O ko čia susirekšminti toj Klaipėdoj, kaip Palangoj visą vasarą jūros šventė kasdien
O skyriai nebūtų pilni, jei žmonės laiku gautų elementarią med. pagalbą, o ne lėktų į priėmimą kai jau pusiau kominiai...Pati sirgau su tempa ir baisuliniu kosuliu ir nieks niekur nepriėmė, net vaistų neišrašė, tipo greičiausiai covidas, tai nereik vaistų, gerk arbatas ir gulėk, o man plaučiai jau per gerklę lipa nuo kosėjimo. Dvi savaites nei pirmyn, nei atgal, visa laimė mediką draugų tarpe turim, tai gavau antibų receptą, po paros akys prašvito. Va taip ir susidaro tos pilnos lovos, ne nieks čia nieko negydo, dzin... Arba drožk į privačias klinikas, bet nevisi ten įkainius patempia, ypač jei mokesčius su kaupu susimoki valstybei
O man pasirodo buvo eilinis bronchitas, va būčiau dar savaitėlę laukus, tikrai su intubavimo aparatais būt tekę prigult
O ir skyriai nėra perkišti, lankytojų juk neįleidžia, nieks nemato kokia reali situacija, tai beleką sakyt galiTikrą info sužinosi iš ten dirbančių, o ne iš TV
nu tai ir sake kas dirba, ne pati issigalvojau
ir nezinau kokios pagalbos jus negaunat nes as pati kasdien dabar vazineju tam tikrom procedurom i jurininku ligonine ir visa man reikalinga pagalba sulaukiau. Buvo extra atvejis. Gal tada verta seimos gydytoja pasikeisti kuri neziuretu taip atsainiai o suzinot kovidas jum ar ne buvo galima tiesiog pasidarius testa ir tada nebutu reikeje dvi savaites koseti plauciais. ar per daug baisu suzinot kas sergat covidu nes tada reikes susitaikyt kad liga tikra, lauks saviizoliacija ir pan? Sakau kazkoks iskreiptas tu klaipedieciu mastymas, neisizeiskit