Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 22:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nolli" data-cid="72912542" data-time="1640806177"><div><p>Šnd Antėjoje man pareiškė, kad, jei darysiuosi nemokamą AK tyrimą, tai negalės to tyrimo pagrindu išduoti GP, jei mokamą, tai galės. Nieko nesuprantu. vartotojo įkelta nuotraukaIr išvis, persirgau, nes vyras užkrėtė, bet NSVC tada pasakė, kad man nėr ko darytis PGR, nes ir taip aišku. Tai turėjau skiepytis dėl GP, nors antikūnų belenkiek buvo.Po antro skiepo sirgau porą savaičių su baisiausiais skausmais ir didžiule t, galvojau, kad jau paskutinioji, išgyvenau, trečio skiepo bijau baisiai, AK tūkstančiai, bet jie, pasirodo, nieko nereiškia. Nu, blyn, jau mano kantrybė ant ribos vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai nepraneset savo seimos gydytojai? Juk jos ir be pgr galedavo irasyt fakta kad sirgot. Tada ir keliavimui turetumete pazymejima ir pan. </p>

Negali be pgr irasyti fakto kad sirgo
Atsakyti

Tai as suprantu, bet man yra nesamone, kad nebegalios nuo sausio 10 antikunai turintiems du skiepus. Jei zmogus prasirgo besimptome forma, arba siaip del kokiu nors priezasciu nesidare PGR ir db tures treciu skiepytis nepriklausomai nuo tyrimo rez. Man paaiskinkit ar svarbu trecia doze ar kiek organizmas yra atsparus 🙄 man sitas var kad antikunai po 2 skiepu negalios o po persirgimo galimybiu pasui gauti galios tik sudaro visiems, ypac nesiskiepijantiems abejone, kad skiepai neveiksmingi 😁

Siaip isigilinus ka nori Simonyte pasakyti tai niekas persirgusiam nesikeis, cia orientuota i tuos kurie turi 2 anties kunus ir pratesineja gp 😀 laukia iki paskutinio.

Tik kaip ir kalbeta anksciau, jie visiskai nemoka komunikuoti ir dabar susidaro ispudis kad geriau persirgti nei buti skiepytam.

Kadangi jau atsibodo tai bandau nebesigilinti, as skiepijuos del saves ir del to kad paprastas persalimas baigiasi dusuliu del turimos astmos. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 22:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72912572" data-time="1640811095"><div><p>Tai as suprantu, bet man yra nesamone, kad nebegalios nuo sausio 10 antikunai turintiems du skiepus. Jei zmogus prasirgo besimptome forma, arba siaip del kokiu nors priezasciu nesidare PGR ir db tures treciu skiepytis nepriklausomai nuo tyrimo rez. Man paaiskinkit ar svarbu trecia doze ar kiek organizmas yra atsparus 🙄 man sitas var kad antikunai po 2 skiepu negalios o po persirgimo galimybiu pasui gauti galios tik sudaro visiems, ypac nesiskiepijantiems abejone, kad skiepai neveiksmingi 😁</p></div></blockquote><p>Siaip isigilinus ka nori Simonyte pasakyti tai niekas persirgusiam nesikeis, cia orientuota i tuos kurie turi 2 anties kunus ir pratesineja gp 😀 laukia iki paskutinio.</p><p>Tik kaip ir kalbeta anksciau, jie visiskai nemoka komunikuoti ir dabar susidaro ispudis kad geriau persirgti nei buti skiepytam.</p><p>Kadangi jau atsibodo tai bandau nebesigilinti, as skiepijuos del saves ir del to kad paprastas persalimas baigiasi dusuliu del turimos astmos. </p><p></p>

O man atrodo, kad turi buti nustatyta antikunu norma, nuo kada reikia trecio skiepo. Tikrai esu visom 4 uz, kad turint kelis vnt antikunu nesi nei sau nei kitiems saugus, bet kai turi kelis tukstancius ir vis tiek reikia skiepytis, nu uzmusk, nesutinku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 gruodžio 2021 - 23:00
Aj š. čia bus ar su skiepu ar be. Geriau aišku su. Laukim geriau pavasario, o dar geriau vasaros. Arba sausio 2. Gal crew nuolaidų duos, pas mane jų krepšelis niekad netuštėja smile.gif
Atsakyti

O man atrodo, kad turi buti nustatyta anyikunu norma, nuo kada reikia trecio skiepo. Tikrai esu visom 4 uz, kad turint kelis vnt antikunu nesi nei sau nei kitiems saugus, bet kai turi kelis tukstancius ir via tiek reikia skiepytis, nu uzmusk, nesutinku.

