neserga, pinigus tik plauna su tomis vakcinomis unsure.gif

Parodykit geriau ką perkat bigsmile.gif man reikia šortų vyrui, visada j.crew pirkdavau, dabar žiūriu nieko nėra.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 28, 14:14)
Taigi suklastota čia ta statistika. Va mano babos ketvirtos eilės pusbrolio anūko draugė, sakė, kad čia nesąmonė. Nieks neserga, pinigus tik plauna su tomis vakcinomis  unsure.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Patarkit koki gerą šampūną besiriebaluojantiem plaukam. Dukrai 11 metų, geras pusmetis kai pradėjo riebaluotis plaukai, pas mane tokios bėdos nėra buvę, tai perku kas ka jau be pasakė doh.gif Nuo vieno atsirado pleiskanų, su kitu pleiskanas išnaikinom bet plaukai dar daugiau riebaluojasi, taip atrodo kad pasaka be galo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2021 05 28, 14:20)

Oi, is pradžių nesupratau kas Carlin pasidarė biggrin.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 14:25)
Patarkit koki gerą šampūną besiriebaluojantiem plaukam. Dukrai 11 metų, geras pusmetis kai pradėjo riebaluotis plaukai, pas mane tokios bėdos nėra buvę, tai perku kas ka jau be pasakė  doh.gif Nuo vieno atsirado pleiskanų, su kitu pleiskanas išnaikinom bet plaukai dar daugiau riebaluojasi, taip atrodo kad pasaka be galo  blink.gif

Mano 12-metės irgi riiebaluotis labiau pradėjo. Plauna Kakės Makes šampūnu. Manau, viskas dėl brendimo, ir prakaitavimas padidėjęs, tiesiog dažnesnis prausimasis ir galvos trinkimas. Ne kas dieną, bet kas 3-čią plauna, jei į lauką "sparnus kelia" biggrin.gif .
Atsakyti