Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 19, 17:51)
Šitokio varianto nėra  biggrin.gif

Basom.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 19, 12:59)
Todėl, kad jokio kaifo kai +40.

Venecijoj mes buvom prieš gerus 15 metų rugpjūčio mėn, taip pat buvo labai karšta, bet žmonių- masė. Galima buvo eiti tik su srautu, prisimenu kaip košmarą. Tad temperatūra ne prie ko, manau greičiau dėl pandemijos, nes Italijoj daug prastesnė situacija nei Kroatijoj ar Lenkijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 19 rugpjūčio 2021 - 19:01
QUOTE(regal @ 2021 08 19, 19:39)
Venecijoj mes buvom prieš gerus 15 metų rugpjūčio mėn, taip pat buvo labai karšta, bet žmonių- masė. Galima buvo eiti tik su srautu, prisimenu kaip košmarą. Tad temperatūra ne prie ko, manau greičiau dėl pandemijos, nes Italijoj daug prastesnė situacija nei Kroatijoj ar Lenkijoj.

Tai kad buvau aš tik ką toj Italijoj. Jie net kaukių nedėvi. Tik klaikus karštis buvo. Visus italus Kroatijoj sutikom biggrin.gif sakė jiem čia ne taip karšta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 19, 19:05)
Tai kad buvau aš tik ką toj Italijoj. Jie net kaukių nedėvi. Tik klaikus karštis buvo. Visus italus Kroatijoj sutikom  biggrin.gif sakė jiem čia ne taip karšta  biggrin.gif

Kai aš buvau Kroatijoj, buvo 37C. Tai kaip čia pasakius rolleyes.gif
Atsakyti

Šitokio varianto nėra biggrin.gif

Pasilik abejus 😀 as irgi uz tai.

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 19, 20:35)
Kai aš buvau Kroatijoj, buvo 37C. Tai kaip čia pasakius rolleyes.gif

Aha, kai aš buvau, į pabaigą užkilo iki +38 . Tie pietiečiai sakė pas juos +45, tai jie ilsėtis varo į Kroatiją.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 19, 19:05)
Tai kad buvau aš tik ką toj Italijoj. Jie net kaukių nedėvi. Tik klaikus karštis buvo. Visus italus Kroatijoj sutikom  biggrin.gif sakė jiem čia ne taip karšta  biggrin.gif
Aš kalbėjau ne apie visą Italiją, o apie Veneciją, kuri yra šiaurinėje Italijoje. Kodėl joje nedaug turistų? nes karštis ne prie ko, o kad italų pilna Kroatija, tai taip pat mačiau, bet jų visada čia daug.
Papildyta:
Ačiū pasidalinusioms apie zalando papildomas nuolidas. Gavau sportinius laisvalaiko batus ir basutes, kuriom neapsakomai patenkinta, nes patogumas neišpasakytas, o ir ant kojos labai gražiai atrodo
https://www.zalando....11a00p-o11.html
Rekomenduoju, dydį atitinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 19 rugpjūčio 2021 - 20:40
QUOTE(regal @ 2021 08 19, 21:49)
Aš kalbėjau ne apie visą Italiją, o apie Veneciją, kuri yra šiaurinėje Italijoje. Kodėl joje nedaug turistų?  nes karštis ne prie ko, o kad italų pilna Kroatija, tai taip pat mačiau, bet jų visada čia daug.
Papildyta:
Ačiū pasidalinusioms apie zalando papildomas nuolidas. Gavau sportinius laisvalaiko batus ir basutes, kuriom neapsakomai patenkinta, nes patogumas neišpasakytas, o ir ant kojos labai gražiai atrodo
https://www.zalando....11a00p-o11.html
Rekomenduoju, dydį atitinka