Jo sutikciau bet ale jiems kazkoks ten Nept nerekomendavo to daryt. As manau todel kad nera aiski ta riba. Vienas su 60 nesuserga, kitas su 1000ciais suserga. 
As discorda paskaitau, ten viska susistemina zmones 😀 

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 12 29, 23:03)
Aj š. čia bus ar su skiepu ar be. Geriau aišku su. Laukim geriau pavasario, o dar geriau vasaros. Arba sausio  2. Gal crew nuolaidų duos, pas mane jų krepšelis niekad netuštėja smile.gif

As jau is pirkiniu bado bezoj apsipirkau 🤣😂

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 23:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72912576" data-time="1640811583"><div><p>O man atrodo, kad turi buti nustatyta anyikunu norma, nuo kada reikia trecio skiepo. Tikrai esu visom 4 uz, kad turint kelis vnt antikunu nesi nei sau nei kitiems saugus, bet kai turi kelis tukstancius ir via tiek reikia skiepytis, nu uzmusk, nesutinku.</p></div></blockquote><p>Jo sutikciau bet ale jiems kazkoks ten Nept nerekomendavo to daryt. As manau todel kad nera aiski ta riba. Vienas su 60 nesuserga, kitas su 1000ciais suserga. 
As discorda paskaitau, ten viska susistemina zmones 😀 </p>

Faktas kad nera aiski riba, bet jau pats laikas kokias nors isvadas pateikt 🙄
Atsakyti

As jau is pirkiniu bado bezoj apsipirkau 🤣😂

Faktas kad nera aiski riba, bet jau pats laikas kokias nors isvadas pateikt 🙄

Tai cia pasaulio mokslininkam pretenzijas reikia reiksti 😀 

Bet siaip tai sitam sprendimui logikos nera. Nes jei turi antikuniu ir neskiepytas tai traktuoja kad sirgai, bet jei esi skiepytas ir turi antikuniu tai sirgti negalejai. Tikiuosi isismiegos ir pakeis sita nesamone i kazka geresnio😀

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 29, 23:51)
Tai as suprantu, bet man yra nesamone, kad nebegalios nuo sausio 10 antikunai turintiems du skiepus. Jei zmogus prasirgo besimptome forma, arba siaip del kokiu nors priezasciu nesidare PGR ir db tures treciu skiepytis nepriklausomai nuo tyrimo rez. Man paaiskinkit ar svarbu trecia doze ar kiek organizmas yra atsparus 🙄 man sitas var kad antikunai po 2 skiepu negalios o po persirgimo galimybiu pasui gauti galios tik sudaro  visiems, ypac nesiskiepijantiems abejone, kad skiepai neveiksmingi 😁

Būtent, sūnus nuo rugsėjo kelis kartus šiek tiek paslogavo, gerklę pagraužė, bet skiepytas, mokykloj testavosi dar, dar ir vaistinėj papildomai testą pirkau, visi neigiami buvo, tai ir nelėkėm PGR darytis. Dabar antikūnių tūkstančius turi ir neaišku ar taip gerai po dviejų skiepų laikosi, ar persirgo visgi ir visai nesinori to trečio skiepo kišt....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 29, 22:54)
Negali be pgr irasyti fakto kad sirgo

Buvo laikas, kai galejo. Ana ziema, man rods jei gyveni su serganciu diagnozuotu ir islenda identiski simptomai, rase covid ir be testo.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 12 29, 22:30)
aš pranešiau apie šalutinį oficialiai, nes man irgi sąnariai sureagavo, vienas ištino. Man tai gerai - po antro antikūnių nebuvo praktiškai, tai trečio nebijojau. Tik jei būčiau nesenai persirgus ir sakytų skiepykis 4-u tai irgi keistai būtų.
Mažius skiepijat ? Aš skiepijau, aplinkiniai (išskyrus pažįstamus medikus ir dar keletas) neskiepija  ax.gif

Neskiepysiu, nes persirgo pries menesi 4u.gif

Man po visu 3 skiepu reakcijos nebuvo (apart rankos skausmo tikrai stipraus durio vietoje, kurio nesureiksminu), tai kazin cia gerai ar blogai unsure.gif Siaip artimoje aplinkoje mazumai buvo kazkokios reakcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 29 gruodžio 2021 - 23:59
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 23:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72912581" data-time="1640812722"><div><p>As jau is pirkiniu bado bezoj apsipirkau 🤣😂

Faktas kad nera aiski riba, bet jau pats laikas kokias nors isvadas pateikt 🙄</p></div></blockquote><p>Tai cia pasaulio mokslininkam pretenzijas reikia reiksti 😀 </p><p>Bet siaip tai sitam sprendimui logikos nera. Nes jei turi antikuniu ir neskiepytas tai traktuoja kad sirgai, bet jei esi skiepytas ir turi antikuniu tai sirgti negalejai. Tikiuosi isismiegos ir pakeis sita nesamone i kazka geresnio😀</p>

Manau turiu pilną teisę, kai atsakomybę už skiepus prisiimu pati. Šaunu, kam nepasireiškė jokių šalutinių poveikių, o kai po 5 min pasėdėjus kūnas sustingsta, nebegali pakelti daiktų, nes atrodo rankos per sąnarius išnirs, sunku vaikščioti ir sutinsti per sąnarius taip, kad juokas nebeima, gydytojai pasako, kad gydymo nėra, mėnesinės dingsta nebežinai ką ir galvoti.. P. S. Pabreziu, esu uz skiepus, bet pries nesamoningus valstybes sprendimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 gruodžio 2021 - 00:49
Gafsa, pirštinės su 3 brūkšniukais ir kašmyru viduj wub.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=BA145

Man asmeniškai tas pirštų apsiuvimas nelabai patinka, bet gal kam ir gražu bus ax.gif
Atsakyti