Tik vakar vakare grįžau
gal pasidalinsite idejom? jau ir mes mastom apie kitus metus:) si karta su Sveicarija ir Austrija
Niekuom neapdoroju, cackintis jokio poreikio, tik purvą pavalyt.
Mano 73$ , ačiū
Papildyta:
Taip pati bandau , ačiū už info
si karta mes detaliau narsem Austrija, tiksliau labai nedidele jos dali, buvo laaabai daug wow, nezinau ka megstat ir ko norit, marsruta deliojau ir planavau pati. sedejau ir dariau "namu darbus" gerus 2 menesius. pavyko 1000% ir pranoko lukescius. Susidraugavom labai su vienu apartamentu seimininku. tai kitamet vaziuosim pas juos vel ir narsysim toliau. galiu pasakyt tik vietas kur buvau ir kur labai patiko.
vienu kartu nekeliauciau i abi salis.
Ir aš sugrįžau po atostogų. Buvom Santorine - visiška vyno kelionė. Aš asmeniškai nesitikėjau, kad tokia skurdi augalija - parskridus atgal ir po lietaus Lietuvoj atrodo, net akis skauda kaip viskas žalia ir gražu ![]()
Kitiems metams planuojame arba į Austriją arba rudenį į Provansą, bet pasižiūrėjau - nemažai kas užsaakyta kitiems metams. Tikrai būtų smagu jei JMD pasidalintų kelionių perliukais ![]()
P.S. Skridom tik su rankiniu, nes daug keliavom po salą - maloniai nustebino, kad oro uoste geras vynas buvo tikrai labai padoria kaina tai parsivežėm viską, dėl ko visada imam registruotą ![]()
užstrigo ![]()
sveikos, gal galit primint kur Lenkijoje pirkom Biocell shots?(tiksliau JMD užsakinėjo)
Priminkit, kiek jų reikia pirkti ir iš kur pirkote? Aš nepirkau, bet galvoju pabandyti