Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JMD kaip atostogos?
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 08 16, 16:42)
JMD kaip atostogos?

Tik vakar vakare grįžau rolleyes.gif o šyryt darban po 3 savaičių išvariau. Atostogos fantastiškos! Tiek grožio mačiau, ir jau turiu planą kitiem metam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu daug kas šioje temoje dažnai perka Martensus. Sakykit, ar apdorojat juos su kokiais impregnatais? Ar galima su jais nesicackinti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 16, 18:39)
Tik vakar vakare grįžau  rolleyes.gif o šyryt darban po 3 savaičių išvariau. Atostogos fantastiškos! Tiek grožio mačiau, ir jau turiu planą kitiem metam  biggrin.gif

gal pasidalinsite idejom? jau ir mes mastom apie kitus metus:) si karta su Sveicarija ir Austrija
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 08 17, 08:01)
Sveikos, žiūriu daug kas šioje temoje dažnai perka Martensus. Sakykit, ar apdorojat juos su kokiais impregnatais? Ar galima su jais nesicackinti?

Niekuom neapdoroju, cackintis jokio poreikio, tik purvą pavalyt.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 08 14, 17:43)
Mokėsite PVM. Muitas nuo 150 EUR.

Mano 73$ , ačiū
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 14, 19:51)
Jei pati - PVM mokėti reikės ir gal kažkokį pašto mokestį.

Taip pati bandau , ačiū už info
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 08 17, 08:59)
gal pasidalinsite idejom? jau ir mes mastom apie kitus metus:) si karta su Sveicarija ir Austrija

si karta mes detaliau narsem Austrija, tiksliau labai nedidele jos dali, buvo laaabai daug wow, nezinau ka megstat ir ko norit, marsruta deliojau ir planavau pati. sedejau ir dariau "namu darbus" gerus 2 menesius. pavyko 1000% ir pranoko lukescius. Susidraugavom labai su vienu apartamentu seimininku. tai kitamet vaziuosim pas juos vel ir narsysim toliau. galiu pasakyt tik vietas kur buvau ir kur labai patiko.
vienu kartu nekeliauciau i abi salis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 rugpjūčio 2021 - 10:36
Pasidalinkite kokius šampūnus perkate didesnėm mergaitėm (11m) ? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit primint kur Lenkijoje pirkom Biocell shots?(tiksliau JMD užsakinėjo) ax.gif
Atsakyti

Ir aš sugrįžau po atostogų. Buvom Santorine - visiška vyno kelionė. Aš asmeniškai nesitikėjau, kad tokia skurdi augalija - parskridus atgal ir po lietaus Lietuvoj atrodo, net akis skauda kaip viskas žalia ir gražu :)

Kitiems metams planuojame arba į Austriją arba rudenį į Provansą, bet pasižiūrėjau - nemažai kas užsaakyta kitiems metams. Tikrai būtų smagu jei JMD pasidalintų kelionių perliukais :)

P.S. Skridom tik su rankiniu, nes daug keliavom po salą - maloniai nustebino, kad oro uoste geras vynas buvo tikrai labai padoria kaina tai parsivežėm viską, dėl ko visada imam registruotą :D

Atsakyti

:4u:  užstrigo  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fajeti: 19 rugpjūčio 2021 - 07:23

sveikos, gal galit primint kur Lenkijoje pirkom Biocell shots?(tiksliau JMD užsakinėjo) ax.gif

Priminkit, kiek jų reikia pirkti ir iš kur pirkote? Aš nepirkau, bet galvoju pabandyti

Atsakyti