Su kokiais išmatavimais kokį dydį ėmėt?

Klubai 110 cm, 31 dydis. Jie su elastanu, pasitampė. Manau ir 30 būtų gerai
Mes rinkomės Santoriną, nes pagalvojom, kad turbūt vienintelis šansas gyvenime jį pamatyti tokį tuščią. Paprastai per dieną saloje apsilanko apie 10k turistų iš kruizinių laivų, tačiau dabar miesteliai tikrai apytuščiai, net didieji. Šiaip tikrai graži sala, atviros vulkaninės uolienos, vanduo labai skaidrus - nemažai nardėm ir hikinom. Į visus restoranus, kur bandžiau gauti rezervacijas prieš kelionę, tačiau to padaryti nepavyko, patekom. Man atrodo jie nėra linkę rezervuoti staliukų į kelioms savaitėms į priekį (gal dėl Covid, nes visi kelionių blogai tai rekomendavo).
Saloje sunku be automobilio, o nuoma tikrai gana brangi, visgi, aš rekomenduočiau jį bent kelioms dienos pasiimti ir pasivažinėti. Su viešuoju transportu problematiška, nes jo grafikai keisti, viskas nurodyta išvykstant iš pagrindinio miesto Firos.
Mes daug metų atostogaujame rugpjūčio pradžioje, bet su klimato kaita labai panašu, kad reiks viską kelti į rugsėjo mėnesį, nes tikrai labai labai karšta ir ne tik Graikijoje. Visas dienas buvo gerokai virš 30, be to, porą dienų dinginėdavo elektra tad buvo pora naktų faktiškai be oro vėsintuvo
Pas mane panašiai, ačiū

</p><p></p><p>Saloje sunku be automobilio, o nuoma tikrai gana brangi, visgi, aš rekomenduočiau jį bent kelioms dienos pasiimti ir pasivažinėti. Su viešuoju transportu problematiška, nes jo grafikai keisti, viskas nurodyta išvykstant iš pagrindinio miesto Firos. </p><p></p><p>Mes daug metų atostogaujame rugpjūčio pradžioje, bet su klimato kaita labai panašu, kad reiks viską kelti į rugsėjo mėnesį, nes tikrai labai labai karšta ir ne tik Graikijoje. Visas dienas buvo gerokai virš 30, be to, porą dienų dinginėdavo elektra tad buvo pora naktų faktiškai be oro vėsintuvo

Va va. Kai aš buvau Santorine buvo +52. Bet buvau seniai. Bet kaip gražuuuuuu

Elektra ir pas mus Kroatijoj dingdavo. Sakė todėl, kad kai bais karšta, neatlaiko elektros pastotės ir stotys, nes visi birbina kondyškes.
dar buvo keista, kad grizus i LT oro uoste vel tikrinimo NVC sugeneruot1a koda, nors Trevise taip pat reikejo oro uoste parodyti.
dar buvo problema - pas mus kompanijoje buvo vienas zmogus, kurio skiepo galiojimas pilnas bus tik sakykim siandiena, t.y. truko keliu d. - tai TREVIZE ieskojo, kur pasidaryti testa, tai vienoje vaistineje iskviete atlikti testa mokama, nes nemokami buvo daromi raudonajame kryziuje ir tik iki tam trikros valandos. ir problema buvo su testo kodo sugeneravimu - musu kompanionas turejo tik ID kortele, vaistineje niekaip nepavyko sugeneruoti kodo, tipo su pasu pavyksta, o su ID ne su visais.
Tai ir pas mus nuvaziuokit i Vilniu, visur bus griesta tvarka o as pvz vasaroju Klaipedoj tai cia visiskas anitivakserynas, kas antras netiki skiepais, nenesoja kaukiu, kavines netikrina jokiu skiepu ir dar zinau atveju kai nusiperka irasa i skiepa. Nesvarbu kad sergamumas didelis o ligonines vietu sunkiem ligoniams jau neturi. Tai cia nereikia stebetis kad vienur griesta tvarka, kitur niekam niekas neidomu.
Šveicarai visada atsipūtę buvo, nuo pat pradžių. Mes čia gyvenam, tai nei mokyklos nebuvo uždarytos, nei slidinėjimo kurortai, nei testų privalomų nereikėjo. Dabar tik pradėjo vaikus testuoti mokyklose pirmadieniais. Ir tai, tik tada, jei tėvai sutinka. Į restoranus taip pat gali eiti kur nori, niekas nieko netikrina. Gydymo įstaigose, beje, taip pat nebuvo sustabdytas jokių paslaugų teikimas, viskas vyko įprasta tvarka.
O ta proga, kad jau įlindau, tai turiu klausimą, o jūs čia viską žinot ir geranoriškai patariat. Gal galite rekomenduoti gerą matematikos mokytoją, dirbantį/-čią online? Mokykliniams vaikams 5 ir 7 klasė. Būčiau labai dėkinga

O ko čia susirekšminti toj Klaipėdoj, kaip Palangoj visą vasarą jūros šventė kasdien

O skyriai nebūtų pilni, jei žmonės laiku gautų elementarią med. pagalbą, o ne lėktų į priėmimą kai jau pusiau kominiai...

O ir skyriai nėra perkišti, lankytojų juk neįleidžia, nieks nemato kokia reali situacija, tai beleką sakyt gali