Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Skaitysis, aišku: "Galimybių pasas taip pat išduodamas COVID-19 liga persirgusiems asmenims, kai diagnozė buvo patvirtinta teigiamu PGR tyrimo rezultatu (galioja 210 dienų nuo ligos nustatymo)". [url="https://www.esveikata.lt/naujienos"]https://www.esveikata.lt/naujienos[/url]

Nu tai tada viskas ok :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 29 gruodžio 2021 - 13:55
Kur perkate vyriškas šiltesnes kojines?
Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik susirgo po skiepo vienas iš artimųjų, manau, kad varau į svečius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 29, 07:35)
Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.

gal nesunkiai sirgot, mažai kentėjot, aš po skiepų atkentėjau savo, už tai ir atsidėkojo, kaip sako kenčiantiems dangus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano giminaitei baigėsi 2 skiepai, vakar pasidarė antikūnius, šiandien seselė paskambino ir pasakė,kad turi tiek, kad jau laboratorija net nebeskaičiuoja.Apsidžiaugė belekaip, sako 2 mėn ir turbūt daugiau,dar galiu nesiskiepyti 3 skiepu. Ir va, skaitau delfi, kad nuo sausio 10 d, jos antikūniai nebesiskaitys, norint gauti GP, reikia vistiek trečio skiepo…nesuprantu logikos… unsure.gif unsure.gif Dar nepaminėjau, kad už antikūniu tyrima mokėjo, nes pas mus kaime nemokamiems tik registruoja ir bus tik sausio mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 29 gruodžio 2021 - 15:03
QUOTE(laurita99as @ 2021 12 29, 15:39)
Mano giminaitei baigėsi 2 skiepai, vakar pasidarė antikūnius, šiandien seselė paskambino ir pasakė,kad turi tiek, kad jau laboratorija net nebeskaičiuoja.Apsidžiaugė belekaip, sako 2 mėn ir turbūt daugiau,dar galiu nesiskiepyti 3 skiepu. Ir va, skaitau delfi, kad nuo sausio 10 d, jos antikūniai nebesiskaitys, norint gauti GP, reikia vistiek trečio skiepo…nesuprantu logikos… unsure.gif  unsure.gif

Kada lietuviai išeis į gatves... Nes dabar - padarė biznį su antikūnų tyrimais (darėsi juk visi, o vakstybė kompensavo). Vėl biznis su skiepais. O mes - nu avinų banda! Nuo kada FAKTAI yra ne rodiklis gauti GP ar pan. Nu tokio absurdo dar paieškoti reikia. Nu už asilus laiko.
Atsakyti
O įdomu kaip su ta grupe nuo 12 iki 16. Jie jau senokai skiepijosi, bent mano dukra. Antikūnių netyrėm, revacinuotis nereikia.
Atsakyti

Kaip tik susirgo po skiepo vienas iš artimųjų, manau, kad varau į svečius biggrin.gif

O is kur jus tikra kad sirgsit lengvai? Nesenai mamos kaimynas numire nuo kovido, 50ties metu vyriskis be jokiu salutiniu ligu. Neskiepytas, zmona labai pries. Menesi pragulejo ligoninej su aparatais, buvo atsigaves, vaiksciojo ir viena nakti atsikabino kresulys ir viskas. 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 29, 14:03)

Nepadės biggrin.gif Vyras po trečio skiepo susirgo, savaitę sėdim izoliuoti, nieko, blin blink.gif
Atsakyti

Kada lietuviai išeis į gatves... Nes dabar - padarė biznį su antikūnų tyrimais (darėsi juk visi, o vakstybė kompensavo). Vėl biznis su skiepais. O mes - nu avinų banda! Nuo kada FAKTAI yra ne rodiklis gauti GP ar pan. Nu tokio absurdo dar paieškoti reikia. Nu už asilus laiko.

tai eikit i tas gatves, ko laukiat kol kazkas kitas iseis uz jus?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 29, 14:03)

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

Bet siaip nesamone sita dalis kad skiepytas antikuniu testas negalios o prasirgusiam galios  :D  iki sausio 10 yra laiko, manau pakeis sita nesamone.

Atsakyti