Na pandemijos pakilimo italijoje tikrai nėra, bendradarbiai kaifuoja nes laisvė nuo suvaržymų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 19, 21:01)
Na pandemijos pakilimo italijoje tikrai nėra, bendradarbiai kaifuoja nes laisvė nuo suvaržymų.
žiūrint su kuo lygint smile.gif lyginant su Lenkija ar Kroatija beveik dvigubai daugiau atvejų, pagal SAM priskiriama raudonai ir pilkai zonai:
https://sam.lrv.lt/l...tiems-i-lietuva

https://www.ecdc.eur...2019-ncov-eueea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 19 rugpjūčio 2021 - 21:32
QUOTE(regal @ 2021 08 19, 22:31)
žiūrint su kuo lygint smile.gif lyginant su Lenkija ar Kroatija beveik dvigubai daugiau atvejų, pagal SAM priskiriama raudonai ir pilkai zonai:
https://sam.lrv.lt/l...tiems-i-lietuva

https://www.ecdc.eur...2019-ncov-eueea

🤭
Atsakyti

Tai kad buvau aš tik ką toj Italijoj. Jie net kaukių nedėvi. Tik klaikus karštis buvo. Visus italus Kroatijoj sutikom biggrin.gifsakė jiem čia ne taip karšta biggrin.gif

Nu aš irgi sekmadienį grįžau nuo Komo ežero. Žmonių daug, norint pavalgyti, eilės prie kavinių. Pačių italų, vokiečių, prancūzų ir olandų. Pasidžiaugiau, kad italai išmoko Covid pamokas. Lombardijoj ir buvo didžiausia tragedija praėjusiais metais. Kai kurie italai net į vandenį brenda su kaukėm, kai kurie net paplūdimy kaukių nenusiima, norint patekti į parduotuvėles, skaičiuoja žmones, norint patekti į kavinių vidų, skenuoja Covid pasus. Buvau pamiršusi telefoną, tai neleido į kavinę, nes lauke buvo visos vietos rezervuotos. Gatvėmis labai daug pagyvenusių italų vaikšto su kaukėm. Na, negalėčiau pasakyti, kad jie atsipūtę. 
Šveicarijoje kur kas labiau atsipūtę. Kaukės po nosim pakabintos.
Grįždami sustojom nakvoti Vokietijoj Tiuringijoj. Tai va čia vokiečiai tikrai atsipūtę. Nematėm nei vienos kaukės. Bandžiau dėtis, sako, nereikia. Netikrina nei Covid pasų.

Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2021 08 20, 07:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72861909" data-time="1629392711">
<div>
<p>Tai kad buvau aš tik ką toj Italijoj. Jie net kaukių nedėvi. Tik klaikus karštis buvo. Visus italus Kroatijoj sutikom vartotojo įkelta nuotraukasakė jiem čia ne taip karšta vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nu aš irgi sekmadienį grįžau nuo Komo ežero. Žmonių daug, norint pavalgyti, eilės prie kavinių. Pačių italų, vokiečių, prancūzų ir olandų. Pasidžiaugiau, kad italai išmoko Covid pamokas. Lombardijoj ir buvo didžiausia tragedija praėjusiais metais. Kai kurie italai net į vandenį brenda su kaukėm, kai kurie net paplūdimy kaukių nenusiima, norint patekti į parduotuvėles, skaičiuoja žmones, norint patekti į kavinių vidų, skenuoja Covid pasus. Buvau pamiršusi telefoną, tai neleido į kavinę, nes lauke buvo visos vietos rezervuotos. Gatvėmis labai daug pagyvenusių italų vaikšto su kaukėm. Na, negalėčiau pasakyti, kad jie atsipūtę. 

Šveicarijoje kur kas labiau atsipūtę. Kaukės po nosim pakabintos.

Grįždami sustojom nakvoti Vokietijoj Tiuringijoj. Tai va čia vokiečiai tikrai atsipūtę. Nematėm nei vienos kaukės. Bandžiau dėtis, sako, nereikia. Netikrina nei Covid pasų.</p>

Aš važiavau pro kampą: Udine, Palmanova, Monfalcone, Trieste. Praleidom dieną. Padavėjai be kaukių, valgėm restorane prie grand kanalo, ir nei vieno su kauke nemačiau, žmonių nedaug. Ant sienų jokių patikrų. Važiavom iš austrijos ir vėliau į slovėniją. Uostas, kruiziniai laivai uoste stovi, bet žmonių nedaug. Buvo sekmadienis, viskas uždaryta. Pavaikščiojus kelias h norėjosi lįst į vidų nes maniau uždusiu. Manau tada kai bastėmės po miestą, visi tiesiog pliaže gulėjo. Mano plane buvo verona su venecija, bet kolegos patarė nevaryt, nes jokio kaifo per tokį karštį. Mums covid pasų tereikėjo austrijoj restoranuose ir dar viename muziejuje. Viskas. 6 šalis pervažiavom.
Atsakyti